Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wtf

MojHej chlopak ogląda moje paragony w portfelu i wylicza ile straciłam pieniędzy na zakupy

Polecane posty

Gość Wtf

???

Gość Ma rację

Dobrze robi, rozrzutna baba może zyebać czlowiekowi całe życie jeżeli zdąży narobić dlugów!

Gość Czarna

Następny pajac..bosze.. życie z takim ciężkie.. za jego kase kupujesz?? To ci wylicza chytry gnój zawsze tak będzie

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Czarna napisał:

Następny pajac..bosze.. życie z takim ciężkie.. za jego kase kupujesz?? To ci wylicza chytry gnój zawsze tak będzie

Dokladnie, chytrusy się nie zmieniają. Tak to jest jak kobieta się uzależni finansowo od faceta...najgorsze co moze być. Uciekaj od niego bo z czasem będzie tylko gorzej.

Gość Gosc

To zacznij wyrzucać paragony, to wtedy ich nie przeczyta. 

Problem solved. 

Gość marawstala

Juz kilka razy slyszalam, ze paragony działają rakotwórcze... lepiej jest je wyrzucać... Ale nie sprawdzalam o co chodziło, czy o tusz czy ten papier (?) póki co brzmi to trochę absurdalnie : )

Sorki, ze nie do końca na temat : )

Gość w kość
3 minuty temu, marawstala napisał:

Juz kilka razy slyszalam, ze paragony działają rakotwórcze... lepiej jest je wyrzucać...

o kurde, a ja wszędzie je trzymam, bo zawsze myślę, że później przejrzę...

muszę zacząć zmieniać swoje życie!

Gość marawstala
3 minuty temu, Gość w kość napisał:

o kurde, a ja wszędzie je trzymam, bo zawsze myślę, że później przejrzę...

muszę zacząć zmieniać swoje życie!

Tez je zbieram i raz na jakis czas wyrzucam hurtowo : )

Gość w kość
6 minut temu, Gość marawstala napisał:

Tez je zbieram i raz na jakis czas wyrzucam hurtowo : )

ale ja nie zbieram,

po prostu nie wyrzucam, a potem znajduję jakieś... wiekowe!

teraz mam przynajmniej motywację do zrobienia porządku!;)

Gość Marcin Nietschke

zeżniwowłem akustykę wnętrza widmo eteryczne oraz organizm plasmiczny i informację genetyczną przygłupa MARCINA NIETSCHKE - przyjaciela i pierwszego pacjenta swojego rówieśnika lekarza bez granic KAROLA SARKA-GÓ... wyłączam swoją śledzionę oraz trzecie oko jehowah na akustykę Krzysztof kurzawa permanentnie wysławianą przez żywych SARKE a nie ich programy informuję że odspawał mojego jew z D oraz zniszczył całą powterzchnię szyszynki kory mózgowej rdzenia mózgowego oraz serce mordercą androidem jelitowym WOJCIECH GÓW... - SARK oraz wybudza jego wersję eteryczną PRZEMYSŁAW SARKA -GÓW... - PSIA KUP. próbując odspawać moją wersję programu Robert/Adrian : marcin nietschke/adrian Marcinkowski którą mam na wieczność jako hemoglobina w rdzeniu mózgowym i uzwojenie BRAZZ z informacją od komputer BAWAR na żołędziu.

Gość marawstala
6 minut temu, Gość w kość napisał:

ale ja nie zbieram,

po prostu nie wyrzucam, a potem znajduję jakieś... wiekowe!

teraz mam przynajmniej motywację do zrobienia porządku!;)

To samo miałam na myśli : ) jjakis czas temu robilam porządki i wyrzuciłam dosc pokaźny stos... niektóre z nich pamietaly 2016/2017 rok : ) 

Moze cos jest na rzeczy, warto poczytać na ten temat. Dobranoc 

Gość w kość
2 minuty temu, Gość marawstala napisał:

pamietaly 2016/2017 rok

no właśnie!;P

dobranoc:)

Gość cojaturobie
41 minut temu, Gość Marcin Nietschke napisał:

zeżniwowłem akustykę wnętrza widmo eteryczne oraz organizm plasmiczny i informację genetyczną przygłupa MARCINA NIETSCHKE - przyjaciela i pierwszego pacjenta swojego rówieśnika lekarza bez granic KAROLA SARKA-GÓ... wyłączam swoją śledzionę oraz trzecie oko jehowah na akustykę Krzysztof kurzawa permanentnie wysławianą przez żywych SARKE a nie ich programy informuję że odspawał mojego jew z D oraz zniszczył całą powterzchnię szyszynki kory mózgowej rdzenia mózgowego oraz serce mordercą androidem jelitowym WOJCIECH GÓW... - SARK oraz wybudza jego wersję eteryczną PRZEMYSŁAW SARKA -GÓW... - PSIA KUP. próbując odspawać moją wersję programu Robert/Adrian : marcin nietschke/adrian Marcinkowski którą mam na wieczność jako hemoglobina w rdzeniu mózgowym i uzwojenie BRAZZ z informacją od komputer BAWAR na żołędziu.

tak brzmi monolog w trakcie epizodu psychotycznego... ratuj swój dezintegrujący się umysł, chroń układ nerwowy poprzez wdrożenie odpowiedniego leczenia farmakologicznego