Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katapulta

Do młodych Panów....romans ze starsza..kobietą

Polecane posty

Gość katapulta

Panowie mieliscie romans ze starsza mężatką?? Jeżeli tak to dlaczego akurat starsza?? Co Was w niej pociągało??Zwierzajcie sie swoimi przygodami..Temat na topie..Start

Gość Dggggf

Wez się nie osmieszaj i nie ponizaj 😕

Gość Mini Chad

Nawet mowy nie ma, żebym miał romans z mężatką! Ze starszą ok (max 10 lat, mam 25). Ale tylko przygoda, nie chciałbym być ze starszą. Myślę, że zacząłoby mi to przeszkadzać prędzej czy później. 

Gość Gość

Ja 35 ona 50.   

Takiej klasy, gracji i kobiecosci nigdy wcześniej i później nie spotkałem.  Jak nieraz obserwowałem jak się gapia na nią inni to czulem się dumny.  W sexie bardzo chętna na eksperymenty. Zawyzyla poprzeczkę na lata. Nie wiem czy spotkam równie atrakcyjna. 

Gość w ok 30stki

Miałem 39, 41, 42, 44, 47, 54 latkę i różnie było

Gość gosc

mi się podoba taka 8 lat starsza, ma teraz 33 lata, pozanalismy sie niedawno. mam na jej punkcie fioła, nie moge przestać o niej mysleć. Subtelna, kobieca, z klasą inteligentna. Fantazje zdominowały moje życie a ona mieszka 300 km ode mnie.

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja 35 ona 50.   

Takiej klasy, gracji i kobiecosci nigdy wcześniej i później nie spotkałem.  Jak nieraz obserwowałem jak się gapia na nią inni to czulem się dumny.  W sexie bardzo chętna na eksperymenty. Zawyzyla poprzeczkę na lata. Nie wiem czy spotkam równie atrakcyjna. 

nie idealizuj gracji dominy w szpilkach..to zwykla babka do ruch/ania dla każdego..wiec nie ośmieszaj się bo klasą nazwać kogoś kto ogłasza się tu i tam i szuka facetów nazwać nie można..chyba że klasa szma/ty..sorki..wyzej niż szma/ty toc to gracja czyli jedwab zapewne///

Gość wow

dobre...romanse ze ...mi tylko ze starszymi..wow..suukces życia..

Gość goscinna

zgadzam się..faceci z romansów i kobiety z nimi romansujące to dna dna moralne, a nie........zachwyty nad pusz/czalskimi ...mi tylko starszymi...współczuje potrzeb w życiu panowie..jestem gościnna ale nie w kroku...

Gość goscinna
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja 35 ona 50.   

hahah..dumny.,że z kur/wiszonem się pokazywał..fakt faktem masz koles się czym chwalic...ile razy byles tak dumny w życiu z siebie???????????????????nie masz pojęcia co znaczy słowo klasa,gracja...bo kobiecość to cycki i du/pa..i to ma każda...a klasą baby co daje na prawo i lewo nazwać nie można..kur/wa nie wiem jak piękna gracji też nie posiada bo to tylko kur/wa..i nie wiem czym się szczcycic

Gość com?

To po jakiego odpisujesz,i i nnych poniżasz co?.Zazdrosny(a)????

Gość gość

jestem z dużo starszą ale rozwódką a dlaczego jestem z nią ? bo to zayebiste kobitki są , seks jest fajny i lubią eksperymenty w wyrku .

Gość abc

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!

Gość gosc
2 minuty temu, Gość com? napisał:

To po jakiego odpisujesz,i i nnych poniżasz co?.Zazdrosny(a)????

Mnie stać mnie na nową wycieraczkę..nie zbieram brudu po innych z całego osiedla albo miasta...

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

jestem z dużo starszą ale rozwódką a dlaczego jestem z nią ? bo to zayebiste kobitki są , seks jest fajny i lubią eksperymenty w wyrku .

rozwódka w dupe kazdemu wejdzie...byle kut/asa mieć w domu..wiec sorki..ale ..korzystaj...inni wkrótce po Tobie też..

Gość gość

Po co romans ze starszą i już nieatrakcyjną, jak można mieć romans z młodą dziunią?

Gość gosc

po co romans jak można znaleźć miłość..a nie staczać się jak byk rozpłodowy ze szma/tami..heh..

Gość gość
13 minut temu, Gość gosc napisał:

rozwódka w dupe kazdemu wejdzie...byle kut/asa mieć w domu..wiec sorki..ale ..korzystaj...inni wkrótce po Tobie też..

jak poznałem nie była rozwódką a bzykamy się już z 15 lat razem .

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

jak poznałem nie była rozwódką a bzykamy się już z 15 lat razem .

fakt dokonanie życia..związac się z kims kto zdradza...

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

fakt dokonanie życia..związac się z kims kto zdradza...

to była separacja  

Gość Gośc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

to była separacja  

jeśli jesteś teraz z nią w związku i szczęśliwy to przepraszam emocje mnie poniosły i życzę szczęścia:)