Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochula

Rozbiłam kuzynce samochód co teraz..

Polecane posty

Gość gochula

Mam prawko od 5 lat, odkad zdałam nie jedziłam w ogóle, teraz przeprowadzam się z miasta na wieś i będę musiała jezdzić samochodem, mieliśmy z mężem zamiar kupić jakiś po przeprowadzce, pojechaśmy do kuzynki w odwiedziny i zwierzyłam że nie jezdziłam pozapominałam i chyba będę musiała  wziąć dodatkowe godziny, na co Ona ze  wezmiemy i pojedziemy dzis na plac nauki jej znajomego  u niej w miasteczku, ja glupia się zgodziłam i pojechałyśmy ich samochodem, nie wiem jak to się sttało ale jadąc prosto nie skręciłam, nie zahamowałam i wjechałam w słup ;/ maska wgięta zdderzak rozwalony, swiatło rozwalone coś tam cieknie z podwozia, kuzynka  u mechanika teraz z mężem a mój mąż się awanturuje do mnie zeby nie liczyli ze im cos oddamy bo to Ona mnie namawiala a wiedziala ze tyle nie jedzilam, ja tez nie mam kasy zeby jej oddac i nie wiem.. moze moj maz po czesci ma troche racji. Co ja mam teraz zrobic?

Gość www

teraz laweta i odkupeinie samochodu

Gość www

a to tylko swiatlo do wymiany maska zderzak i to od dola ta rura czy cos co wycieka z tego 

Gość guchula

co ja mam zrobic

Gość Gosc

Oddać pieniądze, moglas  nie wsiadać, a mądry meżulek mógł cię poduczyć

Gość gochula

Nie, nie mogl bo nie mamy samochodu, teraz ledwo uzbieralismy na nowy, a tutaka sytuacja;/