Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSC

PRZEMEK KUPIŁEŚ DZIŚ MAMIE CHOCIAŻ ZDECHŁĄ CZEKOLADE? BO WIEM ŻE NA KWIATY CZY COKOLWIEK WIĘCEJ TO JUŻ NAPEWNO CIE NIE STAĆ

Polecane posty

Gość GOSC

I NIE CHODZI O FINANSE

Gość GOSC

ALE O TWOJĄ GBUROWATOŚĆ, WYRODNE SYNOSTWO, S,P,I,E,R,T,O,L,E,NI,E, I NIEWDZIĘCZNOŚĆ, W TYM SENSIE CIE NIE STAĆ NA MIŁY GEST WOBEC WŁASNEJ MAMY, A O ŻYCZENIACH I PRZYTULENIU MAMY TO JUŻ NAWET NIE WSPOMNĘ

DOCENISZ JĄ DOPIERO JAK JEJ ZABRAKNIE, WSPOMNIJ MOJE SŁOWA...

Gość Gość
1 minutę temu, man on the moon napisał:

Wtedy odetchnę z ulgą...

No zobaczymy

Kiedyś odpowiesz przed Bogiem za swoją nienawiść do matki i niewdzięczność za to że cię żywi i zapewnia dach nad głową przez całe życie. Nawet jeśli cię skrzywdziła to Jezus nakazał nam miłować wrogów! Zło dobrem zwyciężaj! Nie odpowiada się złem na zło, a ty to niestety robisz i za to odpowiesz, nawróć się Przemek póki jeszcze czas, póki jeszcze żyjesz, a nie znasz dnia ani godziny kiedy się zawiniesz z tego świata

Gość gośc

Ja na miejscu jego mamy to bym już dawno go wywaliła na ulicę

Gość Tomek93

Ja to na miejscu jego matki bym se dźgnął go nożem i nakarmił bezużytecznym ścierwem świnie hehe

Gość gość
3 minuty temu, man on the moon napisał:

Ty grubasie ja w przeciwieństwie do ciebie żywię się za swoją kase

Ty się nawróć i przestań wykorzystać dobroć twojej siostry i szwagra i zarób na swoje utrzymanie

Ty nie masz kasy, a żywisz się obierkami z ziemniaków, które wspaniałomyślnie zostawia ci matka, sam pisałeś 😅

Gość gosc

Biedna twoja matka. Nie dośc że musi trzymać takiego bezrobotnego zyeba przed 30-stką to jeszcze zero wdziecznosci.