Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalny mazgaj

zranienie z powodu strachu przed zagadaniem

Polecane posty

Gość totalny mazgaj

jestem sierotą totalna, zraniłem kogoś na kim mi zależy z powodu strachu, strachu przed zagadaniem, zacząłem unikać tej osoby bo nie wiedziałem co powiedzieć a w środku czułem że zaraz zacznę się trzaść, czułem lęk jak przed występem przed publicznością.. ta osoba jest smutna gdy na mnie patrzy widzę w oczach rozczarowanie. Czy można jakoś to uratować?

Gość 207

Nie 

Gość Honotu

Jaką publicznością?

Gość tej

mozna to uratowac ale musisz sie zmusic no, przezwyciezyc strach, inaczej sie nie da. wez sie w garsc bo ją stracisz

Gość gosc

czasami nawet nie jestem w stanie się przywitać

Gość tej
9 minut temu, Gość gosc napisał:

czasami nawet nie jestem w stanie się przywitać

rozumiem to, znam to dobrze. ale naprawde nie masz wyjscia. pomysl sobie o tym na spokojnie, musisz zrozumiec, ze w ten sposob niczego nie zyskasz. jesli sie odwazysz to albo bedzie super, albo sie nie uda. ale jesli niczego nie zrobisz to na pewno sie nie uda. powalcz z tym, powalcz ze swoimi lękami 🙂

Gość Romantyczna

Prawdziwy mężczyzna działa..chyba ze masz 12 lat dla mnie dziecinne tsk sie zachowywac. Lepiej juz unikaj jej na zawsze..pewnie już cię olala i już nie chcę mieć z tobą nic wspólnego..znam to z autopsji..mężczyzna dawał znaki zwodzil a potem unikał..to go już nie chcę. .facet musi działać a nie siedzieć ma forum i biadolic..zresztą rób co chcesz 

Gość tej
27 minut temu, Gość Romantyczna napisał:

Prawdziwy mężczyzna działa..chyba ze masz 12 lat dla mnie dziecinne tsk sie zachowywac. Lepiej juz unikaj jej na zawsze..pewnie już cię olala i już nie chcę mieć z tobą nic wspólnego..znam to z autopsji..mężczyzna dawał znaki zwodzil a potem unikał..to go już nie chcę. .facet musi działać a nie siedzieć ma forum i biadolic..zresztą rób co chcesz 

o moj Boze spokojnie, ciekawe czy ty tak z latwoscia przelamujesz wszystkie swoje lęki

nadal autorze mzoesz probowac, ale cos musisz zrobic, probuj probuj probuj

Gość malutka
4 godziny temu, Gość totalny mazgaj napisał:

jestem sierotą totalna, zraniłem kogoś na kim mi zależy z powodu strachu, strachu przed zagadaniem, zacząłem unikać tej osoby bo nie wiedziałem co powiedzieć a w środku czułem że zaraz zacznę się trzaść, czułem lęk jak przed występem przed publicznością.. ta osoba jest smutna gdy na mnie patrzy widzę w oczach rozczarowanie. Czy można jakoś to uratować?

Nie przywitałeś się i wyśmiałeś moje słoneczne okulary ,nie wiem czy wiesz ale studiuję trening personalny ,może połączymy wspólne siły ? masz wiedzę ,podzielisz się nią?Potrzebuję Cię.

Gość parassolka
4 godziny temu, Gość Honotu napisał:

Jaką publicznością?

nie wiesz co to jest publiczność?tłum a co niby