Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada

laserowa korekcja wzroku jaka klinika?

Polecane posty

Gość Ada

Cześć proszę o odpowiedź i rady osoby, które miały zabieg laserowej korekcji wzroku przy dużej wadzie. Mam -6 i -7. Jestem z zachodniopomorskiego i poszukuję kliniki, gdzie wykonują laserową korekcję wzroku. Dajcie znać, gdzie mieliście zabieg, czy były komplikacje, jak długo dochodziliście do siebie. No i czy bolało 🙂 

Gość sandrus

Ada ja miałam wadę -6 i miałam laserową korekcję wzroku. 🙂 Zgłoś się do Optegry do dr Estery Igras. Bardzo miły i doświadczony lekarz. Nie miałam komplikacji po zabiegu, wszystko było dokładnie tak, jak mówił lekarz. Nie denerwuj się, na pewno u Ciebie też tak będzie, laserowa korekcja jest teraz bardzo popularna, więc nie ma czego się bać. 🙂 

ja też miałam sporą wadę wzroku, ale trafiłam do Optegry i już nie muszę nosić okularów! jestem bardzo zadowolona i szcześliwa! w końcu dobrze i dokładnie widzę!

no a w której Optegrze? bo ja robiłam w Szczecinie u doktor Estery Igras która jak dla mnie jest mega kompetentną osobą! Długo ze mną rozmawiała, ustalała, po zabiegu przyszła do mnie i pytała sie jak się czuję. Czułam się bardzo dobrze

no w szczecinie ona jest godna polecenia w Optegrze. Jestem mega zadowolona  z Optegry i bardzo się cieszę ze to u nich leczyłam wzrok!