Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia

Prośba - ignorujmy wspólnie kobietę, która obraża tu kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość Ona

Ta kobieta trafi z jednego piekla do drugiego, tu nie ma wątpliwości, ignoruje 

Gość Gosc

Jedna osiba caly czas odpisuje słowo ignoruje . Dno. Po co podbijasz. To forum jest i zawsze trole sie znajda. To nie zakładajcie drażliwych tenatow . 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Aga napisał:

To Tobie życzyła śmierci dziecka? Kochana pomyśl sobie, karma wraca, a w niej już dawno wszystko umarło. Gdybyśmy ją znały to byśmy inaczej to załatwiły, ale może i lepiej ze nie znamy:) życzę Wam dużo zdrowia 🙂 Diabeł w końcu trafi do swojego piekła, o ile już w nim nie jest:) buziaki

Tak pod jednym z jej własnych wątków który chyba został usunięty. Pisała że abym poroniła i żeby dziecko ,,zdechło w moim łonie " nie udały się jej te klątwy i czarnowidzenie bo kilka dni  później urodziłam co prawda wcześniej niż było planowane ale ważne że mała zdrowa i grzecznie śpi obok mnie. Racja karma wróci chociaż do niej już chyba wróciła bo gdyby miała szczęśliwe normalne życie nie musiałaby wyżywać się na innych kobietach. To z jednej strony okropne ale z drugiej strony trochę mi jej żal my tutaj w większości mamy dzieci lub jesteśmy w ciąży a ją to boli że ktoś ma coś czego ona prawdopodobnie mieć nie może.

Gość Gosc

To nie jest jedna kobieta a ty nie podbijaj bo sama sie prosisz o trolling. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

To nie jest jedna kobieta a ty nie podbijaj bo sama sie prosisz o trolling. 

Tak to jedna kobieta podpisuje się niemalże tak samo pod każdym swoim komentarzem

Gość Gość gość

Ignoruje 😉 ona już tu na kafe tak od dłuższego czasu jest

Gość Goośćć

A co ma redakcja kafe do tego, same z własnej glupoty narażacie sie na troling zamiast dbac o zdrowie psychiczne w ciazy. Madra ciężarna nie bedzie zasięgać rad na tym forum. Przestańcie sie nakrecac a z trolami nie wygracie. Taka prawda 

Gość Nie nakrecac sie

Takie nerwy ciężarnych na forum moze dobprowadzic do poronień , wiec przestańcie sie nakrecac . Zamiast tego idzcie na spacer , siedzenie przed komputerem w ciazy nie sprzyja ciazy. 

Gość Gosc

Na ogolnym nie ma tyle ludzi jak tu ;)- hmmm dziwne ;)  jedna osiba wali tutaj post za postem ;) 

Gość Gość

Temat idzie jak burza. 

Sa tutaj tylko trzy osoby.

wiem .... a podpisów co nie miara 

troche sie znam na informatyce ;) 

zeby nie bylo 

Gość isolda

No coz, trolli jest pelno, w stosunku do kobiet, do grubych, do niskich, do ciezarnych, do malo zarabiajacych. Jezeli macie ciezarne panie tak wrazliwa psychike, to nie wiem, jak poradzicie sobie z takim obciazeniem psychicznym, ktorym jest wychowanie dzieci. Mam dziecko, wiec rowniez bylam w ciazy. Mimo to czesto draznia mnie "ciezarowki", z ich oczekiwaniem szczegolnego traktowania, zachwycania sie ich stanem itp.

Gość Gosc

Prawda 

Gość Gosc
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak to jedna kobieta podpisuje się niemalże tak samo pod każdym swoim komentarzem

A ja się podpisałam tak jak ty i co i diotk o ???

Gość Gosc

Rowniez jestem mama i ciaza mi nie przeszkadzała w zyciu i nie pokazywałam ludziom ze jestem lepsza bo jestem w ciazy. Stalam w kolejkach stalam w komunikacji. Nie narzekałam na swoj los tak jak wy. Ciaza to naturalna rzecz, to nie choroba. 

Gość Gość

Gosc minuta temu swiadczy o tobie jakim jestes człowiekiem skoro wyzywasz ludzi, wstyd. I kto tu jest trolem. Ciężarnym sie w tych czasach w dupach poprzewracało 

Gość Poranna

Tak ją ignoruje ie, że aż zakładacie o tym tematy. Hipokryzja od was bije. 

Gość :)lalal
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Temat idzie jak burza. 

Sa tutaj tylko trzy osoby.

wiem .... a podpisów co nie miara 

troche sie znam na informatyce 😉

zeby nie bylo 

Jak się znasz na informatyce to namierz to babsko bezplodne wyzywające, mój chłop spusci jej lomot:) oj chyba się nie znasz:p

Gość Gosc

Hahaha ale podla z ciebie istota , dno. Widzicie do czego sa zdolne ciezarne i ta podlosc rosnie w ich brzuchach , straszne

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Aga napisał:

Tu ignoruje ale jak spotkam w realu taką to biedna ona 🙂 hahah jak można wogole uważać że duży brzuch dla ciężarnej to jakaś ujma:) raczej duma! 

Serio?

Gość Gosc

Duma? ;) przeciez ciaza to zadna duma, to wynik seksu , to dalsze tworzenie zlego gatunku ktory niszczy ziemie