Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obcy

Nawiązałem kontakt z obcymi..

Polecane posty

Gość Obcy

Najpierw zobaczyłem dziwny , niezidentyfikowany obiekt latajacy , który unosił się nad moim domem . Potem zadzwonił mój telefon.  Na ekranie telefonu wyswielil mi się bardzo dziwny numer . Był niewidzialny , nie widziałem liczb ... Gdy odebrałem telefon usłyszałem przerażający dziwny głos, który chciał zmusić mnie do oddania swojego mózgu... Kosmita wyzywal mnie i groził że żywcem wyssie mi mózg!! Potem się rozlączył a ja wystraszony dostałem biegunki ...Następnego dnia ktoś mnie ciągle podduszal podczas snu...Pamiętam że miał zimne i zielone lapska, pokryte sluzem  i kluskami.  Czegoś ode mnie żąda... ufo nie chce mi dac spokoju.  Jestem nękany  przez kosmitów!   Wysyłają mi codziennie smsy że Ukradna mój mózg i że go  później zamrozą! Czemu akurat mnie wybrali? Przecież mój mózg ma marny skład I smak !!!! 👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽Nawet o 4 w nocy obcy do mnie wydzwaniaja...Gdy wyłączyłem telefon to On nadal dzwonił i nic już nie mogłem zrobić ... Wyjmowalem też baterie i kartę 

Gość Gość Obcy

A najgorsze jest to że przy każdej wizycie ten kosmita penetruje mnie analnie. Przezco cały czas mam biegunkę zielonego koloru. 

Gość Re:👽👾
15 minut temu, Gość Gość Obcy napisał:

A najgorsze jest to że przy każdej wizycie ten kosmita penetruje mnie analnie. Przezco cały czas mam biegunkę zielonego koloru. 

Mnie kosmita ugryzl w rękę.. Miał wielkie zolte zeby i czułem zwłoki z jego ust chyba mu język gnije...