Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yhm

Czemu atrakcyjna kobieta nigdy nie wybierze dobrego faceta

Polecane posty

Gość Yhm

I co nimi kieruję

Gość Natale

Hej, nie wiem czy jestem atrakcyjna, mam powodzenie u młodszych , mimo 29 lat hahaha więc chyba tak:)) wybralam dobrego człowieka, ale z moich obserwacji wynika że piękne kobiety wybierają pięknych facetów, a że oni często są lovelasami, bo mają branie to inna kwestia:) 

Gość Jjtff

Dokładnie...żaden facet nie ma wypisane na czole:jestem łajdakiem a maskować się panowie umiecie swietnie

Gość mężczyzna nie jęczy

Skończ z tym wypisywaniem o dobrych i złych facetach...dobrzy często po prostu są nudni,bezjajowi,płaczą jęczą zamiast działać i zachowywać się po męsku dlatego kobiety szukają twardzieli z testosteronem a że często przy tym okazują się draniami to już inna sprawa

Gość Gość

Na czym oparles swoje wnioski? Bo ja czegoś takiego nie widzę. Chyba że dla Ciebie atrakcyjna kobieta to typowa patuska z plastiku. 

Gość Gość

Bo atrakcyjne  często pochodza z patologicznego domu przesadnie dbając o wygląd zewnętrzny próbuja ukryć swoją wewnętrzne zaburzenia brak okazywania uczuć agresję podskórną to kobiety często wyglądające atrakcyjnie fizycznie  ładne bez  wadliwych oznak  fizycznych jednak ich płaty mózgowe są nierozwinięte uszkodzone często poprzez np alkoholizm jednego z rodziców jezeli był spożywany alkohol

Gość Jsjsjs

Tak kazda kobietę na kaffe nazywasz pasztetem a sam chcesz być traktowany łagodnie, jesteś zwykłym cwaniakiem bo uważasz że tylko ty masz prawo wyboru atrakcyjnego partnera i ktoś ma się nad Tobą litowac A sam chamsko traktujesz kobiety które nie są 10/10

Gość Pytanie retoryczne

A atrakcyjny facet wybierze dobra kobiete? Z tego co zauważyłam to nawet brzydale dobrej kobiety nie chcą. 

Gość Gość
40 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo atrakcyjne  często pochodza z patologicznego domu przesadnie dbając o wygląd zewnętrzny próbuja ukryć swoją wewnętrzne zaburzenia brak okazywania uczuć agresję podskórną to kobiety często wyglądające atrakcyjnie fizycznie  ładne bez  wadliwych oznak  fizycznych jednak ich płaty mózgowe są nierozwinięte uszkodzone często poprzez np alkoholizm jednego z rodziców jezeli był spożywany alkohol

Naprawdę udaj się do psychologa. 

Gość hehehe

Lepiej byc samemu niz uzerac sie z kims i stresowac. :)

Gość marawstala

Bo na takich mają monopol jedynie te malo atrakcyjne : )

Gość Gość
7 minut temu, Gość hehehe napisał:

Lepiej byc samemu niz uzerac sie z kims i stresowac. 🙂

To prawda, dzisiaj samotność jest na wagę złota. Ale pomysl że kiedy będziesz miał ze sześćdziesiąt lat, ucieszyła by cię ta szklanka herbaty przez kogos podana 

Gość gość1
2 godziny temu, Gość Jjtff napisał:

Dokładnie...żaden facet nie ma wypisane na czole:jestem łajdakiem a maskować się panowie umiecie swietnie

Każdy facet ma wypisane na czole dokładnie to co stwierdziłeś proszę gościa. Dokładnie to. Faceci są prości w obsłudze, wystarczy ich z uwagą czytać.

Gość A po co

Ja chciałem dobrą kobietę ale ona mnie nie chciała Więc wziąłem złom

Gość gość1
Przed chwilą, Gość A po co napisał:

Bije cię?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To prawda, dzisiaj samotność jest na wagę złota. Ale pomysl że kiedy będziesz miał ze sześćdziesiąt lat, ucieszyła by cię ta szklanka herbaty przez kogos podana 

Nie no serio? 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie no serio? 

Tak, więc szybko szukaj baby i się ożeń bo inaczej zostaniesz okrzyknięty, stary, zgrzybialy dziad. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tak, więc szybko szukaj baby i się ożeń bo inaczej zostaniesz okrzyknięty, stary, zgrzybialy dziad. 

Wielu ludzi ma kogoś do podawania i 10 herbat tylko no i o czym to świadczy? O niczym

Gość Gość
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Naprawdę udaj się do psychologa. 

