Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitka

Bawię się mężczyznami

Polecane posty

Gość Lolitka

Mam dwadzieścia dwa lata i jeszcze nigdy nie byłam w żadnym poważnym związku! Ani z nimi nie współżyłam, tylko się bawię, kuszę, mówię to co chcą usłyszeć i zostawiam. W przeszłości nie byłam atrakcyjna, odkąd w wieku siedemnastu lat udało mi się całkowicie zmienić to postanowiłam, że będę bawiła się mężczyznami za karę, za to jak traktowali mnie w przeszłości i jak nie traktowali 😇

Gość w kość

i kogo karzesz?

Gość Lolitka

Na pewno nie siebie!

Gość w kość

na pewno?

Gość gość
10 minut temu, Gość Lolitka napisał:

Mam dwadzieścia dwa lata i jeszcze nigdy nie byłam w żadnym poważnym związku! Ani z nimi nie współżyłam, tylko się bawię, kuszę, mówię to co chcą usłyszeć i zostawiam. W przeszłości nie byłam atrakcyjna, odkąd w wieku siedemnastu lat udało mi się całkowicie zmienić to postanowiłam, że będę bawiła się mężczyznami za karę, za to jak traktowali mnie w przeszłości i jak nie traktowali 😇

Rozumiem że bawisz się dokładnie tymi samymi facetami, którzy tobą się bawili, skoro mówisz, że ich karzesz

Gość Lolitka

Nie tylko. Bawię się wieloma mężczyznami, którzy spotykając mnie w tamtym czasie potraktowali by mnie identycznie, jeden po jednym. Niczym się nie różnicie, gdy tylko się zmieniłam, wszyscy gardzący mną, zaczęli mnie pragnąć 🤭

Gość w kość

marna rozrywka😴

w zasadzie niczym nie różnisz się od krytykowanych przez Ciebie mężczyzn,

Gość gość

ty już od lat nie jesteś lolitką..

poza tym jacy mężczyźni się tobą interesowali zanim skończyłaś 17 lat? koledzy z gimnazjum?

Gość Lolitka

W tym kłopot, że żadni, ale, gdy tylko skończyłam 17 lat wszyscy już się interesowali, a zainteresowanie w starszych mężczyznach miałam od zawsze! Teraz tylko rozko...ę w sobie i igram sobie z Wami

Gość gość
21 minut temu, Gość Lolitka napisał:

W tym kłopot, że żadni, ale, gdy tylko skończyłam 17 lat wszyscy już się interesowali, a zainteresowanie w starszych mężczyznach miałam od zawsze! Teraz tylko rozko...ę w sobie i igram sobie z Wami

a co się takiego w twoim życiu zmieniło gdy skończyłaś 17 lat? 

Gość ech
28 minut temu, Gość Lolitka napisał:

W wieku 17 lat to się skupia na nauce, a nie na podrywaniu.

Gość hipermarket z kondonami

własnie jak się zmieniłaś? 😄 i czem uwżasz że na lepsze? 😎