Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach

coś nawiedza mnie w nocy

Polecane posty

Gość gość

NA CO WY CZEKACIE? IDŹCIE PO KSIĘDZA EGZORCYSTĘ. 

Gość strach
3 minuty temu, Gość Śpiocha napisał:

Jeżeli to nie prowo to powiem Tobie, że nie jesteś sama z problemem. U mnie np. w nocy drzwiczki od szafki potrafią się same zamknąć z hukiem. Widziałam już 8 różnych zjaw w tym 2 osoby z rodziny, 3 dzieci, zwierzaka, cczarą czarę i zjawę dziewczynki z blond lokami, w ...ence z lat 20-tych. Mieliśmy w domu mały baryk z wizerunkiem diabła ale jako dziecko męczyły mnie koszmary przez to coś. Wynieśliśmy to z donu i od tego czasu prześladuje mnie straszny pech.

Ostatnio z łazienki dochodził dźwięk stukania kablem o pralkę, stukania w pralce. Pralka wyłączona. Wyczyściłam obiektyw kamery i zostawiłam ją w łazience. Zarejestrowała ona kilka orbów. W domu w nocy w pokoju widzę od 1-2 orbów. Przedwczoraj przemieściła się po biurku ramka ze zdjęciem.

to co pisałam to prawda.Nie weszłam na forum tak o żeby popisać historyjkę ja chciałam porady osoby która przeżyła to co ja nie dla żartów to autetyczna sytuacja to co przechodze

Gość gość

A przeczytałaś o tym, że to samo przeżyłam we śnie? (duszenie)

Gość Hekate
2 minuty temu, Gość gość napisał:

NA CO WY CZEKACIE? IDŹCIE PO KSIĘDZA EGZORCYSTĘ. 

po pierwsze nie wiemy skąd jest autorka po drugie egzorcystów u nas wcale aż tak wiele nie ma jak się zdaje.Ksiądz proboszcz może być za słaby do walki.Na pewno będzie uczestniczył w nim i jego pomoc będzie bezcenna.W takim momencie wiara będzie wystawiona na próbę

Gość Desperados18
4 minuty temu, Gość gość napisał:

A przeczytałaś o tym, że to samo przeżyłam we śnie? (duszenie)

Tylko ze ona ma slady i slyszala glosy

Gość gość

Jest podobno wykształcona, to niech wpisze w internet egzgorcyści i swoje miasto oraz diecezję 

Gość Śpiocha

Do tego mam "dar" bo jest to i przekleństwo. Przewidziałam już kilka zgonów, osoba, czas, przyczyna. Wystarczył "rzut oka" na osobę. Potrafiłam popatrzeć na zdjęcie, powiedzieć czy osoba żyje, a jeśli nie to na co zmarła. Mam 2 charakterystyczne znaki:

1. Zapach ziemi - im świeższa tym gorsza choroba a im starsza tym pewniejsza śmierć. Zgon następuje od 2 tygodni do 1 miesiąca.

2. Sny - sen o zdrowej osobie, któtra jest chora na jawie. Wystarczy, że powie "już się nigdy nie spotkamy".

Gość gość
1 minutę temu, Gość Desperados18 napisał:

Tylko ze ona ma slady i slyszala glosy

typowe opętanie 

niech sobie poczyta, co opętani mają na sobie po wizycie czarnego

Gość strach
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jest podobno wykształcona, to niech wpisze w internet egzgorcyści i swoje miasto oraz diecezję 

Jestem i jutro idę do księdza egzorcysta też się znajdzie.

Gość Śpiocha
8 minut temu, Gość strach napisał:

to co pisałam to prawda.Nie weszłam na forum tak o żeby popisać historyjkę ja chciałam porady osoby która przeżyła to co ja nie dla żartów to autetyczna sytuacja to co przechodze

To co jest u Ciebie to demon. Ślady duszenia, drapania to dla nich typowe. Jest ktoś kto był tego świadkiem? Może przez jakiś czas powinien być ktoś przy Tobie. Może coś jeszcze zaobserwuje.

Gość gość

Śpię z mężem. I nagle mnie coś budzi. Czuję tylko strach, a męża dobudzić nie mogę.... Doprawdy uwierzcie mi, pomoże tylko modlitwa i Maryja. 

Gość Śpiocha

Do egzorcysty trudno się dostać a zwykłe poświęcenie nic nie da. No może zdenerwuje demona. Pomoc jest pilnie potrzebna. Dobre medium też by pomogło.

Gość strach
1 minutę temu, Gość Śpiocha napisał:

To co jest u Ciebie to demon. Ślady duszenia, drapania to dla nich typowe. Jest ktoś kto był tego świadkiem? Może przez jakiś czas powinien być ktoś przy Tobie. Może coś jeszcze zaobserwuje.

