Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa uderzyła mnie bo powiedziałam jej że źle wychowała swojego syna i że ona nie nadaje się na matkę

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłam się z teściówką i padło kilkadziesiąt bardzo nieprzyjemnych słów pod adresem mojego faceta, który był przy tym i mnie opluł więc chciałam go uderzyć on mnie odpycha. Mówiłam o tym swoim rodzicom i bratu iale mój brat i ojciec zostali przez niego kiedyś pobici a ja i moja zostałam po tym uderaona przez teścowa kiedy powiedziałam jej że jest matką beznadziejną..

Gość Gość

No cóż patologia 😉

Gość Alka

Nic nie da się zrozumieć z tego co napisałaś u was to normalne w rodzinie że każdy każdego leje? Bo jeśli tak to powodzenia dziewczyno niezłą masz rodzinkę xD

Gość Gosc

Mam nadzieję że nie macie dzieci bo gdyby one musiały patrzeć na to jak babcia bije mamę a tata dziadka i wujka wszyscy się wyzywają i biją no to PATOLOGIA inaczej się tego nazwać nie da 

Trochę niezrozumiałe napisałaś jednak z tego co zrozumiałam to masz po prostu chama a nie faceta i ochydne babsko a nie teściowa. Na twoim miejscu uciekała bym jak najdalej i jak najszybciej