Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słonko

Panowie w jakim wieku chcielibyscie mieć dziewczyne i jaka musi być?

Polecane posty

Gość Słonko

Hmm? 

Gość Słonko :)
1 minutę temu, lonelyman napisał:

Nie wiem czy bym w ogóle chciał ☺

Nie chcesz mieć dziewczyny, dlaczego?😂

Gość Stary prawiczek

Ja też nie chce mieć dziewczyny, już dawno przestałem o nich myśleć. Teraz nawet nie wyobrażam sobie siebie w związku. Spędzę resztę życia tak jak do tej pory - w prawictwie i samotności.

Gość Czarymary
1 minutę temu, Gość Stary prawiczek napisał:

Ja też nie chce mieć dziewczyny, już dawno przestałem o nich myśleć. Teraz nawet nie wyobrażam sobie siebie w związku. Spędzę resztę życia tak jak do tej pory - w prawictwie i samotności.

Uprawiasz czarnowidztwo?

9 minut temu, Gość Słonko :) napisał:

Nie chcesz mieć dziewczyny, dlaczego?😂

Swoje już przeżyłem. Czasem dokucza samotność ale ze wszystkim da się żyć.

Gość gość

kobietę 40 + i zboczoną .

Gość sipi

13-14. normalna

Gość Stary prawiczek
6 minut temu, Gość Czarymary napisał:

Uprawiasz czarnowidztwo?

Tak, jak każdy stary prawiczek. Prawiczek kończąc trzydziestkę staje się czarodziejem. Nigdy o tym nie słyszałeś/łaś? Jestem czarodziejem z 6 letnim stażem. Czarnowidztwo to tylko jedna z moich zdolności.

Gość ania
3 minuty temu, lonelyman napisał:

Swoje już przeżyłem. Czasem dokucza samotność ale ze wszystkim da się żyć.

mowisz jak stary dziadek po 80. Polowa zycia przed toba, a ty juz swoje przezyles,szukaj a znajdziesz, bo nie glupi czlowiek jestes😉. We dwojke nudzic sie to juz rozrywka.😉. Nic tylko trumne tobie zostaje kupic, ale co bedziesz wspominal, tak sztywniakow troche rozsmieszysz, a i pozazdroszcza tobie barwnych opowiesci 🤣

Gość Gość
3 minuty temu, man on the moon napisał:

18 - 23 lata

brunetka, zielone oczy, duże cycki, 170 cm wzrost, 50 kg waga, cipka bułeczka

Przemek fantasta 🤣 jak tam smażenie kupy na patelni? 

Gość Praviczek

18-22 lata sam mam 25 lat. Wzrost dziewczyny 165-170cm. Chce by każdego dnia mi dostarczała mi przyjemności cielesnych. I mnie ujeżdzała każdego dnia najlepiej z zaskoczenia. Chce nadrobić straconę lata.

2 minuty temu, Gość ania napisał:

Nic tylko trumne tobie zostaje kupic,

Narazie mam inne plany ale gospodarczo finansowe heh. Swoją drogą to u mnie jak był raz pogrzeb i nieśli delikwenta to odleciało dno od trumny.

Gość prawík 33letni

16-18lat delikatna dziewczęca sympatyczna

1 minutę temu, man on the moon napisał:

I CO ZROBILI ? 

Nic bo nieboszczyk zdążył złapać się za wieko 😉

Gość ania
1 minutę temu, lonelyman napisał:

Narazie mam inne plany ale gospodarczo finansowe heh. Swoją drogą to u mnie jak był raz pogrzeb i nieśli delikwenta to odleciało dno od trumny.

trzeba na bledach innych sie uczyc i duzo wczesniej kupic trumne w celu sprawdzenia🤣. U mnie powinna wytrzymac nawet kiepska, bo drobna jestem🤣

4 minuty temu, Gość ania napisał:

trzeba na bledach innych sie uczyc i duzo wczesniej kupic trumne w celu sprawdzenia🤣. U mnie powinna wytrzymac nawet kiepska, bo drobna jestem🤣

Z trumną to była podpucha 😉. Bierz dębową i to wzmacnianą. Przecież na cmentarzu kupa bandy leży. Wiadomo co takim przyjdzie do głowy?! 😉

Gość uprzejmadziewczyna
23 minuty temu, man on the moon napisał:

18 - 23 lata

brunetka, zielone oczy, duże cycki, 170 cm wzrost, 50 kg waga, cipka bułeczka

Możesz pomarzyć tępa KURR WO

Gość ania
2 minuty temu, lonelyman napisał:

Z trumną to była podpucha 😉. Bierz dębową i to wzmacnianą. Przecież na cmentarzu kupa bandy leży. Wiadomo co takim przyjdzie do głowy?! 😉

Jak wjezdzac to mercedesem 🤣, z przytupem 😉. Na razie sie tam nie wybieram, staram sie zyc tak zeby bylo co wspominac. Opowiesci dla sztywniakow zbieram, jako asy, potem bede wyciagac je jak z rekawa🤣.