Jestem dzisiaj u przyjaciółki.Chce mieć świadka że to coś istnieje nie w mojej głowie.No i boje się sama.Nie ukrywam że przyjaciółka jest tak samo przestraszona jak ja.

Gość gość

Nic się nie wydarzy, bo oddałam Cię Maryi. Mówiłam, że ona Ci pomoże, a Ty nie wierzysz. 

Gość gość

O Maryjo, dobra Matko i Królowo, ratuj!

Gość Desperados18

Hekate odpowiesz mi na pytanie

Gość Zzz

Czy nie przeszkadza Ci fakt że w ogóle Ci sie to przytrafiło? Jeśli istnieje magiczna różdżka która pyk, zlikwiduje problem, czy sam fakt istnienia jego, czy ten ogrom bólu to nie jest dla Ciebie wystarczająco żeby stwierdzić że to wszystko nie ma sensu? Że jakby... Cokolwiek co dostaniesz jest fałszywe bo Ty w tamtych momentach... Wtedy nie było nikogo i niczego do pomocy... Potrafisz to zrozumieć? Niewiele jest osób które mają taką szansę. Skorzystaj z niej. Moja rada.  

Twoje doświadczenie pt to za wiele jest święte. Nie ma rozwiązania. Rozwiązanie powinno być wtedy kiedy to się działo. 

Gość Hekate
1 minutę temu, Gość Desperados18 napisał:

Hekate odpowiesz mi na pytanie

Powiem tylko tyle że tak naprawdę nie jestem kobietą nie chce się ujawniać.Odpowiem tylko tyle że byłem w zakonie.Byłem świadkiem egzorcyzmów po ostatnim odeszłem nie nie utraciłem wiary w Boga nie odwróciłem się od kościoła.Dalej wierze modla się  żyje jak wcześniej ale nie jestem w zakonie.

Gość strach
5 minut temu, Gość Zzz napisał:

Czy nie przeszkadza Ci fakt że w ogóle Ci sie to przytrafiło? Jeśli istnieje magiczna różdżka która pyk, zlikwiduje problem, czy sam fakt istnienia jego, czy ten ogrom bólu to nie jest dla Ciebie wystarczająco żeby stwierdzić że to wszystko nie ma sensu? Że jakby... Cokolwiek co dostaniesz jest fałszywe bo Ty w tamtych momentach... Wtedy nie było nikogo i niczego do pomocy... Potrafisz to zrozumieć? Niewiele jest osób które mają taką szansę. Skorzystaj z niej. Moja rada.  

Twoje doświadczenie pt to za wiele jest święte. Nie ma rozwiązania. Rozwiązanie powinno być wtedy kiedy to się działo. 

gdyby mi nie przeszkadzał nie było by mnie na forum i nie pisałabym takich rzeczy.Nie ma sensu?o czym ty piszesz?O jaką szanse ci chodzi

Gość Desperados18
4 minuty temu, Gość Hekate napisał:

Powiem tylko tyle że tak naprawdę nie jestem kobietą nie chce się ujawniać.Odpowiem tylko tyle że byłem w zakonie.Byłem świadkiem egzorcyzmów po ostatnim odeszłem nie nie utraciłem wiary w Boga nie odwróciłem się od kościoła.Dalej wierze modla się  żyje jak wcześniej ale nie jestem w zakonie.

dzięki tak myślałem że jesteś z tematem dobrze obeznana a raczej obeznany.Musiało być ci ciężko to wszystko widzieć przeżyć o  ja pie0dole szok sorry za to 

Gość Desperados18

Hekate Jeszcze mam pytanie skąd pomysł że oprócz Judasza jest jeszcze Lilith czy jakoś tak?

Gość Hekate
Przed chwilą, Gość Desperados18 napisał:

Hekate Jeszcze mam pytanie skąd pomysł że oprócz Judasza jest jeszcze Lilith czy jakoś tak?

Lilith jest mowa o niej w Starym Testamencie Księga Izajasza 34-14 Demon żeński.Żydzi uważają ją za nocnego demona ofiarami są zazwyczaj kobiety mataki dzieci a także osoby samotne tak jak autorka.Lilith uznawana jest też jako pierwsza żona Adama ale to zostawmy w spokoju....

Gość strach
1 minutę temu, Margaretka_G napisał:

Jak ty takie przeszłaś rzeczy to niestety zdrowa nie jesteś. Bez urazy nie obrażam Cię, jednak psychikę masz zwichrowaną stąd takie stany być może jak masz teraz. Do tego być może zmiany w mózgu  fizyczne nastąpiły podczas odbierania sobie życia. Lekarz powinien Ci to wyjaśnić i pomóż.  

bez urazy to co wydarzyło się wtedy to była jedno razowa próba psychiatra teże był obecny nie mam psychiki zwichrowanej nie mam depresji jestem zdrowa potwierdzić mogą znajomi rodzina pracuje żyje jak każdy.Powiedz mi kto przy po alkoholu jest normalny.

