Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nie potrafię w jednej pracy wytrwać dłużej niż 1,5 roku

Polecane posty

Gość Gość

Mam kolejną pracę. Obiecywałam sobie, że z tej już choćby nie wiem co, to nie odejdę. Niestety zła atmosfera już od pierwszych dni i konflikty powodują że nie chcę tam iść. Nie wiem czy jest sens tracić nerwy i siedziec w miejscu gdzie sa intrygi i donoszenie kazdy na kazdego czy rzucic to. Tam w kazda sprawe niepotrzebnie osoby trzecie sie wtracaja. A ogolnie jest jak w przedszkolu. Ludzie godzą sie na pokaz bo przelozony kazal a naprawde dalej sie nienawidza i utrudniaja sobie zycie.

Stracilam tylko czas na szukanie tej pracy i rozmowy kwalifikacyjne.

Gość Gość

Zależy ile zarabiasz i czy to lubisz w ogóle. Wtedy można to znosić ale jeśli nie to nie warto.

Gość Gość

Lubiłam to ale przestałam. Praca biurowa nie jest jednak pracą marzeń. Zamykać sie w biurze z ludźmi którzy sa niezadowoleni z życia i jeden jakby mógł to by drugiego zabił, to nie jest przyjemne ani nie powoduje checi do pracy tam.

Tęsknie za czasami kiedy pracowałam z młodymi ludźmi zaraz po liceum, którzy nie byli tak zgorzkniali.

Gość Gość

Tak to już jest z ludźmi. W każdej pracy się znajdą tacy ludzie.

Gość Gość

Nigdy nie spotkałam się z tym na taką skalę. Wmawianie komuś czegoś czego nie powiedział, konflikty odwracanie kota ogonem cuda

Gość gosc

W jakim mieście pracujesz? 

Gość Gość

Poznań, jeżeli ma to coś do rzeczy

Gość gosc

Uuu to daleko odemnie 

Gość Gość

I co z tego?

Gość Anka

Mam dokladnie to samo, prace zmieniam co roku, ludzie sa mniejszym problemem, niz klamstwa przelozonego, nie szanowanie pracownika, dowalanie dodatkowych obowiazkow i to niezgodnych ze stanowiskiem i mala pensja. I tez jestem z Poznania. W tej pracy pracuje rok i 3 mce

Gość gość

Nic szkoda, że nie możemy się zamienić 

Gość Gość

Powiem tak. Ja jestem zdania, że nie ma co cierpieć tylko jak coś gryzie w dup e to trzeba odejsc.Wkurzam sie tylko, że stracilam czas i pieniadze na dojazdy i na szkolenie sie do tej pracy.

Odrzucilam inne oferty z rozmow kwalifikacyjnych. I teraz historia sie od nowa zaczyna szukanie , slanie cv, rozmowy, badania. No juz czlowiek ma dosc.

Gość Gość

Powiem tak. Ja jestem zdania, że nie ma co cierpieć tylko jak coś gryzie w dup e to trzeba odejsc.Wkurzam sie tylko, że stracilam czas i pieniadze na dojazdy i na szkolenie sie do tej pracy.

Odrzucilam inne oferty z rozmow kwalifikacyjnych. I teraz historia sie od nowa zaczyna szukanie , slanie cv, rozmowy, badania. No juz czlowiek ma dosc.

Gość mini

mnie nie chcą w żadnej nawet po próbnym, a ja chcę mimo że czuje że nie pasuję w tej pracy ;(

Gość gosc

Ale masz za próbne płacone. Ja po każdym próbnym nie miałam płacone 

Gość Gość

Nie mieć płacone za próbne, no to ludzie.... co to za robota?

3 miesiące za darmo robić?

Gość Gość

Co do tego, że atmosfera w pracy to priorytet, to ja już się nie dziwię , że u mnie rotacja duża. Niby oferta roboty fajna, ale po miesiącu ludzie tak jak ja odchodzą. Bo się nie da.

Ja straciłam całą pasję i chęci przez to co się w tej robocie wyprawia. Intrygi, donosy.

Gość papierki
14 godzin temu, Gość Gość napisał:

Mam kolejną pracę. Obiecywałam sobie, że z tej już choćby nie wiem co, to nie odejdę. Niestety zła atmosfera już od pierwszych dni i konflikty powodują że nie chcę tam iść. Nie wiem czy jest sens tracić nerwy i siedziec w miejscu gdzie sa intrygi i donoszenie kazdy na kazdego czy rzucic to. Tam w kazda sprawe niepotrzebnie osoby trzecie sie wtracaja. A ogolnie jest jak w przedszkolu. Ludzie godzą sie na pokaz bo przelozony kazal a naprawde dalej sie nienawidza i utrudniaja sobie zycie.

Stracilam tylko czas na szukanie tej pracy i rozmowy kwalifikacyjne.

praca to niewolnictwo, jaka by nie była, a gdy dodatkowo jest kiepska atmosfera to już syf kompletny..... szukaj dalej, szkoda życie tracić w kiepskiej pracy