Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

unikanie miłości przez chorobę

Polecane posty

Gość ...

ta osoba nie ma pojęcia. Czy powiedzieć jej

Gość N and N

jes

Gość N and N

ju mast tel her ded ju arr obsesive jealous

Gość gość

Jeśli masz problem z powiedzeniem to napisz...

Gość Llllllll

Powiedziec jak najbardziej, choroba serca jest gorsza od innych

Gość :-)
51 minut temu, Gość ... napisał:

Oczywiście, że tak. Jeśli wiesz, że ta osoba Cię uszczęśliwi, to powiedz Jej o tym. Nie odkładaj miłości na poźniej, bo czas na nikogo nie będzie czekał, a dzień taki jak "kiedyś" nie istnieje. 

Gość gość

Najpierw dobrze poznaj tę osobę, nie przed każdym powinno się otwierać i mówić o swoich słabościach.   

Jak już będziesz czuł że warto przenieść znajomość na wyższy poziom intymności, to jej powiedz. 

Gość Hjysgju578

Ale Ona Cię nie chce i nie kocha,czy Ty jesteś nienormalny że nie rozumiesz??!!niszczysz kobiecie psychikę,prywatność,rujnujesz zdrowie i relacje z ludźmi,kłamiesz,manipulujesz,zdradzasz latami ,knujesz za plecami ,z kobiety każesz robić wariatkę i czego jeszcze oczekujesz?że Ci się rzuci w ramiona?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Hjysgju578 napisał:

Ale Ona Cię nie chce i nie kocha,czy Ty jesteś nienormalny że nie rozumiesz??!!niszczysz kobiecie psychikę,prywatność,rujnujesz zdrowie i relacje z ludźmi,kłamiesz,manipulujesz,zdradzasz latami ,knujesz za plecami ,z kobiety każesz robić wariatkę i czego jeszcze oczekujesz?że Ci się rzuci w ramiona?

On i tak zdechnie na raka prostaty.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

On i tak zdechnie na raka prostaty.

Gorsze go czeka po zdechnieciu

Gość gość
3 godziny temu, Gość ... napisał:

Też jestem chora.Partner wiedział od początku o chorobie.Z początku się przejmował pomagał a później nagle przestał a po paru dniach powiedział że z nami koniec.Czy powiesz czy sama się dowie od kogoś innego to i tak cie zostawi prędzej czy później.Takie jest życie

Gość Ale macie

Zjazdy 

Gość ...
50 minut temu, Gość gość napisał:

Też jestem chora.Partner wiedział od początku o chorobie.Z początku się przejmował pomagał a później nagle przestał a po paru dniach powiedział że z nami koniec.Czy powiesz czy sama się dowie od kogoś innego to i tak cie zostawi prędzej czy później.Takie jest życie

A jaka to choroba . Czyli lepiej nie mowic

Gość gość
2 minuty temu, Gość ... napisał:

A jaka to choroba . Czyli lepiej nie mowic

Nie ok nie ma problemu .Nowotwór złośliwy walczę z nim 4 miesiące.Niestety jest coraz gorzej 

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Nie ok nie ma problemu .Nowotwór złośliwy walczę z nim 4 miesiące.Niestety jest coraz gorzej 

Nie wierzę  jak można tak kłamac .

Gość Gość

Wg mnie powinieneś powiedzieć. Ale co ona ślepa i nie widzi że źle się czujesz. Przecież  to można zauważyć.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Przepraszam czy ja kłamie napisałam prawdę 4 miesiace temu wykryto u mnie guza.Leczen się w klince.Przyjmuje chemie jestem łysa mam peruke w czym tu jest kłamstwo 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A co niezwykłego jest w raku gdy co 3 człowiek go ma?

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy ty masz problem z psychika.Zdajesz sobie sprawę ile ludzi choruje na nowotwór.Zostaw takie komentarze sobie w kieszeni.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A co niezwykłego jest w raku gdy co 3 człowiek go ma?

