Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paradise_girl

Podoba mi sie kobieta

Polecane posty

Czesc, musze to z siebie wyrzucić. Strasznie pociaga mnie kolezanka z pracy a  sama jestem kobieta. Na dodatek jest ode mnie starsza o jakieś 20 kilka lat, ja mam 29. Co mi sie stało? Byłam już w 2 poważnych związkach z facetami i zawsze pociągali mnie mężczyźni ale ta kobieta....nie mogę na nią patrzeć bo cała podjarana jestem. Co o tym myślicie?teraz okolo 2 lat jestem sama trochę się zdążyłam do mężczyzn ale nie chce zostać lesbijką!

Gość gość

ja bym się za nią brał no ale ja facet jestem lubiący starsze .

Tez bym się najchętniej za nią zabrała ale nie mam odwagi...ona chyba ma męża i do tego ta różnica wieku...Ale czuje dziwne napięcie między nami...masakra

Gość gosc

E taka stara pissda? Mloda to rozumiem.

Gość gosc89

Też tak mam ale jestem młodsza ona 30, ja 27 i podobam jej się, ona od zawsze była hetero, też jest to napięcie, nie wiem co zrobić 🙂

Nawet.jak do niej zagadasz i zaprosisz na kawę to to będzie jeszcze spoko wyglądało A ja ? Przecież ta babka mogłaby być moja matka. Ale jest bardzo sexy,ubiera się na czarno,zawsze w.spodnicy i na obcasach i taki ma sexy głos. Nie wiem czy ona sobie z tego zdaje sprawę że taka jest...

Gość gosc89
17 minut temu, paradise_girl napisał:

Nawet.jak do niej zagadasz i zaprosisz na kawę to to będzie jeszcze spoko wyglądało A ja ? Przecież ta babka mogłaby być moja matka. Ale jest bardzo sexy,ubiera się na czarno,zawsze w.spodnicy i na obcasach i taki ma sexy głos. Nie wiem czy ona sobie z tego zdaje sprawę że taka jest...

Już jej wyznałam uczucia

Gość gosc89
1 godzinę temu, paradise_girl napisał:

I co?opowiadaj!

Była zszokowana i się przestraszyła, po jakimś czasie się ułożyło, zaczepia mnie znowu ...

Yhym,no to idze,ze obyło się bez większych ekscesow. Ja w zyciu jej nie powiem, wzięła by mnie za wariatów chyba.mam nadzieję,że mi niedługo przejdzie 

Gość gosc
15 minut temu, paradise_girl napisał:

Yhym,no to idze,ze obyło się bez większych ekscesow. Ja w zyciu jej nie powiem, wzięła by mnie za wariatów chyba.mam nadzieję,że mi niedługo przejdzie 

szkoda że tak jest, ale niestety zacofany kraj jak facet wyznaje kobiecie to jest ok

5 godzin temu, Gość gosc napisał:

szkoda że tak jest, ale niestety zacofany kraj jak facet wyznaje kobiecie to jest ok

No w Polsce jeszcze nie ma takiego luzu pod tym względem jak na Zachodzie. Dziś znów ja widziałam w pracy, i zaś cała podniecona  byłam. Ja już nawet wyobrażam sobie seks z nią...