Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad

fanatycy religi

Polecane posty

Gość sad

Co sądzicie o fanatykach religi zagorzałych katolikach ludzi co są bardzo religijni ? Czy to prawda że tacy ludzie mają zrytą psychike ? Bo ja mam złe zdanie o takich ludziach to sa tacy co nie maja żadnych zainteresowan tylko tym  żyja , i sa zreguły słabi psychicznie bo potrzebuja duchownego wsparcia, a Wy co o takich ludziach sądzicie ? Ja wierzący jestem ale nie przesadzam z tym,

Gość sad

Do Jajko Pisanka czyli mam rozumiec że też masz złe zdanie o nich i nie gadasz z takimi osobami? Ja też każdemu zycze zdrowia i długiego zycia byle by nikt nie umoralniał 

1 minutę temu, Gość sad napisał:

Do Jajko Pisanka czyli mam rozumiec że też masz złe zdanie o nich i nie gadasz z takimi osobami? Ja też każdemu zycze zdrowia i długiego zycia byle by nikt nie umoralniał 

Mówimy o fanatykach, a takie osoby zawsze narzucają swoje przekonania - inaczej nie byliby fanatykami. Tego aspektu nie lubię, zwłaszcza, że często idą za tym wszelkiego rodzaju uprzedzenia i poczucie wyższości u tych ludzi

Gość Hgygguiii678

Są czas gorszymi choooojami niż niewierzacy

Gość Hgygguiii678

Są czasem gorszymi choooojami niż niewierzacy a mają się za lepszych od nich...ludzie którym gdyby odebrać Im to w co wierzą wylądowaliby w psychiatrykach,nie poradziliby sobie psychicznie

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Hgygguiii678 napisał:

Są czasem gorszymi choooojami niż niewierzacy a mają się za lepszych od nich...ludzie którym gdyby odebrać Im to w co wierzą wylądowaliby w psychiatrykach,nie poradziliby sobie psychicznie

A gdyby tobie dać rozum, to byłbyś mądry.

Gość Jan

dr Religa był cenionym specjalistą wśród chorób serca. Warto modlić się za jego duszę, jeśli chcemy zostać uzdrowieni.

Gość sad

Według mnie tacy fanatycy religi to ludzie tacy którzy żyja za bardzo religią i kościołem i umoralniają ludzi, uważają że nie wolno czegoś robić co kościoł nie pozwala, a takich ludzi dużo jest na wsi bo z miasta mało kto taki jest raczej. Tacy ludzie fanatycy też żadnych nie mają zainteresowań i też nie utrzymuje kontaktu z takimi ludźmi