Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

facet 170 cm

Polecane posty

Gość Mini Chad
3 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Tak samo jak krzywy nos u kobiety czy 15 kg na plusie. Totalny odsiew roszczeniowych nieudaczników. Alleluja

Niski wzrost to cecha, a nadwaga czy krzywy nos to wada w wyglądzie. 

Gość Dama
1 godzinę temu, Gość Mini Chad napisał:

Niski wzrost to cecha, a nadwaga czy krzywy nos to wada w wyglądzie. 

Niski wzrost to dyskwalifikacja a nie wada. Niskie, małe to sa Dzieciaki a nie dorośli mężczyźni. No wybacz. Jeszcze suchoklates do tego. Jak takiego ujezdzac? Strach by sie niw polamal... No nie, nie i jeszcze raz nie!!!! Męski mężczyzna jest wysoki. Pisz co Chcesz, natury nie oszukasz

Gość ooo
22 minuty temu, Gość Dama napisał:

Niski wzrost to dyskwalifikacja a nie wada. Niskie, małe to sa Dzieciaki a nie dorośli mężczyźni. No wybacz. Jeszcze suchoklates do tego. Jak takiego ujezdzac? Strach by sie niw polamal... No nie, nie i jeszcze raz nie!!!! Męski mężczyzna jest wysoki. Pisz co Chcesz, natury nie oszukasz

dobrze piszesz, najgorsze co może być to być suchoklatesem :( facet musi mieć klatke piersiowa bo laska lubi się do klatki piersiowej tulic, najlepiej żeby była jeszcze owlosiona

Gość Mini Chad
48 minut temu, Gość Dama napisał:

Przepraszam bardzo, każdy ma swoje preferencje. To co u ciebie dyskwalifikuje to u innych jest tylko cechą. Pisałem posta, że w Piasecznie był zjazd osób z karłowatością i mieli normalnych partnerów/ki. Więc fascynacja drugim człowiekiem nie zna centymetrów. 

I tak jak pisałem, bywały że te wyższe inicjowały coś wobec mnie. 

Gość Gosc

Mi to nie przeszkadza chyba charakter ma slaby. 

Gość Atrakcyjna
6 godzin temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

Niski wzrost u facetów to przekleństwo... praktycznie nie mają szans na kobietę.  Chyba że się jest kimś znanym i bogatym, wtedy wzrost nie ma znaczenia

Dokładnie tak 👌 

Gość Ola

Niski facet to wypierdek a nie facet 😂 😂 😂 

Gość Jędza

Bez przesady z tym wypierdkiem😂 niski facet może również być atrakcyjny pod warunkiem, że jak tu ktoś napisał nie wygląda jak suchoklates, którego wiatr może zdmuchnać i ma męskie cechy charakteru oraz jest pewny siebie a nie zakompleksioną jęczybułą. Paru takich niskich około 170-175 mi się podobało w swoim życiu, ale jednak źle bym się przy takim czuła i bardziej preferuję wysokich. Ale niski też człowiek i się może podobać 😅

Gość 170 mam i co

Jestem przystojny i najlepsza laska w firkie na mnie leci, takie z niej ciasteczko że szok

Gość 170 mam i co.

W firmie znaczy się. Nie muszę podobac się kazdemu. Na dłuższą metę uciążliwe

Gość 170 mam i co.

W firmie znaczy się. Nie muszę podobac się kazdemu. Na dłuższą metę uciążliwe

Gość Nie CHad
32 minuty temu, Gość Ola napisał:

Niski facet to wypierdek a nie facet 😂😂😂 

Hmm. Powiedziała gruba, wielka locha? 😂 Bo wiesz, niskim drobnym kobietkom taki nie przeszkadza. 

7 minut temu, Gość Jędza napisał:

Bez przesady z tym wypierdkiem😂 niski facet może również być atrakcyjny pod warunkiem, że jak tu ktoś napisał nie wygląda jak suchoklates, którego wiatr może zdmuchnać i ma męskie cechy charakteru oraz jest pewny siebie a nie zakompleksioną jęczybułą. Paru takich niskich około 170-175 mi się podobało w swoim życiu, ale jednak źle bym się przy takim czuła i bardziej preferuję wysokich. Ale niski też człowiek i się może podobać 😅

Pewnie sama masz 180 więc nie dziwota 🤣 Jakbyś była pewna siebie toby cię to nie ruszyło. A teraz napisz jak rasowa zakompleksiona pi zda, że faceci są winni i robią kompleksy laskom. 

