Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga

Jak i gdzie znaleźć pracę na Czarno?

Polecane posty

Gość Aga

Witam, mam 20 lat i potrzebuje pilnie pracy ale nie koniecznie w pełnym wymiarze choć tak naprawde to obojętne ale Koniecznie bez umowy. Dostałam bon od urzędu i żeby go wykorzystać muszę być na papierze bezrobotna. Nie spodziewam przyjemnych rzeczy i wielkich pieniędzy ale bardzo tego potrzebuje. Gdzie szukać takiej pracy? Mieszkam w dość dużym mieście na śląsku.   Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość Aga

Jeszcze nie ale wybrałam kilka do których pójde popytać. Fajnie gdyby jednak znalazło się coś lepszego ...

Gość Aga

Sortowanie ciuchów albo kelnerowanie itd

Gość Kko

Dokładnie. Idz do tych lumpeksów tam cie wezma na wykladanie towarow. W nocy najczesciej, i wtedy masz 10-12 zl na reke z tym ze praca jest bardzo ciezka bo trzeba targac cala noc te wory z ciuchami bo samo wykładanie to lekka robota.

Gość Aga

Witam, zaproponowli mi dzisiaj w takiej jednej jadalni prace na zmywaku do tego sprzątanie i dbanie o czystość obiektu itp. Stawka 8zł na godzine bez umowy ale po jakimś czasie mogą troche podnieść jeśli będą zadowoleni- tak mi powiedzieli. Myślałam że w 2019 dostaje się troche więcej nawet za taką prace.. powiedziałam że dam znać jeszcze w tym tygodniu. Brać czy nie? Wiadomo jak znajde coś lepszego to się nie bede zastanawiac ale gdyby sie nic nie znalazło?

Gość www

ja tam ide do woja pi.erdole z takim szukaniem pracy 

Gość Kko

No to jak nie znajdziesz nic lepszego do konca tyg to bierz co jest jak nie masz wyjscia. Tak btw te 8 zl to w chooj mało, 3 lata temu dawali chyba 7-8 zł . A na zmywaku czasem jest gorąco jak w saunie a w łikendy i popołudnia to nawet na sekunde nie usiądziesz jak jest dużo ludzi. 

Gość Jan
10 minut temu, Gość Aga napisał:

Myślałam że w 2019 dostaje się troche więcej nawet za taką 

Idź do bierdronki na kasę, tam masz 12.

Gość Vvv

Nic Ci więcej nie dadzą. Ściemniają. Może jeszcze w kwiaciarniach popytaj albo na targu.

Gość Aga

Chciała bym do biedronki ale narazie nie mogę mieć żadnej umowy o prace bo dostałam bon z urzędu.