Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skała

Szukam dziewczyny

Polecane posty

Gość Skała

Hej dziewczyny.Mam 31 lat i mieszkam we wroclawiu.mam stala prace ale duzo nie zarabiam...mieszkam u mamy bo zycie nie raz dalo mi w kosc.staram sie jak moge aby stanac na nogi ale nie mam tej motywacji...mam bardzo duzo pasji, jestem szczery, ufny i wierny.pomagam potrzebujacym i zawsze z checia wyslucham tej drugiej osoby.nigdy umyslnie nikogo nie krzywdze.jak jest jakas Pani chetna aby porozmawiac to zapraszam;)

Gość heh

W dzisiejszych czasach to za mało by mieć dziewczynę, sorki ziomek no chyba że jakiś paszczak, grubas którego nikt nie chciał.

Własne mieszkanie i odpowiednie zarobki to podstawa bez tego będzie ciężko.

Gość Ona
2 minuty temu, Gość heh napisał:

W dzisiejszych czasach to za mało by mieć dziewczynę, sorki ziomek no chyba że jakiś paszczak, grubas którego nikt nie chciał.

Własne mieszkanie i odpowiednie zarobki to podstawa bez tego będzie ciężko.

Słuchaj chamie, zamknij brzydki ryj zanim wyrzygasz takie śmieci 

Gość Skała

Mi sie wydaje ze odpowiednie jest to aby byc poprostu dobrym czlowiekiem i nikogo nie ranic

Gość K4k
2 minuty temu, Gość Skała napisał:

Mi sie wydaje ze odpowiednie jest to aby byc poprostu dobrym czlowiekiem i nikogo nie ranic

To chyba da się zrobić? 🙂

Gość Jan

Autorze, wyszukaj

temat-7566233-

Przeczytaj, a znajdziesz odpowiedź.

Gość Skała
16 minut temu, Gość K4k napisał:

To chyba da się zrobić? 🙂

Mi się wydaje że tak na prawdę kobietą nie zależy na tym czy ktoś jest dobry czy nie...Chodzi tylko o to aby miał mieszkanie i pięciocyfrową wypłatę. A tacy jak ja, wartościowi, ale mało zamożni są odstawiani na bok. A potem płacz i rozczarowanie

Gość Ona
3 minuty temu, Gość Skała napisał:

Mi się wydaje że tak na prawdę kobietą nie zależy na tym czy ktoś jest dobry czy nie...Chodzi tylko o to aby miał mieszkanie i pięciocyfrową wypłatę. A tacy jak ja, wartościowi, ale mało zamożni są odstawiani na bok. A potem płacz i rozczarowanie

Mnie zalezalo na tym żeby byl kochany,dobry i co najwazniejsze żeby byl moim przyjacielem.Taki jest-Kochany,ciepły,dusza towarzystwa.Dzewczyny zadnych kompromisow.Mikolaj kocham Cie.