Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Wiecie jak sprawdzić czy dziewczyna kocha swojego chłopaka

Polecane posty

Gość Gosc

Wystarczy poprosić ją o coś nowego w łóżku, se.ks analny albo głębokie gardło. Jak dziewczyna nie chce się zgodzić to znaczy że nie kocha bo nie potrafi się poświęcić dla ukochanego

JAKA WIERUTNA BZDURA..JAK CHŁOPAK BEDZIE KOCHAŁ DZIEWCZYNĘ NIGDY NIE BEDZIE JEJ W TEN SPOSÓB PONIŻAŁ....ZAMIEŃ MIEJSC A POWIEDZ JEMU ZE GUMOWEGO W DU..ALBO W GARDŁO WSADZISZ..I ZOBACZYSZ CZY ON CIEBIE KOCHA,...

Gość Gosc
3 minuty temu, danuta grytschuk napisał:

JAKA WIERUTNA BZDURA..JAK CHŁOPAK BEDZIE KOCHAŁ DZIEWCZYNĘ NIGDY NIE BEDZIE JEJ W TEN SPOSÓB PONIŻAŁ....ZAMIEŃ MIEJSC A POWIEDZ JEMU ZE GUMOWEGO W DU..ALBO W GARDŁO WSADZISZ..I ZOBACZYSZ CZY ON CIEBIE KOCHA,...

Ale po co ma mu wsadzac coś sztucznego, chlopak ma penisa którym czuje, a taki rodzaj seksu ze swoją ukochaną byłby bardzo przyjemny, tylko dziewczyna musi kochać. Co innego jak dziewczyna mialaby włożyć coś sztucznego, w jakim celu jak nie czułaby przyjemności. 

Gość Gość gość
59 minut temu, danuta grytschuk napisał:

Brawo Danusia tak jest ,wsadzić ogromnego dil//dosa w ryj i sprawdzić czy kocha dziewczyne 

1 godzinę temu, danuta grytschuk napisał:

Nie krzycz, dewotko...

6 minut temu, Piaskun napisał:

Nie krzycz, dewotko...

nie krzyczę ...tylko nie chce mi się klawisza wycisnąć....nie jestem dewotka ponieważ miałam męża 32 lata...dobrego kochanego męża...

4 minuty temu, danuta grytschuk napisał:

nie krzyczę ...tylko nie chce mi się klawisza wycisnąć....nie jestem dewotka ponieważ miałam męża 32 lata...dobrego kochanego męża...

Klawiaturę też się myje ^^

To że Ty sobie czegoś w łóżku nie wyobrażasz nie oznacza, że tego ludzie nie robią. Nikt kobiety do niczego nie zmusza, ale jeśli się nie stara mężczyzna też z nią być nie musi.

Szkoda życia na seks, który w pełni nie satysfakcjonuje. Lepiej proszujać takiej która chce mężczyznę zaspokajać.

4 minuty temu, Piaskun napisał:

To że Ty sobie czegoś w łóżku nie wyobrażasz nie oznacza, że tego ludzie nie robią. Nikt kobiety do niczego nie zmusza, ale jeśli się nie stara mężczyzna też z nią być nie musi.

Szkoda życia na seks, który w pełni nie satysfakcjonuje. Lepiej proszujać takiej która chce mężczyznę zaspokajać.

miałam męża i czytałam gazety wieczorem....przez 32 lata...chłopie weź poprawkę..na twoje myślenie..jednak mój maż mnie szanował....nie pisz nigdy czegoś co jest nie prawda tylko tobie się wydaje..ze tak może być..nie chce mi się wyciskać klawisza..pisze jak leci ponieważ tak mi jest wygodnie...wiesz ze mieszkam w Niemczech i polski jest slaby..

1 minutę temu, danuta grytschuk napisał:

miałam męża i czytałam gazety wieczorem....przez 32 lata...chłopie weź poprawkę..na twoje myślenie..jednak mój maż mnie szanował....

Co mnie obchodzi, że chłoną nie miał jak zrobić z żoną tego co miał ochotę i na coś ekstra chodził do prostytutek?

Chcesz, to nazywaj to szacunkiem.

Ja nazywam taka relację stratą czasu. Życie jest krótkie a na końcu jest ciemność, dlatego trzeba się bawić jak się da.

1 minutę temu, Piaskun napisał:

Co mnie obchodzi, że chłoną nie miał jak zrobić z żoną tego co miał ochotę i na coś ekstra chodził do prostytutek?

Chcesz, to nazywaj to szacunkiem.

Ja nazywam taka relację stratą czasu. Życie jest krótkie a na końcu jest ciemność, dlatego trzeba się bawić jak się da.

mój maż był z katolickiej rodziny i wierzący....przez głowę nie przeszłoby mu łażenie i szlajanie...żył sakramentami św...chodził do komunii św...

Przed chwilą, danuta grytschuk napisał:

mój maż był z katolickiej rodziny i wierzący....przez głowę nie przeszłoby mu łażenie i szlajanie...żył sakramentami św...chodził do komunii św...

^^

Gość gość,
14 minut temu, Piaskun napisał:

Dobrze jest zmusić kobitę, zwłaszcza do posłuszeństwa. Zmusić tak by nie wiedziała, że to przymus, wtedy będzie to dla niej czystą przyjemnością. Tak jak i ból może być fantastycznym doznaniem tak i posłuszeństwo.

