Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasaasa

jakie cechy sprawiaja ze idziecie z facetem do lozka na 1 lub 3

Polecane posty

Gość aaasaasa

randce?

Gość Kiss

brak p.e.n.i.s.a, impotencja, orientacja homoseksualna

Gość Gosc

Ciekawość cos nowego i tyle , po kilku razach mam dosc takiego i uciekam ;)

Gość Gostka

Na poczatku do kazdego czuje mientke, nie czekam z niczym bo po co i tak wyląduje w lozku wiec co za roznica 

Gość Lilia

Musi mieć ładne, zadbane, muskularne ciało a nie zflaczałe cielsko z dużym bebechem. Ładne zęby, zadbaną cerę. 

Gość Jędza

Jeszcze się taki nie trafił. Żebym miała ochotę iść z facetem do łóżka na pierwszej rance to musi być mega chemia i fascynacja, ale nawet jakby się taki trafił to bym mimo ochoty się wstrzymała żeby osobnik nie wykorzystał mnie i nie uciekł potem gdzie pieprz rośnie a ja bym cierpiała i została ze złamanym sercem 😂

Gość konsultant

Pójdę do łóżka z każdym, ale musi być męski 10/10 bo ja jestem bierny. 

Gość oczywiscie

Z nikim nie chodzę do łóżka i w ogóle nie planuję seksu bez ślubu. 

Gość Koneser

Obsrałem się B)

Gość zuel

to nie zadne "cechy" powoduja, tylko chcica, hormony, pozadanie, prawodopodobnie srodek cyklu kumulujacy w/w. 

ale jak bym juz miala wymieniac "cechy", to: zadbany wyglad (przede wszystkim czysty), dobry humor, sympatyczna osobowosc, poczucie, ze on tez chce i bedzie razem duza frajda. 

Gość pravda
24 minuty temu, Gość zuel napisał:

to nie zadne "cechy" powoduja, tylko chcica, hormony, pozadanie, prawodopodobnie srodek cyklu kumulujacy w/w. 

ale jak bym juz miala wymieniac "cechy", to: zadbany wyglad (przede wszystkim czysty), dobry humor, sympatyczna osobowosc, poczucie, ze on tez chce i bedzie razem duza frajda. 

Ta, na pewno. Zobaczysz przystojniaka niezadbanego, bez humoru, alkoholika, chamskiego, nieszanującego cię i będziesz go pragnęła. Dla was nie ma znaczenia osobowość ani humor, tylko wygląd.

Gość Rund

H

Gość Lili

Nie wygląd tylko inteligencja. Facet musi mieć wysokie IQ. A ponieważ czlowiek zazwyczaj dostaje cały pakiet, wygląd, zdrowie i intelekt, na tym polega dobór plciowy, to lecimy a wygląd.

Gość pravda
4 godziny temu, Gość Lili napisał:

Nie wygląd tylko inteligencja. Facet musi mieć wysokie IQ. A ponieważ czlowiek zazwyczaj dostaje cały pakiet, wygląd, zdrowie i intelekt, na tym polega dobór plciowy, to lecimy a wygląd.

No widzisz, a ja mam zdrowie i intelekt, a Bradem Pittem czy innym Di Caprio nie jestem. Choć jakiś szczególnie brzydki też nie.

Gość gość

Wypraszam sobie żebyś podszywał się pode mnie, uzywając moich dawnych nicków. Ja tez mogę ci robić świństwa.