Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kryzysowa

Pytam was o zdanie

Polecane posty

Hej wam kobietki i faceci.. 

Ja tutaj z taką nietypową sprawa...

Facet po 30, bierze narkotyki szuka przygód na internecie ogłaszając się na różnych portalach erotycznych. W głowie krązy mu tylko seks a od narkotyków wszystko mu się w tej głowie poprzekrecalo.. Byl w związku parę lat, rozstali się A po rozstaniu wrócili do siebie dając sobie ostatnia szansę.(kochał swoją ukochana bardzo) On zachowywał sie tak, jakby chciał tylko wówczas jednego. Nadal są kłótnie głównie o prowadzony przez niego tryb życia (ćpa codziennie nawet nie wiem kiedy on odsypia). Gadka że on chce wolności, że on już ma dosyć.. Mówił że nie chce kontaktu ze musi odpocząć,  ale i tak mam wrażenie że ten kontakt chce mieć 😂 

Tak wiem, gościu niestabilny emocjonalnie, ma problemy z łbem... Itp itd 

I tu moje pytanie do Was kobietki. Te starsze i te młodsze. 

Patrząc na to co się dzieje w dzisiejszych czasach, jak ludzie szukają przygód na portalach, i to pod różnymi kątami głównie mowie tu o seksie 😉

Co sądzicie o takich facetach?   

Gość fdsfdsdf

opisalas faceta z którym się zadajesz i mimo ze to plebs to ciężko ci go rzucic bo niemasz innych na oku, hmm czego ty wlasciwie chcesz? :D

Gość Pasi-konik

Jak wyzej !  Kobieto ogarnij sie ,znajdz sobie normalnego faceta.

Gość Gość

Dla mnie narkoman, i ludzie będący z nimi, to patologia. A nad patologia nie ma co się zastanawiać.

59 minut temu, Gość fdsfdsdf napisał:

opisalas faceta z którym się zadajesz i mimo ze to plebs to ciężko ci go rzucic bo niemasz innych na oku, hmm czego ty wlasciwie chcesz? 😄

Serce nie wybiera droga duszyczko. 

Tym bardziej jak się kogoś kocha to takie fakty ciągną ku przepaści 😂 staram się na własny sposób zrozumieć i opuścić człowieka... Który BYŁ mi bardzo bliski a teraz się takie  bagno z niego zrobiło... Ahh szkoda słów. Jestem zaslepiona i nie ukrywam chce JESZCZE szerzej otworzyć oczy 🙂

Gość gwoli wyjasnienia

To jest toksyczny zwiazek a ty jestes od niego uzalezniona i obojetnie co my tu napiszemy...Ty kochasz Misia. Idz na terapie bo sama sobie z tym nie poradzisz. 

Gość Kiss
3 godziny temu, Kryzysowa napisał:

Hej wam kobietki i faceci.. 

Ja tutaj z taką nietypową sprawa...

Facet po 30, bierze narkotyki szuka przygód na internecie ogłaszając się na różnych portalach erotycznych. W głowie krązy mu tylko seks a od narkotyków wszystko mu się w tej głowie poprzekrecalo.. Byl w związku parę lat, rozstali się A po rozstaniu wrócili do siebie dając sobie ostatnia szansę.(kochał swoją ukochana bardzo) On zachowywał sie tak, jakby chciał tylko wówczas jednego. Nadal są kłótnie głównie o prowadzony przez niego tryb życia (ćpa codziennie nawet nie wiem kiedy on odsypia). Gadka że on chce wolności, że on już ma dosyć.. Mówił że nie chce kontaktu ze musi odpocząć,  ale i tak mam wrażenie że ten kontakt chce mieć 😂 

Tak wiem, gościu niestabilny emocjonalnie, ma problemy z łbem... Itp itd 

I tu moje pytanie do Was kobietki. Te starsze i te młodsze. 

Patrząc na to co się dzieje w dzisiejszych czasach, jak ludzie szukają przygód na portalach, i to pod różnymi kątami głównie mowie tu o seksie 😉

Co sądzicie o takich facetach?   

Sądzę, że tacy faceci kompletnie nie nadają się do związku, a osoby, które w ogóle rozważają związek z nimi są ddd albo z innych problemowych rodzin i powinny udac się na terapię do dobrego psychologa.

Gość gość)

Może otworzysz oczy i się obudzisz, kiedy z braku kasy na dragi, Twój facet postanowi Cię pożyczyć seksualnie jakiemuś facetowi, za kasę na działkę. Głód narkotyczny posuwa uzależnionych do wszystkich możliwych kroków. Nikt Cię nie przekona żebyś od niego odeszła, bo śnisz snem księżniczki, która marzy o księciu, który chwilowo jest żabą.😉