Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Chciałbym dziewczynę polke ale one wolą ukraińców

Polecane posty

Gość prawda
3 godziny temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

zadna polska nie chce ukrainca, one szukaja przystojniaczkow z kasa, a racej ukraincy do takich nie nalezą

No właśnie nie. Przystojniaków z kasą szukają, jeśli są Polakami. Jeśli to obcokrajowiec, to może być nawet brzydki i biedny.

Gość Gosc
8 godzin temu, Gość prawda napisał:

No właśnie nie. Przystojniaków z kasą szukają, jeśli są Polakami. Jeśli to obcokrajowiec, to może być nawet brzydki i biedny.

Z czego to może wynikać

Gość prawda
33 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Z czego to może wynikać

Nie wiem. Jakieś kompleksy związane z pochodzeniem? Uwielbienie egzotyki i wszystkiego co zagraniczne?

Gość rfr
12 godzin temu, Gość Iza napisał:

Ja jako polka mówie ci szczerze że ukraincy wcale się nie podobają śmierdzą i wgl.są paskudni ale to moje zdanie

Wam zawsze śmierdzą akurat ci biedni.

Gość Papadens

Pierwsze słyszę by polki wolały Ukrainców. Są niżsi, brzydsi i na dorobku w gównopracach. Z kolei Ukrainki lubią polakow.

Gość Akasha
13 godzin temu, Gość Iza napisał:

pracuje w dużym zakładzie z ukraincami i wiem że śmierdzą są paskudni.Wali im z pyska gó0nem a z pod pachy to dopiero.Jesteś jasnowidz że wiesz że nie jestem kobietą?Ja napisałam swoje zdanie 

Może czujesz od siebie ja też pracuje z ukraincami i niektórzy są sliczni

Gość Xxxxxx
42 minuty temu, Gość Papadens napisał:

Pierwsze słyszę by polki wolały Ukrainców. Są niżsi, brzydsi i na dorobku w gównopracach. Z kolei Ukrainki lubią polakow.

Ale bzdury , są takiego samego wzrostu jak Polacy , tylko starsi zdarzają się niscy , a co do brzydszych to juz twoje zdanie bo mi sie bardziej podobsja , maja mniejsze nosy i wysokie kosci policzkowe a nie jak polak dlugi nos i nieregularne rysy twarzy 

Gość Gosc

Ukraińcy są mega seksowni. Uwielbiam ich 

Gość Polkisalatwe
2 godziny temu, Gość Akasha napisał:

Może czujesz od siebie ja też pracuje z ukraincami i niektórzy są sliczni

Polki lubią się z nimi puszczać w kiblach

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Polkisalatwe napisał:

Polki lubią się z nimi puszczać w kiblach

To prawda! Ja z koleżanka tak robimy. Bierzemy nawet po 4 na raz

Gość Prawdaopolkach
8 minut temu, Gość Gość napisał:

To prawda! Ja z koleżanka tak robimy. Bierzemy nawet po 4 na raz

Może i trollujesz, ale znam przypadki gdy polki się puszczały w kiblach z pracownikami z ukrainy, w dodatku te dziewczyny miały chłopaków. Polki są wyjątkowo żałosne, a wchodzenie w poważny związek z polką lub jeszcze gorzej w małżeństwo zakrawa o desperacje, polki zdradzają z byle kim byle gdzie i są nic nie warte, a już na pewno nie uczucia i zaufania

Gość Xxxxxx
Dnia 18.05.2019 o 15:51, Gość Prawdaopolkach napisał:

Może i trollujesz, ale znam przypadki gdy polki się puszczały w kiblach z pracownikami z ukrainy, w dodatku te dziewczyny miały chłopaków. Polki są wyjątkowo żałosne, a wchodzenie w poważny związek z polką lub jeszcze gorzej w małżeństwo zakrawa o desperacje, polki zdradzają z byle kim byle gdzie i są nic nie warte, a już na pewno nie uczucia i zaufania

Bo Ukraińcy to prawdziwe meny są A nie wydmuszki jak Polacy z postawą małej pindzi 

Gość Gość

Chyba jednak Ukraińcy bardziej wola polki niż ukrainki polakow , mam brata polaka i do niego nie pisze żadna ukrainka, a ja jestem polka a ciągle jacyś Ukraińcy albo bialorusini do mnie pisza i chcą się umówić na kawkę 

Gość 43 cm
Dnia 17.05.2019 o 23:01, Gość Gosc napisał:

Cóż takie nastały czasy

Wyjechał bym do Holandii nawet poznać jakaś chinke czy murzynke ale ponoć polak za granicą jest facetem najgorszego sortu z którymi spotykają się tylko polki. Dziwne to wszystko. Dlaczego nasz kraj jest tak upodlony, kto za tym stoi?

Paulina nie kłam, wszyscy wiemy ze polki wolą murzynów i oliwkowych 

Gość 43 cm
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Chyba jednak Ukraińcy bardziej wola polki niż ukrainki polakow , mam brata polaka i do niego nie pisze żadna ukrainka, a ja jestem polka a ciągle jacyś Ukraińcy albo bialorusini do mnie pisza i chcą się umówić na kawkę 

UWAGA!!! To tylko jedna wariatka pisze o ukraińcach cały czas nazywa się Paulina P. 

Gość Xxxxxx
12 godzin temu, Gość 43 cm napisał:

UWAGA!!! To tylko jedna wariatka pisze o ukraińcach cały czas nazywa się Paulina P. 

Pudło ...o ja lubię Rosjan nie Ukraińców, to nie mój temat , a wariatem jesteś ty bo widzisz mnie wszędzie 

Gość Xxxxxx
12 godzin temu, Gość 43 cm napisał:

I uwaga powiem Ci coś na 40 milionow polakow zawsze sie znajdzie kilka set tysiecy polek ktorym sie faceci ze wschodu będą podobać , nie kazda dziewczyna która tu zakłada o nich temat albo pisze to ja , czas zacząć leczyć paranoje na moim punkcie