Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zawiedziona :-(

Mój chłopak jest słaby w łóżku !

Polecane posty

Gość Honotu

Oczywiście każdy ma być prawo z czegoś niezadowolonym.

Np z seksu ze swoim chłopakiem.

A raczej z braku u siebie orgazmu co nie jest równoznaczne.

Może być tak że po prostu masz problem z odczuwaniem przyjemności i doskonale to rozumiem bo również takowy problem mam.

Przypomnę jednak że seks nie powstał dla przyjemności.

Gość Honotu

Dowodem jest fakt że nie jest obojętne z kim się go uprawia.

Gdyby seks był dla przyjemności byłoby to całkowicie obojętne a największą przyjemność była by w trakcie uprawiania a nie na zakończenie

Gość meowczek
2 minuty temu, Gość Honotu napisał:

Dowodem jest fakt że nie jest obojętne z kim się go uprawia.

Gdyby seks był dla przyjemności byłoby to całkowicie obojętne a największą przyjemność była by w trakcie uprawiania a nie na zakończenie

masz ty wyobraźnie

Gość Honotu

Jeżeli chcesz uprawiać seks dla przyjemności to brak orgazmu jest doskonałą informacja ponieważ orgazm kończy stosunek seksualny.

Wniosek  jaki z tego płynie jest taki, że nie lubisz seksu 

Gość Gosiek

Z moim mężem jesteśmy 14 lat razem. Seks od 12 lat. Nigdy nie miałam orgazmu mimo że się stara. Ale z wiekiem stwierdzam że to nie jest najważniejsze w życiu. Jest dobrym czulym mężem i ojcem. Partnerem. Prawdziwym mężczyzna który nie pomaga a na swoje obowiązki. Ogólnie seks jest bardzo przyjemny chociaż braku orgazmu. Od czasu do czasu rozładowuje napięcie sama. Jeśli orgazm hesf dka ciebie ważniejszy od stabilnego związku to z nim zerwij bo predzesz czy później staniesz się sfrustrowana i z czasem będzie jeszcze gorzej. 

Gość Honotu

Dziękuję.

Wyobraźnia to jedna z moich nielicznych zalet

Gość Prav

Dobrze, że nigdy nie miałem dziewczyny i jestem prawiczkiem. Problemy z niewyżytymi dziewuchami opisane w tym temacie przynajmniej mam z głowy 🙂

Gość Wrr

A może go Ty jesteś dla a? Co robisz aby urozmaicić seks? Kochacie się na jeźdźca wtedy możesz się najbardziej stymulować. Albo od tyłu możesz się masturbowac. Czy leżysz jak Kłoda i nic. Nie jest łatwo osiągnąć orgazm podczas seksu. Są mniej i bardziej wrażliwe kobiety. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosiek napisał:

Z moim mężem jesteśmy 14 lat razem. Seks od 12 lat. Nigdy nie miałam orgazmu mimo że się stara. Ale z wiekiem stwierdzam że to nie jest najważniejsze w życiu. Jest dobrym czulym mężem i ojcem. Partnerem. Prawdziwym mężczyzna który nie pomaga a na swoje obowiązki. Ogólnie seks jest bardzo przyjemny chociaż braku orgazmu. Od czasu do czasu rozładowuje napięcie sama. Jeśli orgazm hesf dka ciebie ważniejszy od stabilnego związku to z nim zerwij bo predzesz czy później staniesz się sfrustrowana i z czasem będzie jeszcze gorzej. 

Ja też nie mam orgazmu jedynie przy penetracji, ale mnie mąż pięści w trakcie lub przed samą penetracją i nie muszę sama sobie dobrze robić.  Dlaczego mąż Cię nie pieści?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gosiek napisał:

Jesli mozesz osiagnac orgazm sama to mozesz I z mezem (wiele przyjemniej z facetem..), po prostu niech robi to co ty, niech cie piesci przed i w trakcie. Mi najlatwiej dojsc przy seksie oralnym gdy on trzyma we mnie palce. Przy samym stosunku bez pieszczenia lechtaczki tez nie dochodze, i wiele kobiet tak ma, co nie znaczy ze mozemy sie godzic na to zeby maz mial seks z nami a my same, po kryjomu..

Gość Koniotrzep

Mam was ! To była jedna z tysięcy prowokacji, które piszę tu każdego dnia.