Gość Hekate
6 minut temu, Margaretka_G napisał:

Jak ty takie przeszłaś rzeczy to niestety zdrowa nie jesteś. Bez urazy nie obrażam Cię, jednak psychikę masz zwichrowaną stąd takie stany być może jak masz teraz. Do tego być może zmiany w mózgu  fizyczne nastąpiły podczas odbierania sobie życia. Lekarz powinien Ci to wyjaśnić i pomóż.  

Autorko tak jak pisałem nie słuchaj tych ludzi bawią się w lekarzy.Ludzie opętnie to nie choroba psychiczna.Zadaj sobie pytanie po co przy egzorcyzmach jest obecny psycholog-psychiatra po to żeby to właśnie wykluczyć.Egzorcysta wie kiedy to urojenia kiedy nie ale musi mieć opinie lekarza.Wiem o czym mówię odrazu po pierwszych słowach autorki wiedziałem że nie jest to stan chorej psychiki.Czy wami się to podoba czy nie zło istnieje.

Gość Monika
16 minut temu, Gość strach napisał:

bez urazy to co wydarzyło się wtedy to była jedno razowa próba psychiatra teże był obecny nie mam psychiki zwichrowanej nie mam depresji jestem zdrowa potwierdzić mogą znajomi rodzina pracuje żyje jak każdy.Powiedz mi kto przy po alkoholu jest normalny.

Margaretka ma racje moglo wystapic niedotlenienie, koniecznie musisz powiedziec lekarzowi, zrobic rezonans glowy.

Jak chesz z tymi modlitwami- ok, ale...

...lekarza nie wykluczaj racjonalny czlowiek by tak postapil (szukal roznych rozwiazan nie tylko jednego).

Wez to po prostu pod uwage- ja nie mam nic przeciw modlitwie, ale zdrowie tez sprawdzic trzeba.

Gość strach
2 minuty temu, Margaretka_G napisał:

Wiesz co się z Tobą dzieje czy raczej co ci się przydarza w nocy.Ty to wiesz Ty to czujesz. Co zrobisz to już od Ciebie zależy. Pozdrawiam.    

Nie jestem wariatką nie musisz mi wierzyć a tamto co zrobiłam było najgłupszą rzeczą w moim życiu nie potrafilam sobie poradzić i myślałam że to będzie najlepszym rozwiązaniem a to co pisze to po raz setny powtarzam nie wymysły i bajeczki po co miałabym to robić czy ktoś mi płaci za takie pisanie.Dla chwili żeby ludzie o mnie pisali lub co gorsze bo jestem stara samotna babą nie nie jestem mam 29 lat mieszkam żyję mam rodzinę przyjaciół chłopak jest w tej chwili za granicą mam normalne życie które teraz zamieniło się w koszmar

Gość Desperados18
2 minuty temu, Gość Monika napisał:

Margaretka ma racje moglo wystapic niedotlenienie, koniecznie musisz powiedziec lekarzowi, zrobic rezonans glowy.

Jak chesz z tymi modlitwami- ok, ale...

...lekarza nie wykluczaj racjonalny czlowiek by tak postapil (szukal roznych rozwiazan nie tylko jednego).

Wez to po prostu pod uwage- ja nie mam nic przeciw modlitwie, ale zdrowie tez sprawdzic trzeba.

Weź kobieto powiem ci brzydko sierrdalaj na każdym temacie wypowiadasz się każdemu wciskasz kit że jest chory ty jesteś kurrwa chora nie ludzie tylko ty wiecznie masz jakieś ale i wpierrrdalasz 3 grosze prawisz morały i stawiasz diagnozy idź się właśnie ty leczyć!!!!!!!

Gość strach
2 minuty temu, Gość Desperados18 napisał:

Weź kobieto powiem ci brzydko sierrdalaj na każdym temacie wypowiadasz się każdemu wciskasz kit że jest chory ty jesteś kurrwa chora nie ludzie tylko ty wiecznie masz jakieś ale i wpierrrdalasz 3 grosze prawisz morały i stawiasz diagnozy idź się właśnie ty leczyć!!!!!!!

spokojnie Desperados ja opinią tej pani się nie przejmuje niech pisze co chce.Luz opanuj się szkoda nerwów na wpisy pani psycholog

Gość strach
2 minuty temu, Gość Desperados18 napisał:

spokojnie Desperados ja opinią tej pani się nie przejmuje niech pisze co chce.Luz opanuj się szkoda nerwów na wpisy pani psycholog

Gość Monika
3 minuty temu, Gość Desperados18 napisał:

Nie stawiam diagnoz i na pewno nie na kazdym temacie.

Sugeruje MOZLIWOSC choroby tak jak Ty sugerujesz (albo jestes pewna) nawiedzenia przez ducha, szatana.

Ja nie oceniam Twoich sugestii.

Autorka i tak wybierze sama.

Spokoju zycze.