Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szafirek

Przykre zachowanie

Polecane posty

Gość Szafirek

Dlaczego mężczyźni mają dziwne zachowania?

Potrafią kochać a za chwilę odejść bez słowa zniknąć niczym duch.

Najgorsze gdy udają że nas nie znają.

Zazwyczaj słuchają doradców życiowych zamiast siebie czy swoją ukochaną.

Czy z wiekiem mężczyzna się zmienia?

Głupieje? czy Mądrzeje?

Kobieta i mężczyzna to dwa różne światy....😔

Nie rozumiem kochać kobietę i tak traktować.😑😑😑

Po co w ogóle w takim wypadku miłość?Może lepiej być samotym?Uniknąć roczarowania żalu smutku.

Jednak życie u boku kochajej osoby jest szczęśliwe....

Co to jest miłość?

Miłość to piękne uczucie kończące się ogromnym żalem😭

Dlatego nigdy więcej takiej miłości.

Nigdy wiecej żadej miłości...

Gość CH*J z tym życiem

Przyjaźń miłość czy nienawiść to wszystko tylko bezsensowne uczucia której człowiek przeżywa w ciągu życia.Jak jeszcze ma to życie spie dolone to dopiero jest bezsens wszystkiego.Kobiety też ranią.Nie tylko mężczyźni.Rozumiem cie porzucił cie facet.Mnie zostawiła ,,kochana'' żonka.Po 10 latach małżeństwa które było kiepską komedią.Zakochała się ,,prawdziwie'' jak ona to określa.Mnie nie kochała chodziło jej tylko o wygodne życie...Teraz ma chłoptasia 24-letniego z którym podobno jest szczęśliwa.Ja jestem dla niej nikim.Męczącym epizodem w jej życiu.I co to za miłość?Dowiedzieć się że nigdy nie byłeś kochany.Nie zaufam już żadnej kobiecie.A Ch•j z tą miłością jak tylko są przez nią problemy.

Gość szaaarrriiikkkk

Tak to fakt,jest do bani stan swiadomosci wlasnej nieuzytecznosci...😇

Musisz zmienic rzeczy stan,wtedy bedziesz rzeczy Pan...:classic_smile:

Gość CH*J z tym życiem
7 minut temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

to raczej kobiety mają tendencje do teog, ze zauroczą w sobie faceta a potem bez cienia zawachania "dziekuja mu" i robią sie zimne jak luda

facet potem cierpi, zdycha przez taką a ta za moment juz skacze na nowym bolcu.., szkoda gadac

Ch•j w te kobiety.Ja przez 10lat na ku•wy bym tylko nie wydał niż ona ode mnie wyciągała.Szkoda gadać

Gość Sroka145
12 godzin temu, Gość Szafirek napisał:

Dlaczego mężczyźni mają dziwne zachowania?

Potrafią kochać a za chwilę odejść bez słowa zniknąć niczym duch.

Najgorsze gdy udają że nas nie znają.

Zazwyczaj słuchają doradców życiowych zamiast siebie czy swoją ukochaną.

Czy z wiekiem mężczyzna się zmienia?

Głupieje? czy Mądrzeje?

Kobieta i mężczyzna to dwa różne światy....😔

Nie rozumiem kochać kobietę i tak traktować.😑😑😑

Po co w ogóle w takim wypadku miłość?Może lepiej być samotym?Uniknąć roczarowania żalu smutku.

Jednak życie u boku kochajej osoby jest szczęśliwe....

Co to jest miłość?

Miłość to piękne uczucie kończące się ogromnym żalem😭

Dlatego nigdy więcej takiej miłości.

Nigdy wiecej żadej miłości...

Ciężka sprawa z tym zachowaniem mężczyzn😔Czasem trafiają się tacy jak akurat tobie ale nie wszyscy tak się zachowują.

Chłopak nie powinien zostawić cie w ten sposób.Taka metoda na ducha bez słowa wyjaśnienia jest okropna.

Myślę że albo bał się powiedzieć ci prosto w oczy albo był niedojrzały emocjonalnie ta sytuacja po prostu go przerosła.

Słuchanie osób trzecich😏 Z tym to jest trochę kłopotu zawsze jakiś przyjaciel tzw.dobra rada się znajdzie a jeszcze jak nie przepada za dziewczyną kumpla to dopiero! Nie zapominajmy jeszcze o kochanych rodzinach....Też potrafią zamęt zrobić😑

Kochać i zostawić to akurat dla mnie dziwne.Jeśli oboje są wolni nie jest to miłość zakazana no to takie mówienie to absurd.Musi być problem w czymś innym.Możliwe że naprawdę kocha ale porzuca kobietę nie z tego powodu problem jest ale nie może lub nie chce powiedzieć jaki.

Miłość...Najpiękniejsze uczucie a najwięcej kłopotów z nim.Na to nie jestem w stanie odpowiedzieć.Miłość jest różna.Dla jednych prawdziwa na całe życie dla innych nie.Ciężko zapanować nad nią a tym bardziej pokonać.

Szafirku jeśli masz ochotę napisz coś więcej o twoim rozczarowaniu miłosnym może razem coś poradzimy na to😉

Gość Szafirek

Do Sroka 145

Hej ja co jakiś czas wchodziłam na forum i sprawdzałam czy wreszcie jakaś kobieta mi coś napisze.Chętnie bym popisała ale boję się że zaraz zleci się tu ta psycholka i też mnie będzie obrażać.Tobie już coś pisała jak odpisywałaś do autora tematu znowu sam czy jakoś tak.Widzisz co się tu dzieje normalni ludzie nie mają nawet jak pisać bo zaraz wyzwiska.Może jutro byśmy popisały co?Może do jutra ktoś zrobi porządek z tą psychicznie chorą kobietą😒

Gość Sroka145
12 minut temu, Gość Szafirek napisał:

Do Sroka 145

Hej ja co jakiś czas wchodziłam na forum i sprawdzałam czy wreszcie jakaś kobieta mi coś napisze.Chętnie bym popisała ale boję się że zaraz zleci się tu ta psycholka i też mnie będzie obrażać.Tobie już coś pisała jak odpisywałaś do autora tematu znowu sam czy jakoś tak.Widzisz co się tu dzieje normalni ludzie nie mają nawet jak pisać bo zaraz wyzwiska.Może jutro byśmy popisały co?Może do jutra ktoś zrobi porządek z tą psychicznie chorą kobietą😒

Nie ma problemu Szafirku jutro możemy popisać.Ja pisaniem tej kobiety się nie przejmuję.Ty też nie zwracaj uwagi nie warto😉Chora jest nic nie poradzimy na to.To do jutra pa😃

22 minuty temu, Gość Szafirek napisał:

Do Sroka 145

Uuuu koleżanka coś zawiedziona. Nie przejmuj się hejterami.

Taka nuta na pocieszenie 😉

Adele & Modern Talking - Set Fire to The Rain (Brother Louie '86 Mix)

https://youtu.be/nbn5njAhgd8 

Gość Sroka145

Nie tylko ona się przejmuje.To co dzisiaj tu się robi to jest szopka cyrk na kółkach z tanią komedią na końcu.Ludzie mają dość każdego dnia ktoś jest obrażany wyzwiska typu pedał sraka ... laOhociąg ch0j zapizgany pedofil i nawet nie jestem w stanie wymienić jakie.Ktoś ma problem chce porady zostaje potraktowany jak g0wno.

Gość Szafirek

11 minut temu, lonelyman napisał:

Uuuu koleżanka coś zawiedziona. Nie przejmuj się hejterami.

Taka nuta na pocieszenie 😉

Dziękuję😳