Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena

Zmiana koloru oczu na stałe za pomocą lasera - czy ktoś korzystał?

Polecane posty

Gość Magdalena

Czy ktoś z Was zmienił sobie na stałę kolor oczu za pomocą lasera?  moja niemiecka znajoma poddała się temu zabiegowi ostatnio w Turcji ponieważ tam to robią. Miała brązowe oczy a teraz ma niebieskozielone.  Ja chcę zmienić kolor oczu z niebieskiego na brązowy lub czarny bo do ciemnej opalonej karnacji i czarnych włosów lepiej mi pasują brązowe lub czarne oczy ale się boje że kiedyś po tym stracę wzrok. Lekarze zapewniają że jest to bezpieczny zabieg ponieważ działa tylko na pigment w tęczówce oka ale ja mimo tego boję się

Gość Magdalena

Czy ktoś z was byłby gotów przetestować to?poddać się zabiegowi?

Robią to w tej klinice: www.vipeyelaser.com w Istanbule (Turcja)

Gość Magdalena

Druga taka klinika w której to robią jest w Barcelonie. Jest dużo takich klinik, są w różnych krajach więc takie zabiegi muszą być popularne

https://neweyeslaser.com/#testimonials

Clínica Eyecos
Calle Tuset, 23-25
08006 Barcelona
Spain

Gość Gosc

A nie prosciej i bezpieczniej kupic sobie kolorowe soczewki kontaktowe?Jaka masz gwarancje, ze wszystko pojdzie dobrze?Oko to zbyt wazny narzad, zeby bezmyslnie narazac je na takie eksperymenty. A potem, jak cos sie nie uda, to placz i lament. Zupelnie jak ta wariatka, co sobie wydziarala galki oczne i stracila wzrok.

Gość drugaszansa
Dnia 15.05.2019 o 00:25, Gość Magdalena napisał:

Czy ktoś z Was zmienił sobie na stałę kolor oczu za pomocą lasera?  moja niemiecka znajoma poddała się temu zabiegowi ostatnio w Turcji ponieważ tam to robią. Miała brązowe oczy a teraz ma niebieskozielone.  Ja chcę zmienić kolor oczu z niebieskiego na brązowy lub czarny bo do ciemnej opalonej karnacji i czarnych włosów lepiej mi pasują brązowe lub czarne oczy ale się boje że kiedyś po tym stracę wzrok. Lekarze zapewniają że jest to bezpieczny zabieg ponieważ działa tylko na pigment w tęczówce oka ale ja mimo tego boję się

cześć. zmiana koloru jest możliwa jedynie z ciemnych oczu na jasne - jak w przypadku twojej znajomej. jasne oczy to skarb. jeszcze nie slyszałam o jasnookiej osobie, która pragnie zmienić koloru oczu na ciemny. w twoim przypadku jedynie soczewki kontaktowe.