Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Chciałbym dziewczynę polke ale one wolą ukraińców

Polecane posty

Gość Gosc

Cóż takie nastały czasy

Wyjechał bym do Holandii nawet poznać jakaś chinke czy murzynke ale ponoć polak za granicą jest facetem najgorszego sortu z którymi spotykają się tylko polki. Dziwne to wszystko. Dlaczego nasz kraj jest tak upodlony, kto za tym stoi?

Gość Iza

Ja jako polka mówie ci szczerze że ukraincy wcale się nie podobają śmierdzą i wgl.są paskudni ale to moje zdanie

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Iza napisał:

Ja jako polka mówie ci szczerze że ukraincy wcale się nie podobają śmierdzą i wgl.są paskudni ale to moje zdanie

To też wiele świadczy o niektórych polkach że lecą na śmierdzących kolesi 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Iza napisał:

Jak można napisać, że ktoś śmierdzi tylko dlatego, że jest z Ukrainy?  Widac, ze ten komentarz pisał jakiś zakompleksiony facet. 

Gość Iza
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jak można napisać, że ktoś śmierdzi tylko dlatego, że jest z Ukrainy?  Widac, ze ten komentarz pisał jakiś zakompleksiony facet. 

pracuje w dużym zakładzie z ukraincami i wiem że śmierdzą są paskudni.Wali im z pyska gó0nem a z pod pachy to dopiero.Jesteś jasnowidz że wiesz że nie jestem kobietą?Ja napisałam swoje zdanie 

Gość asasa

Polki wszystko biora oprocz Polakow ciapatych,ukraincow,angoli,niemocow wszystko

Gość Gosc

Ciekawe czy ukrainki też tak śmierdzą, one podobno lecą na Polaków albo raczej na obywatelstwo

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Iza napisał:

pracuje w dużym zakładzie z ukraincami i wiem że śmierdzą są paskudni.Wali im z pyska gó0nem a z pod pachy to dopiero.Jesteś jasnowidz że wiesz że nie jestem kobietą?Ja napisałam swoje zdanie 

Może to Tobie wali z pyska gòwnem?  

Gość Gość

Gość Iza
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ciekawe czy ukrainki też tak śmierdzą, one podobno lecą na Polaków albo raczej na obywatelstwo

nie wszystkie nie które są nawet ok zadbane ładne ale też śmierdzi im z buzi.One bardzo za Polakami się oglądają wiadomo kasa i obywatelstwo.

Gość Gosc

A ty co tak za tymi ukraińcami, zal mi cię co oni nie cierpią polaków

Gość Gosc autor

Nie no dziewczyny żartowałem sobie mam gdzieś polki bo są dla mnie już nic nie warte, jesteście puste i zepsute, miłych zabaw z ukraincami i cispatymi (nie wszystkie ale pewnie z 90%)

Gość Gosc autor

Nie no dziewczyny żartowałem sobie mam gdzieś polki bo są dla mnie już nic nie warte, jesteście puste i zepsute, miłych zabaw z ukraincami i cispatymi (nie wszystkie ale pewnie z 90%)

Gość Iza
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

nie wali dbam o higienę jamy ustnej.Oni gó0no jedzą i im wali z buzi wiem od 2 lat z nimi pracuje

Gość Gość

nie wali dbam o higienę jamy ustnej.Oni gó0no jedzą i im wali z buzi wiem od 2 lat z nimi pracuje

Kolejny zakompleksiony prawik. 

Gość Gość

Kolejny zakompleksiony prawiczek 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Przez polki tyle prawiczków nieszczęśliwych, gratulacje potwory

Gość Iza

wy jesteście poo...i ja jestem kobietą boli was że ktoś ma inne zdanie a pieerdolcie się z ukraincami i innymi ciapatymi ja mam swoje zdanie kobieta też może mieć zdanie i wyrażać swoją opinię 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Przez polki tyle prawiczków nieszczęśliwych, gratulacje potwory

Dziękuję 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Iza napisał:

wy jesteście poo...i ja jestem kobietą boli was że ktoś ma inne zdanie a pieerdolcie się z ukraincami i innymi ciapatymi ja mam swoje zdanie kobieta też może mieć zdanie i wyrażać swoją opinię 

Tak, tak wierzymy Ci 😘 

Po co się tak unosisz? 

Gość Iza
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tak, tak wierzymy Ci 😘 

Po co się tak unosisz? 

bo mnie wk0rwia takie pisanie że jestem prawiczkiem.Nie nie jestem mam 26 lat mieszkam na Dolnym Śląsku.Nie jestem dziewicą.Pracuje w zakładzie gdzie Ukraina robi razem z Polakami.Zakład Kayser Automotiv System wbić sobie i przekonać się że piszę prawdę

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dziękuję 

Na szczęście wy też wieczne nie jesteście i kiedyś też stwory poumieracie, glupie polki ye*ać pradem

Gość Iza

Od 2 lat w dzień w dzień z nimi robie wiem co pisze.A jak komuś się to nie podoba to niech się ciągnie

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Iza napisał:

bo mnie wk0rwia takie pisanie że jestem prawiczkiem.Nie nie jestem mam 26 lat mieszkam na Dolnym Śląsku.Nie jestem dziewicą.Pracuje w zakładzie gdzie Ukraina robi razem z Polakami.Zakład Kayser Automotiv System wbić sobie i przekonać się że piszę prawdę

Dobrze już dobrze. Wierzymy Ci przecież. Tylko spokojnie, oddychaj głęboko 😘

Gość Polka
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Na szczęście wy też wieczne nie jesteście i kiedyś też stwory poumieracie, glupie polki ye*ać pradem

Uroczy jesteś, buziaczki.

Gość luj

nie mozesz z ukraincem wygrac ;s i Polki leca na Ukraincow ? nie wydaje mi sie ... moze jestes jakis luj z brzuchem lysy i narzekasz .. Lepiej i tak ukrainiec niz ciapak albo murzyn .. 

Gość Iza
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dobrze już dobrze. Wierzymy Ci przecież. Tylko spokojnie, oddychaj głęboko 😘

a ch0j z wami mądrale wiedzą wszystko najlepiej.Lepiej nie być szczerym i normalnym tylko udawać najlepiej starego pedofila albo pryszczatego prawnika.Jak ktoś normalny to problem.Nara 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość luj napisał:

nie mozesz z ukraincem wygrac ;s i Polki leca na Ukraincow ? nie wydaje mi sie ... moze jestes jakis luj z brzuchem lysy i narzekasz .. Lepiej i tak ukrainiec niz ciapak albo murzyn .. 

A co masz do murzynów? Normalnie wyglądam ale polski zdrowo pop*#rdoliło i same głupiutkie nie wiedzą czego chcą

Gość bbboboi

nic do nich nie mam ale nie popieram mieszania ras .. a tym bardziej zdychajacej juz doszczetnie bilaje rasy . Nie dosc ze przyrost na poziomie 1.2 czyli wymieranie to jeszcze dodac mieszanie ras . Zaniedlugo bialy bedzie w Chinskim zoo .. 

Gość Asianmann
5 minut temu, Gość bbboboi napisał:

nic do nich nie mam ale nie popieram mieszania ras .. a tym bardziej zdychajacej juz doszczetnie bilaje rasy . Nie dosc ze przyrost na poziomie 1.2 czyli wymieranie to jeszcze dodac mieszanie ras . Zaniedlugo bialy bedzie w Chinskim zoo .. 

A czym tu się przejmować? Nas wtedy i tak już nie będzie. Nas ani naszej świadomości