Przed chwilą, Gość gość, napisał:

Dobrze jest zmusić kobitę, zwłaszcza do posłuszeństwa. Zmusić tak by nie wiedziała, że to przymus, wtedy będzie to dla niej czystą przyjemnością. Tak jak i ból może być fantastycznym doznaniem tak i posłuszeństwo.

Mężczyzna jest dobrym kochankiem dopiero wtedy, kiedy to kobieta pragnie spełniać jego najdziksze fantazje.

Gość Ofelia
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Wystarczy poprosić ją o coś nowego w łóżku, se.ks analny albo głębokie gardło. Jak dziewczyna nie chce się zgodzić to znaczy że nie kocha bo nie potrafi się poświęcić dla ukochanego

...albo może to znaczy, że po prostu nie ma ochoty? Szanuje się? Nie chce być z gościem, który za wyznacznik miłości uznaje seks?

Gość gość,
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Mężczyzna jest dobrym kochankiem dopiero wtedy, kiedy to kobieta pragnie spełniać jego najdziksze fantazje.

Według mnie właśnie wtedy kobieta jest szczęśliwa. Wtedy kiedy daje szczęście mężczyźnie.

Gość marawstala

Jesli to prosba to jak najbardziej można odmówić, a jesli to szantaż to droga wolna niech szuka lepszej : ) 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość, napisał:

Według mnie właśnie wtedy kobieta jest szczęśliwa. Wtedy kiedy daje szczęście mężczyźnie.

To nie jest szczęście a orgazm.

To nie kobieta a niewolnica.

Nawet prostytutki się szanują i wszystkich dewiacji w seksie nie robią, ale one przecież nie kochają klientów:/😏

Gość Gość
8 minut temu, Gość Ofelia napisał:

...albo może to znaczy, że po prostu nie ma ochoty? Szanuje się? Nie chce być z gościem, który za wyznacznik miłości uznaje seks?

Tego taki facet nie zrozumie, bo poruszają się w innych płaszczyznach 

1 minutę temu, marawstala napisał:

Jesli to prosba to jak najbardziej można odmówić, a jesli to szantaż to droga wolna niech szuka lepszej : ) 

Typowo kobieca perspektywa.

Prosi petent. Jeśli w seksie trzeba o coś prosić to lepiej sobie taki seks darować w ogóle. 

4 minuty temu, Gość gość, napisał:

A piszesz to z męskiej czy żeńskiej perspektywy?

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tego taki facet nie zrozumie, bo poruszają się w innych płaszczyznach 

Tiaaa, przeciętnej kobiecie w głowie się nie mieści że mężczyzna może czegoś chcieć w związku oprócz służenia jaśnie pani. Np mieć udane życie seksualne.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nawet prostytutki się szanują i wszystkich dewiacji w seksie nie robią, ale one przecież nie kochają klientów:/😏

Dlatego właśnie nie robią wszystkiego 😉

Gość gość,
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To nie jest szczęście a orgazm.

To nie kobieta a niewolnica.

Przepraszam bardzo, każdy posiada własną definicję szczęścia i proszę mnie nie prowokować do głębszych tłumaczeń. ; )

Gość gość,
7 minut temu, Piaskun napisał:

Piszę to z perspektywy własnej, żeńskiej.

2 minuty temu, Gość gość, napisał:

Piszę to z perspektywy własnej, żeńskiej.

Nader rzadki tedy a interesujący z Ciebie ptaszek. 

Gość marawstala
12 minut temu, Piaskun napisał:

Typowo kobieca perspektywa.

Prosi petent. Jeśli w seksie trzeba o coś prosić to lepiej sobie taki seks darować w ogóle. 

Zwróć w takim razie uwagę autorowi bo ja tylko po nim powtórzyłaM, słowo prośba można zastąpić innym np propozycja ale to i tak niewiele tu zmienia : )

4 minuty temu, marawstala napisał:

Zwróć w takim razie uwagę autorowi bo ja tylko po nim powtórzyłaM, słowo prośba można zastąpić innym np propozycja ale to i tak niewiele tu zmienia : )

Istotnie. Niewiele.

Autor prosi i dlatego nie dostaje.

Gość gość,

Nader rzadki tedy a interesujący z Ciebie ptaszek. 

Tak, wiem o tym Piaskun. Niewiele jest takich kobiet, przedpotopowych jak ja. Dziękuję za ptaszka. 

Gość marawstala

Istotnie. Niewiele.

Autor prosi i dlatego nie dostaje.

Gdyby proponował to tez pewnie byłoby to samo  

1 minutę temu, marawstala napisał:

Gdyby proponował to tez pewnie byłoby to samo  

Bo propozycję można odrzucić albo nie ^^
A kobieta w łóżku ma służyć. A jak jej z tym nie wychodzi to potrzeba znaleźć bardziej kompetentną. 😛

Gość marawstala

Bo propozycję można odrzucić albo nie ^^
A kobieta w łóżku ma służyć. A jak jej z tym nie wychodzi to potrzeba znaleźć bardziej kompetentną. 😛

Tak, niech szukaja innych szytych na swoja miarę : )

3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ale po co ma mu wsadzac coś sztucznego, chlopak ma penisa którym czuje, a taki rodzaj seksu ze swoją ukochaną byłby bardzo przyjemny, tylko dziewczyna musi kochać. Co innego jak dziewczyna mialaby włożyć coś sztucznego, w jakim celu jak nie czułaby przyjemności. 

po to żeby zobaczył jakie to nieprzyjemnie...i stresujące...