Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GejDziwak

Jestem gejem ale wkoorwia mnei lewatztwo, feminichy itp

Polecane posty

Gość GejDziwak

Chyba jakimś dziwolągiem jestem. 

Gość gość

Ja jestem prawakiem, a wielce w...ia mnie katolstwo🙄

Gość GejDziwak

Nienawidze lewactwa bo nienawidze socjalizmu. Ale PiSu tez nienawidze bo PiS to taki dziwolag socjalistyczno-katolicko-prawacki. 

Gość gosc

starylewak - kolejny de/bil, który popiera socjal

Gość GejDziwak

Karmiaca dlon?? 😄😄 Panstwo ktore zabiera swoim obywatelom grube tysiace na podatek dochodowy. w podatkach VAT,  skaldnach zdrowotnych (a szpitale w stanie takim jak w 3 swiecie), skladki emerytale (a emerytury glodowe i moze niedlugo wcale nie bedzie) To jest karmiaca dlon?? Chyba raczej zlodziejska dlon.

Gość antyp

A ja jestem Lewakiem, a nie znoszę socjalizmu.... Mam sąsiadów para koło 40, plus dwa bachory, obydwoje pracują i już 4 rok mieszkają za darmo bezumownie w lokalu komunalnym. Wkur... mnie to strasznie, że zero konsekwencji, nikt im nic nie robi, nie wyrzuca, komornika nawet nie mają i zachowują się jakby mogli więcej niż inni sąsiedzi. Nic nie naprawiają i niszczą  ścianę  wspólną budynku bo ją zalewają przez zaniedbanie napraw w łazience.. I jeszcze im pewnie to mieszkanie miasto odda za darmo jak znam życie... Pozostali lokatorzy są wspólnotą i już dawno tego ostatniego komunalnego chcieliśmy się pozbyć, ale się nie da....