Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina

Poznań, rozwód, podział majątku, opieka

Polecane posty

Gość Nina

Potrzebna pomoc. Szukam kancelarii prawnej znającej się na rozwodach. Tak jak w temacie z podziałem majątku i opieką nad dzieciakami. Mąż zdradził, ale to on utrzymywał rodzinę. Znacie kogoś sensownego w Poznaniu na kim można polegać i kto zaangażuje się w sprawę?

Gość Cvv

Reklama usług prawniczych jest zakazana.

Gość Majka

Pani prosi o polecenie, chyba na tym się opiera to forum. Ja niestety nie z tamtych okolic więc nie pomogę, ale trzymaj się i obyś trafiła na kogoś porządnego

Gość Wika

Kochana. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie problemu. Idź koniecznie do mecenas Teller z kancelarii Klisz i wsp. Prowadzi sprawę koleżanki. Polecało ją jej kilku prawników spoza Poznania. No i myślę, że kobieta bardziej cię zrozumie i zawalczy o ciebie i dzieciaki!

Gość patrycja

Są faktycznie dobrzy oni moją sprawę  we Wrocku prowadzili. Fajnie, że teraz mają oddział w Poznaniu, bo mam do nich bliżej. Mnie się spodobało to, że wszystko powiedzieli na początku, o kosztach i w ogóle jak to będzie wyglądało. 

Gość Olek
Dnia 2.06.2019 o 18:20, Gość Wika napisał:

Kochana. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie problemu. Idź koniecznie do mecenas Teller z kancelarii Klisz i wsp. Prowadzi sprawę koleżanki. Polecało ją jej kilku prawników spoza Poznania. No i myślę, że kobieta bardziej cię zrozumie i zawalczy o ciebie i dzieciaki!

Teller prowadzi sprawy z prawa pracy i gospodarczego.