Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolcia

Jakie są wasze zarobki

Polecane posty

Gość Jolcia

Powiedzcie rzeczy jaki macie dochód na miesiąc i ile dzieci? 

Gość jola

nie mam żony nie mam dzieci chodze na dz.iwki

Gość jola

mam zone i dzieci i chodze na dzi.wki bo zona nie daje mi 

Gość JolSIA

Nie mam zadnych dochodow i nie zamierzam miec.

Gość Jola

Pie.rdol Prace

Gość Jan

3000 z 500plus, dopłatę mieszkaniową z mopsu, staramy się o 7me, aby dostać darmowe bilety komunikacji miejskiej. Mąż piekarz 3100, żona nie pacuje, zajmuje się domem, zakupami, praniem. Dobrze że teraz weszła ta nowelizacja o meryturze matczynej. Dzięki temu jesteśmy spokojni. Czasami pobieramy paczki z karritasu. Codziennie kupujemy 2kg mięsa (łopatka z marketu po 11z /kg) na obiad i robimy dwudaniowe z kompotem. Połowa mięsa idzie do zupy, a połowa na schabowe Zagłoby, devollaile, albo do gulaszu paprykowego. Po obiedzie zawsze mamy jakiś owoc dla dzieci na deser. Pytamy się dzieci na co mają ochotę. Na śniadanie zawsze jemy gorącą jajecznicę na boczku/pomidorach/wątróbce albo owsiankę na mleku i naturalnym miodzie lipowym albo gryczanym. Na kolację zawsze staramy się jeść gotowane gorące warzywa z własnoręcznie przygotowanymi sosami, czasami jak jest ochota, jemy zimne pomidory w śmietanie 18%, albo pastę z puszekRybnych i jaj gotowanych. Taki mamy słodki żywot, a Wy dalej zaprdLajcie na kredyt do mieszkań za 350tys. Pozdrawiam