Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbd

Czy spotkaliscie sie z takim powodem odmowy seksu??

Polecane posty

Gość jbd

Gdy facet nie dąży do seksu a zapytany mówi, że  nie chce mnie traktować przedmiotowo?

Gość mam kaca

buahahaha, pewnie biedak chce być dżentelmenem nie wiedząc że tym sposobem wszystko zawali, bo baby są durne i tego nie doceniają

Gość Llllllll
1 minutę temu, Gość jbd napisał:

Gdy facet nie dąży do seksu a zapytany mówi, że  nie chce mnie traktować przedmiotowo?

Powiedzial ze nic do ciebie nie czuje, a widocznie woli z uczuciem

Gość jbd

Wiem co powiedzial..ale w przypadku facetow to chyba nie jest normalne tym bardziej ze gosc wyzej opisany szuka na sex bez zobowiazan...bez zobowiazan czyli bez uczuc...sex i zmyka do domu, odzywa sie kiedy chce sie spotkac.

Gość jbd
6 minut temu, Gość mam kaca napisał:

buahahaha, pewnie biedak chce być dżentelmenem nie wiedząc że tym sposobem wszystko zawali, bo baby są durne i tego nie doceniają

Ups sorry...nie widzialam Twojej odpowiedzi wcześniej. Może i chce ale wyszło jak wyszło... widzisz. ja poczułam się nieatrakcyjna i to mnie tylko zasmuciło. Z mojej perspektywy wyglada to tak : wiem że żaden facet nie odmówi chętnej,a tym bardziej atrakcyjnej dziewczynie; mnie nie chce, muszę byc okropnym pasztetem

2 wersja: kłamie, zamiast powiedzieć wprost że chce, to robi okrężnie,a ja znów uwierze i sie zakocham a po wszystkim zostawi mnie

Gość Llllllll
5 minut temu, Gość jbd napisał:

Wiem co powiedzial..ale w przypadku facetow to chyba nie jest normalne tym bardziej ze gosc wyzej opisany szuka na sex bez zobowiazan...bez zobowiazan czyli bez uczuc...sex i zmyka do domu, odzywa sie kiedy chce sie spotkac.

Chcesz sie w nim zakochac? Jak on oglasza ze z kazdą pojdzie? Przestan, znajdz lepszego

Gość Llllllll

No a wlasciwie skad wiesz ze on szuka takiego seksu? Jak z ogloszenia publicznego to wiarygodne, jak tylko z jego ust to moze sciemniac

Gość jbd

Nie chcę ale mogłabym jeśli tak mówi...bo sama zobacz.. facet jest dla Ciebie miły,romantyczny, widać że jest zainteresowany

choc na poczatku znajomosci mowil i do ciebie i do innych ze szuka na sex bez zobowiazan...a nagle wyskakuje z takim tekstem to co sie dzieje w glowie?? jak dziewczyna jest zauroczona to bierze to za dobry znak i wpada po uszy...a taka jak ja sie zastanawia

Gość Llllllll
3 minuty temu, Gość jbd napisał:

Nie chcę ale mogłabym jeśli tak mówi...bo sama zobacz.. facet jest dla Ciebie miły,romantyczny, widać że jest zainteresowany

choc na poczatku znajomosci mowil i do ciebie i do innych ze szuka na sex bez zobowiazan...a nagle wyskakuje z takim tekstem to co sie dzieje w glowie?? jak dziewczyna jest zauroczona to bierze to za dobry znak i wpada po uszy...a taka jak ja sie zastanawia

Czyli to byly tylko slowa, wiec mozliwe ze cie sprawdza, jak dasz sie latwo sponiewierac to go rozczarujesz, a realnie to on szuka czegos wiecej a sprawdza ktora latwa:) lece juz

Gość Llllllll
1 minutę temu, Gość Llllllll napisał:

Czyli to byly tylko slowa, wiec mozliwe ze cie sprawdza, jak dasz sie latwo sponiewierac to go rozczarujesz, a realnie to on szuka czegos wiecej a sprawdza ktora latwa:) lece juz

Mogl tez zgrywac sraczo maczo na poczatku, dosc typowe i zalosne u samczykow niepewnych siebie, a teraz jest bardziej prawdziwy, to dobrze

Gość Gość

Ja bym pomyślała, że właśnie już tego dnia umówił się z inną dlatego się wykreca. 

Gość Gość

To może być element strategii w stylu udam romantycznego to właśnie mi da bo zobaczy że mi nie zależy na dupie. Większość kobiet na to poleci. Kiełbasę czyli faceta trzeba mieć pod nosem żeby wyczuć. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To może być element strategii w stylu udam romantycznego to właśnie mi da bo zobaczy że mi nie zależy na dupie. Większość kobiet na to poleci. Kiełbasę czyli faceta trzeba mieć pod nosem żeby wyczuć. 

No widzisz nie każda tak pomyśli. Jeśli znam trochę już faceta i zawsze był chętny a teraz nagle nieee, bo coś tam. To znaczy tylko jedno. Ma nowy towar 🙂

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No widzisz nie każda tak pomyśli. Jeśli znam trochę już faceta i zawsze był chętny a teraz nagle nieee, bo coś tam. To znaczy tylko jedno. Ma nowy towar 🙂

To po co zadajesz pytanie skoro znasz to najlepiej? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To po co zadajesz pytanie skoro znasz to najlepiej? 

Nie, ja nie zdawałam, ja odpowiedziałam. 

Gość gość

Gej albo prawiczek.

Gość jbd
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

dobra mysl!

ale przekona sie ze ja nie z tych😂

11 godzin temu, Gość Gość napisał:

U nas to świeża znajomosc jeszcze nie było seksu,on mi proponuje seks oralny ewentualnie, ale tylko dla mnie, nie chce zebym ja to robiła;  i za kazdym razem gdy pyta to tak srednio chetny tzn mowi ze chcialby ale nie chce mnie traktowac przedmiotowo...ze z innymi moze to robic ale nie ze mna.ale jakie to przedmiotowe traktowanie skoro ja chce??a moze wlasnie mu sie nie podobam i nie chce mnie uzywac dla zaspokojenia popędu  bo powiedzmy szanuje mnie albo zwyczajnie bardzo mu sie nie podobam a na czulosc go niestety nie stac?

Gość jbd

Wiem ze nie ma problemu ze wzwodem , sprzet ma ladny bo pokazywal mi   haha jak mu stoi

Gość Tola

Ja tak miałam ze swoim chłopakiem. Ja chciałam a on mówił, ze nie chce mnie wykorzystać. Po prostu juz wtedy był totalnie zakochany a widział, że ja nie. Na szczęście szybko go zakrecilam i nie mógł się powstrzymać. Użyj babskich sztuczek jeśli go chcesz, ale możesz też poczekać, bo chłopaka albo na serio wzięło, albo ma jakąś wadę o której nie wiesz a która wyjdzie w trakcie ;)

Gość joo

baby mowily że sex to traktowanie przedmiotowe i wykorzystywanie i sobie zakodował móżdżek