Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniela

Kurs parentingu

Polecane posty

Gość Aniela

Kochane, czy któraś z Was miała okazję zrobić internetowy kurs świadomego rodzicielstwa? Chciałabym spróbować, ale boje się zmarnować czas. Proszę o opinie

Gość Maria K.

Dosłownie wczoraj miałam okazję uczestniczyć w webinarze "learn parenting" z Grzesiakiem. Jeżeli o coś podobnego Ci chodzi to śmiało pytaj 🙂

Gość Aniela

Opowiesz jak wrażenia? Uważasz że warto? Czy coś z niego wyniosłaś?

Gość nowa mama

Ooo, brzmi ciekawie, też się chętnie dopiszę. A ile to kosztuje?????

Gość Maria K.

Ten akurat webinar jest darmowy, strona nazywa się learnparenting.pl . A propos tego czy jestem zadowolona to tak! Mimo to, że to trwało dosłownie parę godzin, zdałam sobie sprawę z błędów które popełniam w komunikacji z moim synkiem i usłyszałam propozycje ich naprawienia. 

Gość Gość

Słaba reklama.

Gość Aniela

Jaka reklama?? Tylko zadaję pytanie, nie wiedziałam że jest to zabronione na forum 

Gość Patrycja

Ja oglądałam ten darmowy webinar i muszę przyznać, że jestem bardzo miło zaskoczona. Tylko godzina, ale dało mi to do myślenia. Widać, że Grzesiak wie co mówi + fajne przykłady jak rozmawia z własnym dzieckiem 😉 

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Aniela napisał:

Jaka reklama?? Tylko zadaję pytanie, nie wiedziałam że jest to zabronione na forum 

Ano bardzo słaba reklama. 

Gość Gusia

Ja przypadkiem trafiłam na ten kurs świadomego rodzicielstwa i powiem, że... nie żałuje 😉 Jak na razie nie mam większych problemów ze swoim dzieckiem, ale i tak jako młoda mama jestem cały czas pełna wątpliwości czy dobrze wychowuje swoje dziecko. Potrzebowałam tego filmiku, by utwierdzić się w przekonaniu, że efekty takiego podejścia do dzieci (jakie chyba mam) będą widoczne. Może nie teraz już i natychmiast, ale w przyszłości na pewno.

Gość gosc
Cytat

dziewczyny, świadome rodzicielstwo - ok, ale co zrobić, kiedy na wszystko brakuje czasu??? kiedy wy to oglądacie?!

Gość Ola

Mi się udało obejrzeć webinar kiedy synek już poszedł spać. uważam że czas nie został zmarnowany, wiele się dowiedziałam!

Gość kasiakasia8

Ten kurs z Grzesiakiem akurat nie jest taki długi 😉 Oczywiście trudno znaleźć czas dla siebie jak się żyje w ciągłym biegu, ale myślę, że warto to obczaić bo facet mówi z sensem😉 I to nie tylko o byciu rodzicem, ale też o work-life balance itd 😉

Gość Gosc

Ten grzesiak wam placi za ten d/e/b/ilny spam?Co za koszmarne i/d/i/o/tki.

Gość Wiola
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Ten grzesiak wam placi za ten d/e/b/ilny spam?Co za koszmarne i/d/i/o/tki.

Nie rozumiem szczerze mówiąc po co spamujesz Ty...weszłam poczytać coś o kursach, a tu wśród wypowiedzi i opinii cały czas padają teksty "reklama", "spam" itd. Co Cię to obchodzi kto tu co pisze, nie podoba się to nie wchodź w wątek, nie Twoja wina ani zasługa że Grzesiak jest teraz hajpowy i wiele matek obejrzało jego kurs..

Dziewczyny dzięki za opinie, chętnie obejrze 🙂

Gość Aniela

Hej, widzę że jest tu sporo hejtu, mimo to że zadałam po prostu pytanie na forum, przykro mi że obecnie każda porada jest postrzegana jako reklama. Dziękuję Wam, @Maria.K i @kasiakasia8 za porady 🙂