Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacy są Polacy?

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają".

Polecane posty

Gość Jacy są Polacy?

Ludzie się podniecają, wiwatują, inni rwą sobie włosy z głowy i lamentują. Tylko po co to wszystko? W imię tych błaznów co nas mają w DUP*E ? Jedni zaściankowi, drudzi sprzedawczyki – każdy jeden fałszywy, a my ciągle dostajemy po dupie za ich zachłanność i niekompetentność. Imigrantów i tak już przyjmujemy i bedziemy musieli przyjmować. EU już o to zadba …☹ EU (oficjalnie “EU” bo chyba wszyscy wiemy kto naprawdę rządzi ) już dawno zadecydowała o zagładzie Europy.

Wystarczyłoby zamiast tak się pchać do koryta, okradać Polskę czy ogłupiać Polaków marnym socjalem to poprostu zacząć nas szanować I NIE OKRADAĆ JAK WIĘKSZOŚĆ PARTYJNYCH OSZOŁOMÓW CZY INNYCH PIJAW RZĄDZĄCYCH MIASTAMI!! Ale nieeeeeee   ….. biznes wiecznie się kręci dla wybrańców.

Jak ich oglądam i ich te wieczne durne tłumaczenia i ataki to rzygać mi się chce. Najgorsze jest to że my sobie sami na to pozwoliliśmy - ale coż, media nieżle nam mózgi zblanszowały już “lata świetlne” temu co widać na tych facbookach i instagramach. Teraz ludzie sprzedzą duszę za nowego iphonea, nic niematerialnego się już nie liczy (chyba że się można popromować na jakiś wyssanych z palca “movementach”  …. Dżizys, kur*a ja pierd**ę!

O lizodupstwie każdego dotychaczasowgo rządu czy to do Niemiec czy USA czy … nawet już mi przykro o tym myśleć. Dla plebsu nieważne że nadal jesteśmy cichymi niewolnikami zachodu, ważne że są kredyty I apteki – można czuć się bezpiecznie nawet pracując za pół darmo dla nadras.

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! KOCHANE DARMOZJADY!

Dlatego wszystko jedno kto skubie korytko … i tak będziemy czyimiś sługusami, chociaż PO to już naprawdę  … żarło dużo za dużo, fuj!

- “Jeszcze mnie zabiją te miejscowe lumpy. Najwyzej się wyprę. Albo zgolę wąsa. I znow ... zachowuję się nieasertywnie. Czy jestem wariatem?”

Gość gość

Daj ać ja pobruszę a ty poczywaj.

Gość Gość

Polacy lubią bidować