Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriss

Co zrobić żeby przestały mi się podobać piękne dojrzałe dziewczyny a zaczęły pryszczate młode paskudy?

Polecane posty

Gość Xxxxxx

Ja jestem młoda a jakoś nigdy pryszczy nie miałam, chyba autorka to jakaś stara babcia która ma traume z młodości bo chodziła wysypana na twarzy, to jest kwestia genetyki 

Gość Gość

Ja mam wlosy geste i falowane ale je prostuje bo sa za krotkie i nie podoba mi sie efekt. Jak je wyprostuje to sa troche za ramiona. Czesto tez nosze koka ale nie takiego na mała Mi i akurat kok bardzo sie podoba mezczyznom z tego co zauważyłam.  

Gość Xxxxxx

Polki obiektywnie nie są piękne, jak są młode to jeszcze jeszcze a na starość się robi paskudna wiedźma , każda polka po 35 roku życia zaczyna mieć wredna mordę jak jakaś menda a mniemanie o sobie że hohoo nie dziwię że później stare dziady szukaja mlodych ukrainek i tajek milsze i nie wyglądają jak baba jaga z chatki z piernika 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość gość napisał:

To co widzę wśród podstarzalych polek to wielka pyche i zbyt wielka pewność siebie która nie idzie w parze z atrakcyjnościa, wy jesteście piękne ale tylko dla siebie pyszalki 

To nie jest kwestia pychy a zdrowa pewność wynikającą z pełnej akceptacji siebie, lubienia siebie mimo widocznych niedoskonałości urody. Nikt mi tego nie odbierze.

Gość Xxxxxx
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To nie jest kwestia pychy a zdrowa pewność wynikającą z pełnej akceptacji siebie, lubienia siebie mimo widocznych niedoskonałości urody. Nikt mi tego nie odbierze.

Skromność jest piękna sama w sobie takie są japonki czy ukrainki, polki są zimne i pyszne jak niemry a to odpycha

Gość Xxxxxx
2 minuty temu, Gość Xxxxxx napisał:

Skromność jest piękna sama w sobie takie są japonki czy ukrainki, polki są zimne i pyszne jak niemry a to odpycha

Polki niestety zaczynają mieć gracje walca drogowego , może jeszcze jakieś fajne się na wsiach uchowaly, miasta to tragedia, głupota i brzydota dopchana zbyt wielka pewnością siebie 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Xxxxxx napisał:

Polki niestety zaczynają mieć gracje walca drogowego , może jeszcze jakieś fajne się na wsiach uchowaly, miasta to tragedia, głupota i brzydota dopchana zbyt wielka pewnością siebie 

Wybacz za dosadność - głupi jesteś, bo tylko głupcy tak generalizują. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Xxxxxx napisał:

Pewność siebie nie jest w opozycji do skromności.

Gość Xxxxxx

Śmieszy mnie jak jakaś tutaj rozprawia o tym co jest kobiece, polki w większości nie są kobiece wcale bo się tylko głupio madruja i szczekaja jak bure ... , To nie jest żadna kobiecość a szpilki i spódnica nie pomogą jak ktoś w środku ma zimnego samolubnego babochlopa, kobiecość się zaczyna od pięknego ciepłego charakteru 

Gość Xxxxxx
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wybacz za dosadność - głupi jesteś, bo tylko głupcy tak generalizują. 

Ja mam dziewczyne z zabitej dechami wsi chwała Bogu, jest dobra wierna uśmiechnięta radosna, dobra dla ludzi , mądra pracowita , wszystko czego brakuje nadetym krolewnom z drewna z miasta 

Gość Gość gość

Nie ms takiego zjawiska jak "dojrzala dziewczyna " to jest potwór językowy, dziewczyna to jest do 25 roku życia 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Xxxxxx napisał:

Ja mam dziewczyne z zabitej dechami wsi chwała Bogu, jest dobra wierna uśmiechnięta radosna, dobra dla ludzi , mądra pracowita , wszystko czego brakuje nadetym krolewnom z drewna z miasta 

Jesteś ograniczony mentalnie, ale masz bujną wyobraźnię, co nie zawsze jest pomocne w życiu. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Xxxxxx napisał:

Już jedną miałeś dobra i ciepłą,  teraz kolejna. 

Wszystkie mają wady, ktorymi obarczales inną a która ich nie miała. Ot, taka złośliwość losu a raczej sprawiedliwość.

Gość Xxxxxx
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesteś ograniczony mentalnie, ale masz bujną wyobraźnię, co nie zawsze jest pomocne w życiu. 

Prawda boli , kolejny punkt brak pokory zamiast przyjąć coś do wiadomości będziesz szczekac jeszcze głośniej, dlatego jesteś i będziesz sama  , nikt nie trawi zapatrzonych w siebie egoistek

Gość Gość
10 minut temu, Gość Xxxxxx napisał:

Prawda boli , kolejny punkt brak pokory zamiast przyjąć coś do wiadomości będziesz szczekac jeszcze głośniej, dlatego jesteś i będziesz sama  , nikt nie trawi zapatrzonych w siebie egoistek

Jesteś Aniu zakompleksiona, zawistna i ograniczona mentalnie.

Gość Gość gość

Tutaj na forum jest pełno pryszczatych paskud. Piszesz z nimi, podoba ci się rozmowa i nie wiesz jak wygląda. Możesz się zakochać nie widząc tej osoby i to jest ten plus anonimowości.

Gość Gość
10 godzin temu, Gość Xxxxxx napisał:

Śmieszy mnie jak jakaś tutaj rozprawia o tym co jest kobiece, polki w większości nie są kobiece wcale bo się tylko głupio madruja i szczekaja jak bure ... , To nie jest żadna kobiecość a szpilki i spódnica nie pomogą jak ktoś w środku ma zimnego samolubnego babochlopa, kobiecość się zaczyna od pięknego ciepłego charakteru 

Tak jak męskościa z pewnością nie jest dogadywanie kobietom na ich bądź co bądź forum ani przechwalanie się ilością odbytych stosunków seksualnych ci często czynią tutejsi pseudomezczyzni. Męskości nie dodaje również nazywanie kobiet ksiezniczkami z drewna. Może ty po prostu jesteś słaby i stąd to pragnienie kobiety delikatnej jak papier toaletowy velvet bo przy innej wypadłbys jak cipa.

Gość Co tu się dzieje
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jesteś Aniu zakompleksiona, zawistna i ograniczona mentalnie.

Pudło nie mam na imię Ania ani nie znam żadnej ani, kolejna maniaczka z urojeniami , standard na kaffe