Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia

Niewarto byc uczciwym

Polecane posty

Gość kasia

Do bylego meza ,przyznalam sie ze kiedys bzykalam sie z ksiedzem, ze w przeszlosci usunelam ciaze. On sie przyznal mi, zew przeszlosci chodzil na ... ,nie boli mnie ... o to ale o to ze nazwal mnie ..., zurzytym mopem, sierota, prostaczka a sam niejest idealem a i oszukalam go z moja choroba, bo by sie ze mna nie ozenil .zara wniosl o rozwod i nie przyjechal do szpitala ,jak rodzilam ale po mu mialam mowic prawde, o chorobie jak wiedzial o ksiedzu i ze zara ... to i tez choroba mu tez zaczela przeszkadzac i wszystko we mnie.Jak czlowiek jest uczciwy ,to, to ludzie wykorzystuja jak cos zataji ,to pretensje.To pytanie do was jakim czlowiekiem sie powinno byc w tym swiecie?

Gość gość es

Masz rację NIE WARTO. 

Gość sylwia s
4 godziny temu, Gość gość es napisał:

Masz rację NIE WARTO. 

warto byc wierzaca osobą moralną!! ja bym w zyciu dziecka nie usuneła nigdy!!! nigdy nie zataiłam niczego i meza tez mam pierwszego i jedynego ,nie wiem jak mozna byc taką łajzą jak ona.Aha i jestem zdrowa!

Gość Gość
8 minut temu, Gość sylwia s napisał:

warto byc wierzaca osobą moralną!! ja bym w zyciu dziecka nie usuneła nigdy!!! nigdy nie zataiłam niczego i meza tez mam pierwszego i jedynego ,nie wiem jak mozna byc taką łajzą jak ona.Aha i jestem zdrowa!

Najgorszymi ...mi są takie pseudowierzace katoliczki z wscieklizna jak ty sylwuniu. Pierwsze są do uchwalenia się jakie to są bogobojne ale też pierwsze do oceniania innych. Ciebie to tylko w kaftan zawiazac i hejo na kocborow. I tylko mi nie pisz że sobie nie życzysz bo to nie koncert życzeń.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Najgorszymi ...mi są takie pseudowierzace katoliczki z wscieklizna jak ty sylwuniu. Pierwsze są do uchwalenia się jakie to są bogobojne ale też pierwsze do oceniania innych. Ciebie to tylko w kaftan zawiazac i hejo na kocborow. I tylko mi nie pisz że sobie nie życzysz bo to nie koncert życzeń.

w kaftan to takich jak ty stalkerze ! wywijanie kota ogonem ????teraz zwalasz na katarzyne?

Gość Gość

Weź leki po...iù bo stanowisz zagrozenie dla otoczenia.

Gość gośćsylwia s
12 minut temu, Gość Gość napisał:

to sobie posłuchasz koncert zyczeń w pierdlu! twój czas sie konczy koniu!!/gnido! tylko mi nie wysyłaj pogrózek jak krzysztofowi s bo znowu ci grzywne dowalą! i nie tylko!

Gość gośćsylwia s
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Weź leki po...iù bo stanowisz zagrozenie dla otoczenia.

dokładnie ! psychol!

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gośćsylwia s napisał:

to sobie posłuchasz koncert zyczeń w pierdlu! twój czas sie konczy koniu!!/gnido! tylko mi nie wysyłaj pogrózek jak krzysztofowi s bo znowu ci grzywne dowalą! i nie tylko!

Spięrdalaj pokùrwiona babo. 

Gość O zgrozo.
58 minut temu, KermitZaba napisał:

Jak się żyje w sposób urągający godności, to oczywiście że, nie ma się "czym" chwalić. Trzeba było myśleć te kilka lat temu, to byś nie musiała się wstydzić za swoją przeszłości. Nie warto by było być no psychopatką bez zasad, szarpaną przez niskie popędy i pozbawioną wartości, a nie być uczciwym.

Kolejny glupi naiwniaczek, ktory nabral sie na tanie provo seryjnego koniotrzepa.