Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobrze wam tak

Nie ustępuję w autobusie miejsca młodym kobietom w cięży !

Polecane posty

Gość Dobrze wam tak

Trzeba było się nie puszczać. Co mnie obchodzi jakaś panna z wielkim brzuszyskiem! Powinna taka siedzieć w domu, aha zapomniałem ojciec dziecka zostawił. Hahaha

Wolę ustępować niepełnosprawnym lub ledwo poruszającym się starcom.

Gość Gosc gosc

Spytaj sie swojej mamy co powinienes zrobic. Tak ja ustapie miejsca I wiem Ze kobiety w ciazy tego nie oczekuja! Troche szacunku do drugiego czlowieka! 

Gość Agnieszka

Jeśli będziesz nie daj boże jechał komunikacją ze swoją żoną/dziewczyną w ciąży to też usiądziesz i powiesz "trzeba było się nie puszczać"? Zastanów się chłopcze, nie wiem ile masz lat, ale styl myślenia gówniarza.

rzadko widuję zaawansowane ciąże w autobusie, ale zazwyczaj taka osoba prosi albo rzucają się i tak jacyś zajawkowicze ustępować, nawet nie sprawdzą, czy to nie otyłość

co się pultasz autorze, pis dał to przyjęła do waginy. rośnie nowy posłuszny potulny sfrustrowany Polak, który wychowa takiego gó;w;;niarza jak Ty. 

`

Gość Agnieszka
6 minut temu, brokeninside87 napisał:

rzadko widuję zaawansowane ciąże w autobusie, ale zazwyczaj taka osoba prosi albo rzucają się i tak jacyś zajawkowicze ustępować, nawet nie sprawdzą, czy to nie otyłość

co się pultasz autorze, pis dał to przyjęła do waginy. rośnie nowy posłuszny potulny sfrustrowany Polak, który wychowa takiego gó;w;;niarza jak Ty. 

`

Tak już poza tematem. Jak się sprawdza czy to nie otyłość? Macasz po brzuchu czy jak? 😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Agnieszka napisał:

Tak już poza tematem. Jak się sprawdza czy to nie otyłość? Macasz po brzuchu czy jak? 😂

Właśnie bo czego można się pomylić :)

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Właśnie bo czego można się pomylić :)

Często 

Gość w kość
9 minut temu, brokeninside87 napisał:

rzucają się i tak jacyś zajawkowicze ustępować, nawet nie sprawdzą, czy to nie otyłość

ktoś śmiał ustąpić Ci miejsca?!

Gość Honotu

Ja nie ustępuje miejsca tylko mięśniakom kanarom żołnierzom policjantom esesmanom i zorganizowanym grupom przestępczym

Gość Gosc

Powinny jezdzic taxi ciezarne , maja pretensje ze ludzie im nie ustępują 

Gość Honotu

Iachony mogę wziąć na kolana najwyżej.

A jak im nie pasuje to se mogą znaleźć dilerów w bemkach do podwozki

Gość Honotu

Natomiast zawsze ustąpię miejsca włóczędze o bezdomnemu bo siedzenie na betonie nie jest przyjemne

Gość Honotu

Ostatnio jakaś baba usiadła koło mnie i mi okno zamknęła (a było gorąco)

Było pełno miejsc to musiała akurat przy otwartym oknie posadzić doope.

Wziąłem i otworzyłem. W chooju mam jej migrenę

Gość Gość

Ja też nie ustępuję. Puszczalskie szmaty trzeba tępić. 

Gość głupie rozpłodówy

A po co ustępować tym wywłokom? Produkują tylko kolejne niepotrzebne śmieci (bachory) i będą ciągnąć kasę z państwa. Już lepiej żeby poroniły.

Gość Gosc

Ustępowanie ciężarnym wszedzie jest obowiązkiem ustawowym. Mozna kare zaplacic za to jak sie babie nie ustąpi. 

Gość Gosc

Dlatego ja chodze na piechote , zdrowie psychiczne i fizyczne zachowane przez to ;) nie cierpie brzuchatych chociaz kiedys mialam brzuch , ale uważałam ze ciaza to nie choroba i trzeba ruszac sie chodzic stac i wszystko. Ludziom sie w dupach poprzewracało 

Gość Diler z BMW

Diler z BMW wymiata ;)) haha

Gość Nie CHad

A po co ustepowac temu niewdziecznemu czemus? Kobiety sa niewdzieczne. Najpierw ru.chaja sie z chadami a potem nie ma kto im wozic tylkow. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Trzeba bylo sie z bogatym puscic, tobyscie jezdzily maybachami albo helikopterami. 

