Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaska

Jestem gruba wiąże 80kg i nie ma na mnie ubrań w sieciówkach

Polecane posty

Gość Grubaska

Gdzie mam się ubierać skoro w sklepie tylko rozmiary do l a czasem xl a ja noszę większą(np.h&m) l a tak to xl.

Chce zacząć się odchudzać no ale jak skoro w mojej rodzinie kupuje się dość często słodkie rzeczy.Jestem załamana. 

Gość Grubaska

Pozostanie mi reserved,hm i Green point.

Gość ESMERALDA

Zobacz np bonprix

Gość Grubaska
3 minuty temu, Gość ESMERALDA napisał:

Zobacz np bonprix

O dziękuję za propozycję

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ESMERALDA napisał:

Zobacz np bonprix

To prawda. W bonprix możesz kupić ładne rzeczy do rozmiaru 54, czasami nawet 58. Nie wiem ile masz wzrostu, ale przypuszczam, że daleko ci do tych rozmiarów . Odchudzanie to dobry pomysł ze względu na zdrowie. Nadwaga prowadzi do cukrzycy, nadciśnienia, chorób serca, problemów z kręgosłupem i stawami. Zamiast cukru polecam naturalną stewie.

Gość Gość

Zerknij do Internetu , są różne sklepy internetowe sprzedające odzież w większych rozmiarach, również second handy. Poza tym są sklepy stacjonarne z odzieżą w dużych rozmiarach. Jak chcesz się odchudzać to na kafe znajdziesz tematy, gdzie dziewczyny odchudzają się razem, w ten sposób będziesz miała rady, wsparcie i doping. Odchudzaj się 2 kg miesięcznie, nie więcej, jak chcesz być zdrowa i nie zaliczyć efektu jo-jo. Nie biegaj, dopóki nie stracisz przynajmniej 10 kg, bo za bardzo obciążysz stawy. Najlepiej idź na siłownię to trener dobierze odpowiednie ćwiczenia dla ciebie. Są siłownie co układają też diety.

Gość Prawda

... zakłada tematy,... podszyw

47 minut temu, Gość Grubaska napisał:

Gdzie mam się ubierać skoro w sklepie tylko rozmiary do l a czasem xl a ja noszę większą(np.h&m) l a tak to xl.

Chce zacząć się odchudzać no ale jak skoro w mojej rodzinie kupuje się dość często słodkie rzeczy.Jestem załamana. 

W bonprixie nawet wybierasz zawsze rozmiar mniejsze, bo rozmiarówka jest zawyżona.

Droższą, ale też ładniejszą wersją Bonprix jest Halens.pl

Gość Gość

Czy ja wiem czy 80 kg to tak dużo, że nie ma ubrań w sieciówkach. Ja ważę 100 i bez problemu kupuje w h&m, c&a, cubusie, reservet. A jak nie to bon prix, karko. Wystarczy poszukać 😉

Gość Hhjq

Fajnie! Lubię duże baby! 😁

Gość gość
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy ja wiem czy 80 kg to tak dużo, że nie ma ubrań w sieciówkach. Ja ważę 100 i bez problemu kupuje w h&m, c&a, cubusie, reservet. A jak nie to bon prix, karko. Wystarczy poszukać 😉

Możesz się jeszcze poruszać? 😆

Gość Gość
14 godzin temu, Gość gość napisał:

Możesz się jeszcze poruszać? 😆

Bardzo śmieszne. Uważaj, żeby zło do ciebie nie wróciło i żebyś sama nie przytyła , np. z choroby. Tyje się w wyniku chorób tarczycy i po psychotropach przykładowo.

Gość Gruba świnka

Waże więcej od Ciebie, ja kupuje w Auchanie i zawsze są nawet jeszcze większe rozmiary