Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddama

wieksze

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Mirek Fajfus napisał:

traktują mnie jak KUPE

czyli jak?

Gość gość
2 minuty temu, Mirek Fajfus napisał:

TAK MOŻEMY SIE UMÓWIĆ 

ok , ale jestes sttanowczy , łagodny? jaki? podniecasz sie szybko?

Gość baaba
55 minut temu, Mirek Fajfus napisał:

NO PRZECIEŻ TAK JEST... zresztą widać jakimi samochodami teraz baby jeżdżą i wątpie żeby same se takie samochody wybierały BO widać że to samochody wybierane przez facetów.

może im faceci wybierają , widocznie , bo je uwielbiają

Gość gość
4 minuty temu, Mirek Fajfus napisał:

TAK MOŻEMY SIE UMÓWIĆ 

chcesz kobiete ustawic sobie? w kuchni czy gdzies tak? chcesz rzadzic?

Dnia 28.05.2019 o 17:42, Mirek Fajfus napisał:

Śmiechłem :d:d nawet baby które mają 150 cm i tak muszą mieć faceta min 185 cm w WIĘKSZOŚCI ...

Cha dzisiejsze modowe podejście.Moj eks ma 165 ja 160 i nawet gdyby był niższy to nie uważam tego za problem.Pewnie ja z mniejszosci wiec wymierajaca nisza.Zas co do feministek,tam też nieraz przesada, nie oszukujmy się,natura nie dała nam kobietom siły fizycznej,również prędzej przekwitamy a samo stwierdzenie że natury nie da się oszukać mówi już sporo.Drazni mnie kiedy ludzie podchodzą do siebie jak na polu walki,kto silniejszy,lepszy NAJ,NAJ,NAJ.Jak wiele zbędnych konfliktów jest przez podejscie.Staram się słuchać,rozmawiać kiedy już ktoś agresywnie narzuca mi swoją wolę,stawiam granicę ale naprawdę nie znoszę tego. Wolę ustalać w rozmowie,cóż jednak poradzić jeśli druga strona nie wysłucha a jedynie usiłuje zmusić do podporządkowania, zaś odczucia drugiego ma w nosie.Czasem podobnie działają feministki uważam że są sprawy wobec których mają rację ale nie we wszystkich gdyż stawianie we wszystkim na równi mężczyzn i kobiet to ślepa glupota.Przeciez różnimy się w każdym aspekcie, nie że w czymś jesteśmy gorsi,po prostu mamy predyspozycje odgórnie dane przez naturę.Tak jak kobieta potrzebuje poczucia bezpieczeństwa,czułości, tak mężczyzna ma potrzebę docenienia jego starań. Jesteśmy inni i powinniśmy się uzupełniać.Przynajmniej ja tak myślę.