Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Chwyt na dziecko

Polecane posty

Gość Gość

Taka sytuacja. Związek po latach zaczyna się sypać. Już wiecie, że najprawdopodobniej skończy się rozstaniem. Są kobiety, które chcąc zatrzymać przy sobie faceta i na umyślnie zachodzą w ciąże. Co sądzicie? Podobno w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. 

Gość Sea

Jak związek się psuje to nawet dziecko nie pomoże tylko będzie gorzej.  Moja znajoma właśnie specjalnie zaszła w ciążę a on ją zostawił w ciąży,  później wrócił ale i tak to nic nie dało bo nie są razem tylko dziecko cierpi. Natomiast następna też złapała ale są ze sobą tylko ze względu na dziecko, raz jest u nich dobrze a później szkoda gadać.  Więc jak dla mnie szkoda marnować się w takich związkach.  A chcesz złapać na dziecko?

Gość Gość
5 minut temu, Gość Sea napisał:

Jak związek się psuje to nawet dziecko nie pomoże tylko będzie gorzej.  Moja znajoma właśnie specjalnie zaszła w ciążę a on ją zostawił w ciąży,  później wrócił ale i tak to nic nie dało bo nie są razem tylko dziecko cierpi. Natomiast następna też złapała ale są ze sobą tylko ze względu na dziecko, raz jest u nich dobrze a później szkoda gadać.  Więc jak dla mnie szkoda marnować się w takich związkach.  A chcesz złapać na dziecko?

Dokladnie, co te ...ki maja w głowach... Właśnie nawet dobre związki przeżywają kryzys po urodzeniu dziecka (naukowcy to potwierdzili) a jeśli juz wczesniej cos się sypie to na 90% kobieta będzie samotna matka jeśli ,,złapie faceta" na dziecko. Same na siebie bat kręcą, widać życia nie znają...

Gość Gość

Nie jestem w takiej sytuacji ani żadne z moich znajomych. Po prostu lubię to forum bez dzielenie się swoimi historiami i doświadczeniami. Są tematy o których po prostu chce się porozmawiać 

Gość Sea

Dlatego nie rozumiem tych kobiet. Widocznie z psychiką mają coś nie tak . A później na stare lata będą żałować , że mogło się potoczyć inaczej. Moja znajoma robi byłemu po złości i zakazuje mu kontaktów z dzieckiem bo nie może znieść, że on jest szczęśliwy.  A ja jak tylko się odezwę to obraża się na mnie a widzę ich córcię jak już jest nastawiona na ojca. 

Gość Gość

Takie głupie, takie wredne, a jednak są w związkach, mają facetów a wy takie mundre, takie uczciwe - i ciągle same...