Proszę sobie przeczytać badania psychologiczne dr Monika Filipiak pt Aktywnośc seksualna osób pochodzących z rodzin alkoholowych 

VIA Journalist 

Tam jest dokładnie opisane jest na necie w  pdf

Gość ikar

powinno być zabronione stosowanie nicku gość gość, bo nie wiadomo kto z kim rozmawia

Gość Taka jedna
1 godzinę temu, Gość ikar napisał:

powinno być zabronione stosowanie nicku gość gość, bo nie wiadomo kto z kim rozmawia

Naprawdę nie masz większych problemów w życiu? 😂 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość mężczyzna nie jęczy napisał:

Skończ z tym wypisywaniem o dobrych i złych facetach...dobrzy często po prostu są nudni,bezjajowi,płaczą jęczą zamiast działać i zachowywać się po męsku dlatego kobiety szukają twardzieli z testosteronem a że często przy tym okazują się draniami to już inna sprawa

Dokładnie, często to sztywniacy bez poczucia humoru i spontanicznosci, niemescy, mamisynki, takie pip.ki. Pokazcie mi faceta który jest dobry (skromny, opiekuńczy, odpowiedzialny, kulturalny, zawsze umiejący się zachować, nie cwaniaczy) a jednoczenie męski, mający poczucie humoru, namiętny, potrafiący stanąć w obronie ukochanej, nie będący piizdusiem. Ilu takich jest?! Nie wiem czy 1%... Wśród was same skrajności!!!

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie, często to sztywniacy bez poczucia humoru i spontanicznosci, niemescy, mamisynki, takie pip.ki. Pokazcie mi faceta który jest dobry (skromny, opiekuńczy, odpowiedzialny, kulturalny, zawsze umiejący się zachować, nie cwaniaczy) a jednoczenie męski, mający poczucie humoru, namiętny, potrafiący stanąć w obronie ukochanej, nie będący piizdusiem. Ilu takich jest?! Nie wiem czy 1%... Wśród was same skrajności!!!

0,00001% a i tak poza naszym zasięgiem najczęściej. 

Gość Yyee

Gość Yyee

Gość gość

"Dobry" chłopak to najczęściej bezjajeczna pipka z brzydką gębą, która się pociesza, że jest "dobry". Z kolei "dobra" kobieta to często skrajnie nieatrakcyjna, najczęściej otyła brzydula. 

Gość Ona
10 minut temu, Gość gość napisał:

"Dobry" chłopak to najczęściej bezjajeczna pipka z brzydką gębą, która się pociesza, że jest "dobry". Z kolei "dobra" kobieta to często skrajnie nieatrakcyjna, najczęściej otyła brzydula. 

Dobry chłopak z prawdziwie dobrym nie ma nic wspólnego. Gdyby był przystojny to by nie pieprzyl na prawo i lewo jakieś bzdury o swojej rzekomej dobroci 😂 rznalby laski jedna za drugą i to te atrakcyjniejsze. 

Gość lloolll
7 godzin temu, Gość Yhm napisał:

I co nimi kieruję

stary ja dziś widziałem fajna dziewczyne blondynke z mojej bylej pracy … i wiesz co? była z jakims typkiem wlasnie który tez tam pracuje czyli pracuje w gowno robocie i co ty na to?

laski szukają ksiecia i wszystkich normalnych odrzucają a potem czas biegnie ku końcowi to biora pierwszego lepszego typa

taka jest prawda

Gość Kropka
13 minut temu, Gość lloolll napisał:

stary ja dziś widziałem fajna dziewczyne blondynke z mojej bylej pracy … i wiesz co? była z jakims typkiem wlasnie który tez tam pracuje czyli pracuje w gowno robocie i co ty na to?

laski szukają ksiecia i wszystkich normalnych odrzucają a potem czas biegnie ku końcowi to biora pierwszego lepszego typa

taka jest prawda

Nieprawda. Mi juz dobiegł czas, ale Gówna nie tkne. Wole byc sama i sie realizować w inny sposób. Wybacz, ale seks z jakims prymitywnym jelopem, w dodatku nieatrakcyjnymi konczylby sie godzinnymi wymiotami w toalecie. Co tonza. Związek? Ja chce gdzieś wyjechać, on tego nie rozumie. Chcę podnosić kwalifikacje, on tego nie rozumie. Chcę chodzi na zabiegi za 3-4 tys,. Zl a to jego cała wypłata albo i dwie. Bez sensu tak równać w dol. Mądra kobieta woli być sama. Kropka. 

Gość Lool
16 minut temu, Gość Kropka napisał:

Nieprawda. Mi juz dobiegł czas, ale Gówna nie tkne. Wole byc sama i sie realizować w inny sposób. Wybacz, ale seks z jakims prymitywnym jelopem, w dodatku nieatrakcyjnymi konczylby sie godzinnymi wymiotami w toalecie. Co tonza. Związek? Ja chce gdzieś wyjechać, on tego nie rozumie. Chcę podnosić kwalifikacje, on tego nie rozumie. Chcę chodzi na zabiegi za 3-4 tys,. Zl a to jego cała wypłata albo i dwie. Bez sensu tak równać w dol. Mądra kobieta woli być sama. Kropka. 

No to Ty masz inne myślenie normalne,  ale większość księżniczek ma się za niewiadomo co i myśli że znajdzie super uper bogatego przystojnego faceta a że się nie zjawia taki to około 30 biorą to co jest , biorą takiego na którego by nawet nie spojrzały gdy miały 20 lat