Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka

laserowa korekcja wzroku po 40

Polecane posty

Gość Agnieszka

Cześć wszystkim. MAm 45 lat do czytania muszę zakładać okulary, bo nie jestem w stanie przecyztać książki czy gazety. Kiedyś nie nosiłam okularów, a teraz bez okularów wieczorem nie dałabym rady. Wiem, że jest to starczowzroczność. Jednak prowadzę dość aktywny tryb życia, wieczorem biegam, chodzę na fitness, więc okulary trochę mnie ograniczają. Czy ktoś z WAs zdecydował się na laserową korekcję wzroku po 40 roku? Będę wdzięczna za odpowiedź i porady. Pozdrawiam 🙂 

Gość Ann

Moja mama miała podobnie. Ale zdecydowała się na laserową korekcję wzroku. Przy jej wieku i też tej starczowzroczności lekarz polecił jej nową metodę Clearvu. Ogólnie słyszałyśmy, że robi się teraz laserową korekcję wzroku, ale nie sądziłyśmy, że można w taki mwieku jeszcze przeprowadzić. Moja mama miała zabieg we Wrocławiu w Optegrze, wiec jak jesteś z okolic to może wybierz się na konsultację, bo mojej mamie się udało i teraz ma lepszy wzrok niż ja 🙂

w Optegrze nie? no wlasnie sama szukam takiego zabiegu....ale w Krakowie. Muszę wtakim razie do Optery zadzwonić i dowiedzieć się o tej staowzroczności. bo to jest ratunek dla mnie! w końcu mogę mieć dobry wzrok!