Jak sam/sama zachorujesz będziesz wiedzieć co jest niezwykłego w tym że każdego dnia walczysz.A walka jest przeważnie nie równa 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Czy ty masz problem z psychika.Zdajesz sobie sprawę ile ludzi choruje na nowotwór.Zostaw takie komentarze sobie w kieszeni.

Sam sobie zostaw pisanie prowokacji  i budowanie napiècia. Ciesz siè zdrowiem s nie prowokuj losu bo nie guzik wiesz.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak sam/sama zachorujesz będziesz wiedzieć co jest niezwykłego w tym że każdego dnia walczysz.A walka jest przeważnie nie równa 

A skąd wiesz że nie wiem? Robisz patos tam gdzie go nie ma. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sam sobie zostaw pisanie prowokacji  i budowanie napiècia. Ciesz siè zdrowiem s nie prowokuj losu bo nie guzik wiesz.

Czy dochodzi do ciebie ze ja pisze prawde jestem kobieta mam 32 lata moja matka zmarla 7 lat temu na raka teraz ja jestem chora nie pisze klamstw nie musze tego robic.Masz problem i to powazny ze soba z stanem psychiki wymagajacej leczenia

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy dochodzi do ciebie ze ja pisze prawde jestem kobieta mam 32 lata moja matka zmarla 7 lat temu na raka teraz ja jestem chora nie pisze klamstw nie musze tego robic.Masz problem i to powazny ze soba z stanem psychiki wymagajacej leczenia

Gość gosc
23 minuty temu, Gość gość napisał:

No to Cie nie kochal, ja jestem zakochany i bym nie zostawil do konca. Przykre

Gość Eliwara 42
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Co się czepiasz kobiety.Myślisz że tylko ty masz raka ty jesteś chora odpuść nie wszyscy muszą być zakłamani.Tak jak pisała wiele ludzi ma raka.Ja osobiście znam 2 osoby im tylko współczuc i życzyć siły do walki a nie obrażać oskarżać w internecie.

Gość gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

No to Cie nie kochal, ja jestem zakochany i bym nie zostawil do konca. Przykre

Czy nie kochał moim zdaniem kochał ale nie na tyle żeby przy mnie być.Stchórzył.Przerosło go to.Na początku miałam żal czułam wręcz nienawiść do niego.Teraz gdy przez chorobę widzę to na inny sposób.Nie każdy ma odwagę.Nie był moim mężem żeby być przy mnie tak jak przysięgał przed Bogiem.Mi jest go szkoda jako człowiek okazał się słaby.

Gość gość

Mimo burzliwej dyskusji życzę wszystkim dużo prawdziwej miłości której nie zniszczy żadna choroba Dobrej nocy

Gość gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

Czy nie kochał moim zdaniem kochał ale nie na tyle żeby przy mnie być.Stchórzył.Przerosło go to.Na początku miałam żal czułam wręcz nienawiść do niego.Teraz gdy przez chorobę widzę to na inny sposób.Nie każdy ma odwagę.Nie był moim mężem żeby być przy mnie tak jak przysięgał przed Bogiem.Mi jest go szkoda jako człowiek okazał się słaby.

Mam nadzieję że wyzdrowiejesz. W prawidzwej miłości sie nie zostawia, chociaż nie chce Cię dobijac. Ty bys zostawila?

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Mam nadzieję że wyzdrowiejesz. W prawidzwej miłości sie nie zostawia, chociaż nie chce Cię dobijac. Ty bys zostawila?

Zawsze trzeba mieć nadzieję.Nie moja wina że zachorowałam.Jeszcze poł roku temu miałam inne życie praca przyjaciół dom miłość.Ja na taką miłość widocznie nie zasłużyłam.Gdyby on zachorował na pewno byłoby mi ciężko ale nie zostawiłabym go.W ciężkiej chwili jaką jest choroba wsparcie i miłość bliskiej sercu osoby jest najlepszym lekarstwem i motywacją do walki o życie