Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina11

Panna 37 lat

Polecane posty

Jestem panną 37 lat.Mieszkam z rodzicami bratem bratowa bratankami.Bratankow kocham jak wlasne dzieci.Mam prace auto. Choruje na Endometrioze ktora niszczy tez psychike.Ojcie jest alkoholikiem cco chwile klotnie plus moje stany emocjonalne bo endometrioza niszczy dusze boli czasami i tydzien i boli zwariowac idzie i to siada na moje emocje plus ojciec alkoholik.Siedze i placze, nad soba. Ze jeszcze nie zalozylam rodziny Z facetami roznie bywa raz sa raz nie. Brakuje mi mezczyzny 😞 siedze placze mam 37 endometrioze ojca alkoholika nie mam rodziny Myslicie ze ejszcze moge zalozyc rodzine.Ulozyc sobie zycie nie musi byc dzieci.Nie mam takiego parcia ale chodzi mi o mezczyzne zycia/ Czy moge poznac jeszcze mezczyzne zycia?

Gość Gość

Skąd jesteś, autorko?

Gość taki_jeden_964

Pewnie tak. Też to wszystko przeżyłem, tylko zamiast endoczegoś nabawiłem się nerwicy natręctw. Ożeniłem się w wieku 38 lat, jakoś daję radę, nigdy się nie skarżyłem, nikt o nerwicach moich nie wie. Z wyjątkiem może żony ale ona zauważyła bardziej sama niż miałem ochotę o tym gadać. Więc ty też możesz ułożyć sobie życie, kiedyś będziesz silniejsza. Każdy przeżywa jakieś cierpienia, ty masz takie. 

Gość tak to widzę

A gdybyś wybrała się na operację ?  Najpierw do ginekologa , niech coś zaradzi ,  może da skierowanie do szpitala na zabieg ? Czy operacje ? Nie można cierpieć , jeśli jest możliwość wyjścia z tej jakże trudnej sytuacji ,to trzeba zrobić wszystko, żeby się uratować. 

18 godzin temu, Gość Gość napisał:

Skąd jesteś, autorko?

Juz mam miej boli ... Wczoraj bolalo plus ojciec ozarty wszystko na raz ...Siedzialam i plakalam

Juz kiedys nawet chcialam dac sie wyciac mowie nie nie nie wytrzymam wytrzymam wytrzymam chodzby mialo bolec cale zycie