Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciezarna

Jestem w ciazy i bede wam uprzykszac zycie

Polecane posty

Gość Ciezarna

Przed chwila tu byla taka baba co mowila ze nie bedzie pomagac ciezarnym a ja wam powiem tak. Jestem w ciazy prawie od poczatku na zwolnieniu bo tak. Bo wole sie obijac w domu i dostawac 100% kasy, leze calymi dniami a jak wyjde na zakupy albo plotki z kolezankami to bede wam sie wpychac w kolejke zajmowac miejsca w autobusach i wchodzic pierwsza w przychodni bo tak. Bo moge

Gość Figa

Ja tez na zwolnieniu a co :classic_laugh:

Gość pracodawca anty maciora

Spoko, spoko, jak wrócisz do pracy, to na dzień dobry dostaniesz wypowiedzenie ☺️ Mam nadzieję, że warto było:-)

Gość Figa

Mi sie i tak juz skonczyla umowa i musielo przedluzyc do porodu a potem kaska z zusu

Gość I co z tego

I co z tego nie ta praca to inna a platne prawie dwa lata za nic

Gość Hmm

No a po macierzynskim co dalej kolejna ciaza?

Gość Gość

pracodawcy patrzą na świadectwa pracy a tam sa informacje o l4

Gość Ciezarna

Jeszcze mi sie nie zdazylo zeby pracodawca przed moim zatrudnieniem prosil o swiadectwo pracy z poprzednich firm, dopiero po zatrudnieniu przed pierwsza wyplata biora

Gość Gość

Piszesz ze leżysz całymi dniami a nie lepiej na spacery chodzić i kondycję wzmacniać przed porodem ?

Gość Gosc

Spacer nie spacer wazne ze platny 😋

Gość Hhhhh

No tak ważne ze płatny 🤑

Gość Gość
5 minut temu, Gość Ciezarna napisał:

Jeszcze mi sie nie zdazylo zeby pracodawca przed moim zatrudnieniem prosil o swiadectwo pracy z poprzednich firm, dopiero po zatrudnieniu przed pierwsza wyplata biora

To byli mało mądrzy - ludzie czasem tak ściemniają a takie świadectwo to cenna informacja o pracowniku 

Gość Ciezarna

Nawet jak wezma to swiadectwo i zobacza l4 to co no jestem w ciazy i mam prawo do tego, pracodawca mnie wykorzystuje to teraz ja jego bede

Gość spryciula

A ja zrobilam lepszy myk. Zaszlam w ciaze tylko sie dowiedzialam zwolnienie, macierzynski i w czasie macierzynskiego znowu ciaza i kolejne zwolnienie i macierzynski a szef frajer musi placic i to on a nie zus bo zatrudnia wiecej niz 20 pracownikow

Gość Gość
4 minuty temu, Gość spryciula napisał:

A ja zrobilam lepszy myk. Zaszlam w ciaze tylko sie dowiedzialam zwolnienie, macierzynski i w czasie macierzynskiego znowu ciaza i kolejne zwolnienie i macierzynski a szef frajer musi placic i to on a nie zus bo zatrudnia wiecej niz 20 pracownikow

Tu się nie ma czym chwalić 

Gość Gość
16 minut temu, Gość spryciula napisał:

Zwolni cię jak wrócisz - nie obawiasz się tego ?

Gość spryciula
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zwolni cię jak wrócisz - nie obawiasz się tego ?

Nie boje bo moglby zwolnic i tak, z reszta on mi laski nie robi, znajde inna prace, wole dostawac teraz kase za siedzenie w domu

Hej mam pytanie czy 3dni i 1dzien przed owulacja mogłam zajść w ciążę 14dc miałam owulacja robiłam testy owulacyjne i wiem że była A 8dni po owulacji miałam różowy śluz z krwią tylko trochę później już nie czy któraś miała tak i była w ciąży  do okresu zostało mi 5dni czy mogłam zajść w ciążę ?

Gość Zalosne

2 minuty temu, Karotka12 napisał:

Hej mam pytanie czy 3dni i 1dzien przed owulacja mogłam zajść w ciążę 14dc miałam owulacja robiłam testy owulacyjne i wiem że była A 8dni po owulacji miałam różowy śluz z krwią tylko trochę później już nie czy któraś miała tak i była w ciąży  do okresu zostało mi 5dni czy mogłam zajść w ciążę ?

Mozesz byc w ciazy nawet gdy otrzesz sie  o recznik w spermie, wszystko na swiecie jest mozliwe tylko czy my jestesmy do ch**a pana testem ciazowym?