Gość eho

Poco posiadac kobietę  poniekąd rozumie mężczyzn  nawalili jako samce niebyli odważni i nie zdobyli cnoty kobiety a potem poco juz zyc? ze świadomością ze jakiś  dziad  schanbił juz twoja kobietę. Co ze wspomnień coto za wspomnienia ze brałeś używana co to zamilosc skoro juz z początku zepsuta? facet 25 lat:(

2 minuty temu, Gość ania napisał:

Na razie sie tam nie wybieram,

Mnie tam też żywcem nie wezmą ☺. Mam zamiar żyć wiecznie i jak narazie całkiem dobrze mi idze heh. Dobrej nocki życze.

Gość Stary prawiczek
6 minut temu, Gość eho napisał:

Poco posiadac kobietę  poniekąd rozumie mężczyzn  nawalili jako samce niebyli odważni i nie zdobyli cnoty kobiety a potem poco juz zyc? ze świadomością ze jakiś  dziad  schanbił juz twoja kobietę. Co ze wspomnień coto za wspomnienia ze brałeś używana co to zamilosc skoro juz z początku zepsuta? facet 25 lat:(

Tak, nawaliłem jako samiec dawno temu. Ale przynajmniej teraz jestem czarodziejem, hehe.

Gość eho

nie tylko ty ja też jestem czarodziejem tylko młodszym i trochę już zjechanym psychicznie. Jak facet do 25 roku nie znajdzie kobiety to juz na nim jest kreska

Gość ania
8 minut temu, lonelyman napisał:

Mnie tam też żywcem nie wezmą ☺. Mam zamiar żyć wiecznie i jak narazie całkiem dobrze mi idze heh. Dobrej nocki życze.

Jedno jest pewne wszyscy bedziemy zyc do smierci🤣, polecam zycie,nie wegetacje😎, warto ryzykowac czasem.🤸‍♀️.Im czlowiek dluzej czeka, z druga polowka, tym gorzej jest znalezc, jednym slowem dziwaczeje.Wzajemnie, dobrej nocki zycze😉

Gość eho

Człowiek nie dziwaczeje tylko  ma mniejszy wybór i kobiety bez dziewictwa a takich nie chce wiec trzeba byc samemu proste dobranoc

Gość ania
Przed chwilą, Gość eho napisał:

Człowiek nie dziwaczeje tylko  ma mniejszy wybór i kobiety bez dziewictwa a takich nie chce wiec trzeba byc samemu proste dobranoc

dziwaczeje, takie osoby nie nadaja sie do pracy zespolowej niestety. Sa malo komunikatywne, zgnusniale, jednym slowem powoli wyeliminowane. 😎

Gość eho

walic falszywa zakłamana miłość w której każdy myśli by sie zaspokoić wykorzystać innych i to zakłamanie i wmawianie nasiłe ze ktos coś zle robi zimuszanie do podporządkowania sie kobiecie i jej słuchania i muwienia że wszystko jest ok ze niejest dziewica anic nie jest ok ale nasilę ci to wmówi i będzie siebie uważać za normalna ;/ walic taka milosc tylko dziewica najwyzej umre i kij tak niema dziewic 

Gość eho

sama sie wyeliminowuj ...  może po postu niesa komunikatywne przez fałszywe kobiety ? które pasożytują własnie na czims szczęściu . a ide bo mnie wkurzasz jogulnie kobiety mnie wkurzają 

Gość ania
3 minuty temu, Gość eho napisał:

walic falszywa zakłamana miłość w której każdy myśli by sie zaspokoić wykorzystać innych i to zakłamanie i wmawianie nasiłe ze ktos coś zle robi zimuszanie do podporządkowania sie kobiecie i jej słuchania i muwienia że wszystko jest ok ze niejest dziewica anic nie jest ok ale nasilę ci to wmówi i będzie siebie uważać za normalna ;/ walic taka milosc tylko dziewica najwyzej umre i kij tak niema dziewic 

ty trzezwy jestes czlowieku, widze tu znajomego 😎. Tylko nie bardzo rozumiem co masz na mysli, walic wszystko i tak umrzemy. Czlowieku walcz o swoje, kazdy kto szuka ten znajdzie. Z trumna poczekaj. 😝

Gość ania
7 minut temu, Gość eho napisał:

sama sie wyeliminowuj ...  może po postu niesa komunikatywne przez fałszywe kobiety ? które pasożytują własnie na czims szczęściu . a ide bo mnie wkurzasz jogulnie kobiety mnie wkurzają 

mozna pasozytowac na czyims nieszczesciu, szczesciem co najwyzej mozna sie dzielic. Zmien dilera.