Gość Gost

Ciekawe czy ktoras ciężarna pomysli w autobusie ze ktos zapierdalal w pracy 12 godzin 7 dni w tyg albo ze ktos moze zle sie czuc albo ka ciezkie zakupy . Ich sprawa ze maja bębeny, niech zamawiają podwózkę u dilera w BMW ;)

Gość Goiossscc

A gdy siedze w teamwaju z ciężkimi zakupami to mam ustąpić takiej ? Skoro stoi kolo mnie pięć siatek z ziemniakami itp to jak wstac bo bęben sfochowany stoi ? Ni ...a ... ni  h u ja K u R w a

Gość Gosc

Niech se radza same . Niech zapładniacz sie martwi swoja zapłodnioną babą. My tez mamy problemy dolegliwosci i tez mamy prawo siedziec bo tez mozemy miec obciążone serce czy nerki . 

Gość Gosc

Hahahahaha 

Gość Gość
1 godzinę temu, brokeninside87 napisał:

`

Weź nie pièrdol ulomie. Patologii najczęściej się zabiera dzieci a więc i pincet plus nie powacha taka więc nie pieprz głupot. Jak w innych krajach dostają na dzieci to jakoś nikt mordy nie drze. 

Gość Gość
33 minuty temu, Gość Nie CHad napisał:

A po co ustepowac temu niewdziecznemu czemus? Kobiety sa niewdzieczne. Najpierw ru.chaja sie z chadami a potem nie ma kto im wozic tylkow. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Trzeba bylo sie z bogatym puscic, tobyscie jezdzily maybachami albo helikopterami. 

Widać że chciałbyś jakiejś bebech zrobić ale nie masz szans więc się mscisz na ciężarnych bo wiesz że musiały się z kimś bzykać.

Gość Monia

Jesteś autorze durny i głupi jak but 🙂 hahah moze w autobusie nie ustapisz (mało ciężarnych jeździ autobusami, nie jest to wygodne i zawsze jakis pajac zajmie miejsce 🤣🤣🤣) ale w sklepie, w aptece, w kolejce do lekarza, na poczcie nie będziesz miał nic do gadania baranie bo kasjerzy, lekarze itd puszczają sami bez kolejki i się nikt ludzi w kolejce nie pyta o pozwolenie. Kobieta w ciąży nie może stać ze względu na ryzyko zakrzepicy. Jestem w 8 miesiącu ciąży i od 3 miesięcy nie stałam w żadnej kolejce hahhaha i co mi zrobisz? Możesz sobie nóżką tupnąć:)))))))))) 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Monia napisał:

Jesteś autorze durny i głupi jak but 🙂 hahah moze w autobusie nie ustapisz (mało ciężarnych jeździ autobusami, nie jest to wygodne i zawsze jakis pajac zajmie miejsce 🤣🤣🤣) ale w sklepie, w aptece, w kolejce do lekarza, na poczcie nie będziesz miał nic do gadania baranie bo kasjerzy, lekarze itd puszczają sami bez kolejki i się nikt ludzi w kolejce nie pyta o pozwolenie. Kobieta w ciąży nie może stać ze względu na ryzyko zakrzepicy. Jestem w 8 miesiącu ciąży i od 3 miesięcy nie stałam w żadnej kolejce hahhaha i co mi zrobisz? Możesz sobie nóżką tupnąć:)))))))))) 

Brzuchate babska godzinami łażą po marketach i nie martwią się zakrzepicą. Ale postać w kolejce 5 minut mają problem.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Brzuchate babska godzinami łażą po marketach i nie martwią się zakrzepicą. Ale postać w kolejce 5 minut mają problem.

Stać a chodzić to różnica. Nie wiem po co dźwigać takiego uloma jak ty i później go jeszcze rodzić. Twoja matka na pewno żałuje. 

Gość Monia
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Proponuję wrócić na lekcje biologii do szkoły podstawowej, której nie skończyłeś:) znajdziesz tam różnice między pojęciem ruch a stanie w miejscu. Dział o człowieku. Jakbys miał problem ze zrozumieniem to lepiej strzel sobie w łeb:)