Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem rozmawiac

gosc

Polecane posty

Gość nie umiem rozmawiac

wiecie co, chcialabym byc towarzyska...... mam 25 lat, a jestem introwertyczka, samotniczka, nie mam tematu do rozmowy z ludzmi, oni sa mna znudzeni, ja nimi 😕 nawet w internecie mi sie ciezko gada... jakis obcy facet zagaduje do mnie na facebooku, nawet przystojny, ale co z tego, nie mamy o czym gadac... i tak cale zycie mam 😞 czuje sie jakbym byla pusta skorupa, meblem, bez duszy. Jestem pusta i malo mnie inni interesuja 😞 a chcialabym byc fajna, towarzyska osoba! to jest cholerne trudne, kiedys mialam jakichs znajomych..... jestem psychicznie chora juz przez te samotnosc..... mam prace, moge pogadac, ale malo wlasciwie, rozmowy sie urywaja itp., nawet w tej pracy jestem taka troche "z boku", wszedzie tak jest....... czuje sie jakbym byla jakas uposledzona! cale zycie z boku, nie umiem zbudowac wiezi, z nikim, nie umiem rozmawiac, jakbym byla jakas wybrakowana 😞 bardzo mnie to boli i wiem, ze duzo kropek uzylam, pisalam spontanicznie, a teraz nie chce mi sie tych kropek usuwac.

Gość abcde
Przed chwilą, Gość nie umiem rozmawiac napisał:

wiecie co, chcialabym byc towarzyska...... mam 25 lat, a jestem introwertyczka, samotniczka, nie mam tematu do rozmowy z ludzmi, oni sa mna znudzeni, ja nimi 😕 nawet w internecie mi sie ciezko gada... jakis obcy facet zagaduje do mnie na facebooku, nawet przystojny, ale co z tego, nie mamy o czym gadac... i tak cale zycie mam 😞 czuje sie jakbym byla pusta skorupa, meblem, bez duszy. Jestem pusta i malo mnie inni interesuja 😞 a chcialabym byc fajna, towarzyska osoba! to jest cholerne trudne, kiedys mialam jakichs znajomych..... jestem psychicznie chora juz przez te samotnosc..... mam prace, moge pogadac, ale malo wlasciwie, rozmowy sie urywaja itp., nawet w tej pracy jestem taka troche "z boku", wszedzie tak jest....... czuje sie jakbym byla jakas uposledzona! cale zycie z boku, nie umiem zbudowac wiezi, z nikim, nie umiem rozmawiac, jakbym byla jakas wybrakowana 😞 bardzo mnie to boli i wiem, ze duzo kropek uzylam, pisalam spontanicznie, a teraz nie chce mi sie tych kropek usuwac.

bzdury ja jestem introwertyczka samotniczka i potrafie nawet z głupcem poruszyc ciekawe tematy, i jakos to bedzie, szczegolnie przez net , po prostu sie stresujesz, nie wiem tez co zajmuje twoje mysli, chcesz powiedziec ze masz sama ze soba pustke w glowie ? czym sie interesujesz ? czytasz ksiazki ?

Gość aport kundlu

Tos sobie kundlu popisał naści kość. 

Gość Miło tu jest

Kropki teraz to napisz bez kropek bo to beznadziejnie wyglada

Gość gosc
34 minuty temu, Gość abcde napisał:

bzdury ja jestem introwertyczka samotniczka i potrafie nawet z głupcem poruszyc ciekawe tematy, i jakos to bedzie, szczegolnie przez net , po prostu sie stresujesz, nie wiem tez co zajmuje twoje mysli, chcesz powiedziec ze masz sama ze soba pustke w glowie ? czym sie interesujesz ? czytasz ksiazki ?

nie mam na mysli, ze kazdy introwertyk i samotnik nie bedzie mial o czym gadac z ludzmi, akurat opisalam jak to u mnie jest no i samotnictwo moze jest jedna z przyczyn tego...czytam ksiazki, ale od razu zapominam co czytam i nie opowiem nikomu ciekawie 😄 artykuły itp i rozne ciekawostki tez lubie czytac, lubie fotografie. ale nie umiem o tym ciekawie rozmawiac z nikim, jakby mam problem nieraz sie wyslowic, zapominam wszystko i mam pustke w glowie i nawet nie jestem jakas zestresowana...

Gość Do autorki

A wg mnie jestes fajna :)

Gość w kość
10 minut temu, Gość Do autorki napisał:

A wg mnie jestes fajna :)

zgadza się,

nie jest tak źle,

bo to, co poniżej, to całkiem zabawne;P

52 minuty temu, Gość nie umiem rozmawiac napisał:

i wiem, ze duzo kropek uzylam, pisalam spontanicznie, a teraz nie chce mi sie tych kropek usuwac

Gość Gosc

O właśnie w tym rzecz , sympatyczna 

Gość Gosc

Nawet Gosc w kość wyłapał to co fajne 

Gość w kość
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nawet Gosc w kość wyłapał to co fajne 

czasem miewam przebłyski!😤

Gość gość
41 minut temu, Gość Do autorki napisał:

A wg mnie jestes fajna 🙂

bo jest fajna