Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani P

Koreańczycy są tacy seksowni nie to co Polacy

Polecane posty

Gość Pani P

Jak widze jakiegoś Azjatę to nie mogę racjonalnie myśleć. Mam wielka ochotę zacząć ujezdzac jego żółta buźkę a później kutaškä. Polska kocica i jej zolty kanarek mrauuu...!

Gość Bicku

Polki wolą Murzynów i Arabów.  

Gość Pani P
4 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Polki wolą Murzynów i Arabów.  

Młode z ciasna piękna pochwa wola Rosjan i Azjatów 

Gość gosc
20 minut temu, Gość Pani P napisał:

Młode z ciasna piękna pochwa wola Rosjan i Azjatów 

tez lubie Koreanczykow, dbaja o siebie bardzo i sa slodcy i przy tym mescy

Gość Gosc
20 minut temu, Gość gosc napisał:

tez lubie Koreanczykow, dbaja o siebie bardzo i sa slodcy i przy tym mescy

To idziemy razem na podryw? 

Gość Malwina

Ja też uwielbiam Azjatów. Uwielbiam te ich małe żółte ciałka. Gdy widzę azjate mam ochotę przystawic go sobie do piersi, żeby je ssał, ssał i doił  jak szalony aż zacznie się nimi dławić, potem usiądę mu na twarz i będę skakać, skakać i jęczeć jak opętana, aaaaaa, ooooooo taaak, taaaaak. Potem rozłóże przed nim nogi, a on we mnie wejdzie. Będzie mnie posuwał mocno, mocno i jeszcze mocniej, aż w końcu stracę przytomność. Po wszystkim leżę, leżę z rozlożonymi nogami i nie mogę się doczekać kiedy znowu poczuje w sobie ten owoc rozkoszy. 

Gość Malwina
6 minut temu, Gość Malwina napisał:

Ja też uwielbiam Azjatów. Uwielbiam te ich małe żółte ciałka. Gdy widzę azjate mam ochotę przystawic go sobie do piersi, żeby je ssał, ssał i doił  jak szalony aż zacznie się nimi dławić, potem usiądę mu na twarz i będę skakać, skakać i jęczeć jak opętana, aaaaaa, ooooooo taaak, taaaaak. Potem rozłóże przed nim nogi, a on we mnie wejdzie. Będzie mnie posuwał mocno, mocno i jeszcze mocniej, aż w końcu stracę przytomność. Po wszystkim leżę, leżę z rozlożonymi nogami i nie mogę się doczekać kiedy znowu poczuje w sobie ten owoc rozkoszy. 

Ostatnio w Paryżu na wakacjach zobacxylam turystę z Tajwanie i nie mogłam zrobić kroku, bo zaczął lecieć sok z mojego kroku. Chciałam do niego podbiec i powiedzieć, ze chce się z nim piëprzyç jak oszalałe zwierze, ale nie mogłam, booo nogi się same mi uginały, booo tak bardzo chciałam się przed nim rozłożyć. 

Gość Pani P

Jestem zwykła ...ä z polski piëprz mnie żółtku. Będę jęczeć pod nim z rozłożonymi nogami które same będą latać mi w powietrzu 

Gość Malwina

Ty mój słodki bananie
Chcę Cię zjeść na śniadanie
Mój Ty egzotyczny anansie
Pragnę tańczyć na Twym kùtasie
Sokami moimi będę Cię karmiła
By buzia Twoja piękna była
Zrobimy sobie syna
Pachnącego jak brzoskwinia

Gość Jhhh

Hhhh

Gość dar Boży

Jestem męzatką ale też mam ciągoty, żeby popróbować z różnymi rasami. Dobrze, gdyby dany pan był pod krawatem. Nic mnie tak nie kręci jak zwis męski 😄 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość dar Boży napisał:

Jestem męzatką ale też mam ciągoty, żeby popróbować z różnymi rasami. Dobrze, gdyby dany pan był pod krawatem. Nic mnie tak nie kręci jak zwis męski 😄 

Mąż przecież nie musi o niczym wiedzieć. A jakby co, to takie mieszane dziecko często wyglada prawie jak białe a to, że miałoby lekko skośne oczy no cóż...taka jego uroda 😷😷🤣😂

Gość Gość
Dnia 31.05.2019 o 07:24, Gość Gosc napisał:

Mąż przecież nie musi o niczym wiedzieć. A jakby co, to takie mieszane dziecko często wyglada prawie jak białe a to, że miałoby lekko skośne oczy no cóż...taka jego uroda 😷😷🤣😂

To zawsze wyjdzie 😃😆

Gość gość

wszyscy sa przystojniejsi od polaków 

Gość Wqwr
Dnia 31.05.2019 o 03:41, Gość dar Boży napisał:

Dlatego brzydzą mnie polskie tak zwane " kobiety " 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Wqwr napisał:

Dlatego brzydzą mnie polskie tak zwane " kobiety " 

Takie krety//nki to rzadkość, większość jest normalnych kobiet ale one nie siedzą na forum tylko ciężko pracują, to samo się tyczy facetów