Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka

Kolejny raz wydawało mi się że się komus podobam

Polecane posty

Gość autorka

ale tylko mi się wydawało. Zawsze tak jest że sobie coś wmówię a później doszukuję się znaków zainteresowania. Nigdy w życiu nikomu się nie podobalam, nikt nigdy o mnie nie zabiegał, wszystko co się dzialo, działo się tylo w mojej głowie. Jestem strą desperatką po 30 która pogodziła się z kolejną porażką i z tym że juz do końca życia się to nie zmieni.

Tylko dlaczego tak łatwo sobie wmawiam, że on patrzy mi w oczy, że non stop zagaduje, uśmiecha się, rozmawia na tematy które ja lubię, może robi to dla zabawy? Może mam jakies urojenia.mam już

Gość gosc

A skąd wiesz że nie?

Gość Zalamana

No wlasnie. Skad wiesz, ze nie.

Gość Autorka

Bo nie pisalabym tutaj. Co jest nie tak? Zawsze konczy sie w ten sam sposob. A wlasciwie  nic sie nie zaczelo nigdy. On tylko patrzy, jest mily, rozmawia bo mnie zwyczajnie lubi.. moze czegos mi brakuje a moze czegos nie zauwazam...odnioslam porazke nuner 1000000 bo sobie wkrecilam cos co nie mialo prawa bytu. Jestem beznadziejna

Gość gosc

ja też tak robie (jestem zakochany)

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

ja też tak robie (jestem zakochany)

to nie stój z boku tylko działaj 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

to nie stój z boku tylko działaj 

łatwo się mówi

Gość Autorka

Jak robisz? Patrzysz w oczy, rozmawiasz? Przeciez kazdy tak robi. To nic nie znaczy.

Po czym wy poznajecie ze ktos chce nawiazac blizsza relacje a kiedy to jest zludne?

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

łatwo się mówi

łatwo się stoi nic nie robi a potem zdziwienie załamanie płacz bo ktoś inny zrobił to za nas rozkochał kobietę którą my kochamy.No perfidnie ukradł sprzątnął nam z przed nosa a dlaczego bo stałem z boku gapiłem się i tyle nie zrobiłem nic a teraz jestem nieszczęśliwy a wina nie będzie tego gościa tylko twoja bo strach cie obleciał bo brakło odwagi a szczęście jest na wyciągnięcie ręki

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

łatwo się stoi nic nie robi a potem zdziwienie załamanie płacz bo ktoś inny zrobił to za nas rozkochał kobietę którą my kochamy.No perfidnie ukradł sprzątnął nam z przed nosa a dlaczego bo stałem z boku gapiłem się i tyle nie zrobiłem nic a teraz jestem nieszczęśliwy a wina nie będzie tego gościa tylko twoja bo strach cie obleciał bo brakło odwagi a szczęście jest na wyciągnięcie ręki

widocznie tak musiało być. Skoro idzie za innym to nie kochała. Ja dopóki się widzimy nie pójdę za inną