Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Go艣膰

Mieszkanie blisko centrum - opinie?

Polecane posty

Go艣膰 Go艣膰

Cze艣膰. Mam pytanie jak si臋 zapatrujecie na mieszkanie blisko centrum? W nowym bloku obok g艂贸wnej ulicy (2 pasy w ka偶d膮 stron臋), jednak mieszkanie jest od drugiej strony, nie na ulic臋 - tak偶e nie powinny dochodzi膰 ha艂asy z ulicy. Zastanawiam si臋 nad nim, gdy偶 wiadomo idealnie by艂oby spokojne osiedle, ale tam ceny s膮 2tys/m wi臋cej st膮d je rozwa偶am bo jednak przy 70m, wychodzi prawie 160 tys. oszcz臋dno艣ci. Miejsce tak naprawd臋, 偶e 5 min spacerkiem dojdzie si臋 do lasu, jedyny mankament to wychodz膮c z bloku mamy ruchliw膮 ulic臋, niby z dzieckiem wyj艣膰 to te 5 min naw膮cha si臋 spalin zanim si臋 dojdzie do lasku itp. Jak uwa偶acie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰

ja w samym centrum bym nie chciala聽 mieszkac absolutnie

duzy ruch, u mnie na starowce pelno knajp, wiec jest glosno non stop, slychac krzyki podpitych ludzi, albo spiewy nad ranem

bramy zaszczane

dodatkowo eventy bozonarodzeniowe czy jarmark dominikanski- czes ulic pozamykana, z parkowaniem ciezko

jeden wielki dramat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰

nie wiem gdzie wlasciwie mieszkasz bo jesli w malej miescinie to moze nie byc tak denerwujace, ja mieszkam w duzym miescie to i realia sa inne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
26 minut temu, bazienka napisa艂:

nie wiem gdzie wlasciwie mieszkasz bo jesli w malej miescinie to moze nie byc tak denerwujace, ja mieszkam w duzym miescie to i realia sa inne

Bazienka mieszkasz mo偶e na ulicy Oleskiej czy Ozimskiej? Ja mieszkam na Alei Wincentego Witosa i do McDonald'sa na Ozimskiej mam blisko, a na Witosa jest Uniwersytecki szpital kliniczny i z Witosa jest blisko do centrum handlowego 馃檪 mieszkasz mo偶e w tych okolicach co ja?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Z Alei Wincentego Witosa do centrum jest 5 km聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani
8 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Z Alei Wincentego Witosa do centrum jest 5 km聽

Wiem, sama mieszkam w tych okolicach 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰

chyba w opolu lub innym namyslowie 馃槣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
8 minut temu, bazienka napisa艂:

chyba w opolu lub innym namyslowie 馃槣

Bazienka w Namys艂owie nie ma McDonald'sa a w Opolu s膮 4 Mcdonald'sy w tym ten na Ozimskiej ps czemu tak nienawidzisz Opola przecie偶 Opole to du偶e miasto w wojew贸dztwie Opolskim i w Opolu s膮 3 kina, 3 teatry, filharmonia, amfiteatr, Ogr贸d zoologiczny, 3 baseny w tym basen o wymiarach olimpijskich, kilka stadion贸w, hala widowiskowo sportowa 7 szpitali kilka muze贸w lodowisko, 20 - 30si艂owni kr臋gielni i Fitness贸w 3 du偶e galerie Handlowe (w CH karolinka i ch Solaris Center jest Mcdonald's i KFC i tu i tu i w CH karolinka jest nawet sklep Sephora w Turawa Park te偶 jest KFC i w Opolu jest Centrum wystawienniczo kongresowe wi臋c czemu nazywasz mimo tych wszystkich rzeczy Opole dziur膮 i zadupiem i gardzisz Opolem, przecie偶 nigdy tam nie by艂a艣, ps w Opolu jest Uniwersytet i Politechnika 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Czemu nie lubisz Opola?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Autorko ja ok 2 lat temu przeprowadzi艂em si臋 z mieszkania z wielkiej p艂yty do mieszkania w nowym budynku (kupili艣my mieszkanie w stanie deweloperskim)聽 i chcia艂am tobie zwr贸ci膰 uwag臋 na inny aspekt mianowicie chodzi mi o eksploatacj臋 tego mieszkania, dodam 偶e mamy mieszkanie o聽podobnym metra偶u tak 偶e czynsz w mieszkaniu z wielkiej p艂yty jest dwa razy wi臋kszy od czynszu w聽 nowym mieszkaniu,聽聽w tych starych mieszkaniach ogrzewa si臋 piwnice i korytarze w nowych tylko mieszkania kt贸re s膮 i tak cieplejsze od tych starych, pisze to by艣 przy wyborze mieszkanie zwr贸ci艂a na to uwag臋聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk 128

馃槃

Udost臋pnij ten post