Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maiev_shadowsong

Czy po roku znajomosci nagłe zainteresowanie ze strony mężczyzny

Polecane posty

jest możliwe? 

Mam wyraźne wrazenie, że ktoś nagle zacząl traktować mnie inaczej niż do tej pory. Widać dużą różnicę w jego zachowaniu w stosunku do mnie. Wcześniej potrafił przejść obok mnie i nawet nie uraczyć mnie spojrzeniem, teraz mocno zabiega o kontakt, także poza pracą. W tym czasie nie zdarzyło się chyba nic co mogłoby nas zbliżyć, jego  zainteresowanie pojawiło się dosłownie znikąd.

Gość K4k
20 minut temu, maiev_shadowsong napisał:

jest możliwe? 

Mam wyraźne wrazenie, że ktoś nagle zacząl traktować mnie inaczej niż do tej pory. Widać dużą różnicę w jego zachowaniu w stosunku do mnie. Wcześniej potrafił przejść obok mnie i nawet nie uraczyć mnie spojrzeniem, teraz mocno zabiega o kontakt, także poza pracą. W tym czasie nie zdarzyło się chyba nic co mogłoby nas zbliżyć, jego  zainteresowanie pojawiło się dosłownie znikąd.

To może zapytaj go wprost skąd ta zmiana, może tylko udawał brak zainteresowania? 

Gość Gość
34 minuty temu, maiev_shadowsong napisał:

jest możliwe? 

Pewnie akurat nie ma innych opcji na horyzoncie a ja go swedza i chce Ciebie zbajerowac. Nie wierz w to...albo facetowi się od początku podoba kobieta i podbija do niej albo wcale. To my nieraz musimy się przekonywać do facetów, oni wiedzą od razu- albo ktoś im się podoba albo nie i wtedy juz nie spodoba. 

14 minut temu, Gość Gość napisał:

Pewnie akurat nie ma innych opcji na horyzoncie a ja go swedza i chce Ciebie zbajerowac. Nie wierz w to...albo facetowi się od początku podoba kobieta i podbija do niej albo wcale. To my nieraz musimy się przekonywać do facetów, oni wiedzą od razu- albo ktoś im się podoba albo nie i wtedy juz nie spodoba. 

Zasmuciłaś mnie troszkę 😛 Ale, też byłam zawsze zdania, że chemia jest od razu albo jej nie ma, stąd mój temat i moje watpliwości. Jedyne co mi przychodzi do głowy to fakt że wczesniej prawie się nie widywaliśmy a teraz częsciej ze sobą musimy pracować, kilkukrotnie siedzieliśmy przy jednym biurku, bardzo blisko, może wtedy poczuł jakąś chemię? Albo po prostu podniecenie 😛

Gość gość

Pochylał sie w twoja strone gdy siedzieliscie przy biurku?

Gość gosc

xd