Gość Jestes w ciazy
3 minuty temu, Karotka12 napisał:

Tak jestes w ciazy bo ja kobieta w forum ci tak mowie. Wiec idz teraz do meza powiedziec mu ze jestes i do pracodawcy, bo ja jestem twoim lekarzem. Zaswiadczenie o ciazy tez mam ci napisac i wyslac na maila?

Żałosne niby tu gadacie o takich sprawach a tak się zachowujecie jak dzieci. To żę się wstawia takie pytania to chyba nie zbrodnia to po co te głupie komentarze!

Gość Nara
3 minuty temu, Karotka12 napisał:

Żałosne niby tu gadacie o takich sprawach a tak się zachowujecie jak dzieci. To żę się wstawia takie pytania to chyba nie zbrodnia to po co te głupie komentarze!

Sluchaj, jak chcesz uzyskac odpowiedz na to pytanie to zaloz nowy watek, z reszta widzialam ze wstawiasz te swoje durne pytania gdzie popadnie ale nikt nie jest tak durny zeby ci odpowiadac to jeszcze tu musialas napisac. Jak twoj facet ci sie spuscil to mozesz byc w ciazy czego nie rozumiesz. Zobaczysz ze dostaniesz okresu bo takie wariatki obsesyjnie wypatrujace ciazy nie zachodza, do tego trzeba luzu.

Lecz się ...ko sama jesteś głupia. I nie jestem głupią małolata tylko mam męża i normalny dom a to że ktoś stara się o dziecko to trzeba w taki sposób komentować?! Ciekawe czy z taką kreatyną jakiś facet wytrzyma! 

Gość Zal mi cie

Lecz się ...ko sama jesteś głupia. I nie jestem głupią małolata tylko mam męża i normalny dom a to że ktoś stara się o dziecko to trzeba w taki sposób komentować?! Ciekawe czy z taką kreatyną jakiś facet wytrzyma! 

Sorry ale twoje pytanie samo sugeruje ze jestes glupia malolata. Nie wiesz od czego sie zachodzi w ciaze ze pytasz czy moglas zajsc? Dla twojej informacji ja jestem wlasnie w ciazy 20 tydzien i wiem ze nie zajdziesz z takim psychicznym podejsciem. Ojej zaszlam zaszlam? Moglam zajsc? A moze teraz zaszlam? O a moze juz kopie co? Opanuj sie kobietoz wyjdz z forum i idz do lekarza  on ci powie czy mozesz byc w ciazy czy nie.

Gość Gość
4 minuty temu, Karotka12 napisał:

Mnie natomiast bardzo ciekawi, że z tobą jakiś facet wytrzymuje, i jeszcze chce się rozmnażać. ..., ale to będą głupie dzieci...

Gość Gość

Znowu ta nawiedzona.Już ze dwa lata albo i dłużej wypisuje te swoje chore urojenia.

Nie to nie ta nawiedzona głupia! Sama możesz mieć głupie dzieci bo ja nie! A z Tobą wytrzymuje jakiś facet?! Zobaczcie co wypisujecie nawet nie myśląc  a zadałam normalne pytanie. Głupie są wasze docinki Ty w ciąży 20tydz ok a jakie twoje dziecko będzie mając tak perfidna matkę tak samo podłe jak Ty i powodzenia!

Gość Dzięki
Przed chwilą, Karotka12 napisał:

Nie to nie ta nawiedzona głupia! Sama możesz mieć głupie dzieci bo ja nie! A z Tobą wytrzymuje jakiś facet?! Zobaczcie co wypisujecie nawet nie myśląc  a zadałem normalne pytanie. Głupie są wasze odcinki Ty w ciąży 20tydz ok a jakie twoje dziecko będzie mając tak perfidna matkę tak samo podłe jak Ty i powodzenia!

🤭

Gość Tak tak

Nie to nie ta nawiedzona głupia! Sama możesz mieć głupie dzieci bo ja nie! A z Tobą wytrzymuje jakiś facet?! Zobaczcie co wypisujecie nawet nie myśląc  a zadałem normalne pytanie. Głupie są wasze odcinki Ty w ciąży 20tydz ok a jakie twoje dziecko będzie mając tak perfidna matkę tak samo podłe jak Ty i powodzenia!

No nie wiem czy pytania robiace z nas testy ciazowe sa normalne. Ja nie jestem podla, kazdemu zycze zdrowych dzieci po prostu wiem ze dopoki bedziesz taka psychopatka nie zajdziesz. No niestety bedziesz patrzyla jak kazda kolezanka pokolei jest w ciazy jesli nie wyluzujesz

Psychopatka nie jestem może ty i nie robie tu testu ciażowego a czytałaś ze zrozumieniem chyba nie. Mi chodziło czy komuś taki śluz różowy z krwią  był i był w ciaży. Bo akurat ja nigdy takiego nie miałam a do lekarza mam umówioną wizytę !