Gość Nie CHad

Facet też się może dziwnie czuć, że nie ma przy sobie super modelki. A musi akceptować wasze wady w wyglądzie. Bo nie oszukujmy się, większość z was to nie są ideały. 🤣 

Gość Nie CHad

Facet też się może dziwnie czuć, że nie ma przy sobie super modelki. A musi akceptować wasze wady w wyglądzie. Bo nie oszukujmy się, większość z was to nie są ideały. 🤣 

Gość Nie CHad

Gość Malyyy

temat brednie ja mam 163 cm i co tydzień udaje mi się poderwać jakąś kobietę i zaliczyć często dużo wyższe i ładniejszy ode mnie. 

Gość Anty Bazyl

Bazyle jak zwykle szukają ujścia dla swoich frustracji i złości. Bazylu, stań przed lustrem i powiedz czy jesteś typową pięknioszką. Czy nie za wysoka (175 max), czy nie za bardzo utuczona, czy kinol nie za wielki, usteczka ładne kształtne, oczka duże, włoski gęste, grube. Taki zabieg ma za zadanie ci uświadomić, że jesteś bazylem i nie masz prawa kogokolwiek oceniać. ESSA.

Gość Jędza
1 godzinę temu, Gość Nie CHad napisał:

Hmm. Powiedziała gruba, wielka locha? 😂 Bo wiesz, niskim drobnym kobietkom taki nie przeszkadza. 

Pewnie sama masz 180 więc nie dziwota 🤣 Jakbyś była pewna siebie toby cię to nie ruszyło. A teraz napisz jak rasowa zakompleksiona pi zda, że faceci są winni i robią kompleksy laskom. 

Nie bardzo rozumiem czemu się tak zbulwersowaleś. Temat jest o facetach 170 więc wypowiedzialam swoją opinię. Ty możesz wypowiedzieć swoją w temacie o deskach albo o grubaskach to może poczujesz się lepiej psychicznie skoro tak Cię zbulwersowała moja wypowiedź 😂

Gość Nie CHad
36 minut temu, Gość Jędza napisał:

Nie bardzo rozumiem czemu się tak zbulwersowaleś. Temat jest o facetach 170 więc wypowiedzialam swoją opinię. Ty możesz wypowiedzieć swoją w temacie o deskach albo o grubaskach to może poczujesz się lepiej psychicznie skoro tak Cię zbulwersowała moja wypowiedź 😂

Z jaką pasją to piszesz mówi wszystko o tobie 😂 A deski, czy grubaski są mi obojętne więc się o nich nie wypowiadam. Ktoś cię skrzywdził? 

Gość Jędza
33 minuty temu, Gość Nie CHad napisał:

Z jaką pasją to piszesz mówi wszystko o tobie 😂 A deski, czy grubaski są mi obojętne więc się o nich nie wypowiadam. Ktoś cię skrzywdził? 

Zluzuj już poślady bo Ci żyłka pęknie 🙂 co to juz wypowiedziec sie nie mozna? 😂odpowiedzi udzielilam w tym temacie bo taka była dyskusja o niskich facetach, wypowiedzialam się w sposób kulturalny, ale w sumie znam to forum nie od dziś i mogłam się tego spodziewać ze jakiś niski osobnik się oburzy. 😂 pozdro😂

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Anty Bazyl napisał:

Bazyle jak zwykle szukają ujścia dla swoich frustracji i złości. Bazylu, stań przed lustrem i powiedz czy jesteś typową pięknioszką. Czy nie za wysoka (175 max), czy nie za bardzo utuczona, czy kinol nie za wielki, usteczka ładne kształtne, oczka duże, włoski gęste, grube. Taki zabieg ma za zadanie ci uświadomić, że jesteś bazylem i nie masz prawa kogokolwiek oceniać. ESSA.

My nawet jak jesteśmy bazylami to seksowne ciacha chca nas bzykac 😂 😂 😂 a ty i twojego pokroju paszczurstwo jesteście skazani na seks za pieniądze 😂 

Aaaa sorry. Zapomniałam, ze nawet na to was nie stać