Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

czy dla kobiety 160, facet 170 jest wysoki

Polecane posty

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Nie, kobieta wtedy tez patrzy na oczy, twarz, budowe . A poza tym dla kobiety podobno liczy się mózg

Tak. Najlepszy jest smażony na cebuli 🙄

Gość 172Cm
10 minut temu, Gość Ona napisał:

Skoro jako facet patrzysz u kobiety na twarz, cycki i figurę, czyli 

TYPOWO, to będąc kobieta również patrzyłbys TYPOWO, czyli na wzrost i męskość i zaradnosc. Takie życie 

A czy napisałem że zwracam uwagę na to? Nie

Zaskoczę Cię dla mnie liczy się osobowość bardziej niż wygląd. Z wyglądu mi wystarczy jedynie ładna twarz. Piersi mogą być nawet małe. Szkoda ze wiekszość dziewczyn nie ma osobowości. To widać u większości kafeterianek.

Gość Onn
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Więcej niż ty. Kmiocie mały nie fikaj do większej. 

Większej czyli wielkiej jak dynia. Hahah

Gość Gość
3 minuty temu, Gość 172Cm napisał:

A czy napisałem że zwracam uwagę na to? Nie

Zaskoczę Cię dla mnie liczy się osobowość bardziej niż wygląd. Z wyglądu mi wystarczy jedynie ładna twarz. Piersi mogą być nawet małe. Szkoda ze wiekszość dziewczyn nie ma osobowości. To widać u większości kafeterianek.

Tobie wystarczy ładna twarz a kobiecie tylko wzrost. Sam masz jakieś wymagania a śmiesz oceniać kobiety. Idioci do potęgi. A ty na górze sam jesteś pumpkin head. A drugą masz na brzuchu. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Onn napisał:

Większej czyli wielkiej jak dynia. Hahah

Pewnie gruba jest

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tobie wystarczy ładna twarz a kobiecie tylko wzrost. Sam masz jakieś wymagania a śmiesz oceniać kobiety. Idioci do potęgi. A ty na górze sam jesteś pumpkin head. A drugą masz na brzuchu. 

Już widze jak bierzesz faceta wysokiego o twarzy szreka

Gość Gość

Już widze jak bierzesz faceta wysokiego o twarzy szreka

Dla ciebie szrek dla mnie piękny. To subiektywne. Wzrost nie. Nie pogrążaj się bo próbujesz coś nieudolnie zarzucić komuś a widać jedynie twoje kompleksy.

Gość Atrakcyjna
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dla ciebie szrek dla mnie piękny. To subiektywne. Wzrost nie. Nie pogrążaj się bo próbujesz coś nieudolnie zarzucić komuś a widać jedynie twoje kompleksy.

Dokładnie. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Buahha piękny o mordzie ziemniaka np taki Karolak dla Ciebie piękniejszy niż Al Pacinp bo wyższy XD

Gość Gość

Buahha piękny o mordzie ziemniaka np taki Karolak dla Ciebie piękniejszy niż Al Pacinp bo wyższy XD

Al to już inna kwestia. Tak jak Brando. Nadal wychodzi z ciebie naburmuszony krasnal. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Proporcje twarzy są tak samo ważne jak proporcje ciała albo i ważniejsze bo decyduja o pięknie. Na ładnego to przejemnie popatrzec a na wzrost sie za dużo uwagi nie zwraca

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Al to już inna kwestia. Tak jak Brando. Nadal wychodzi z ciebie naburmuszony krasnal. 

W jakim sensie inna? Wyglądam tak samo albo i lepiej, wszystkie kobiety na mnie patrzą

Gość Gość

Proporcje twarzy są tak samo ważne jak proporcje ciała albo i ważniejsze bo decyduja o pięknie. Na ładnego to przejemnie popatrzec a na wzrost sie za dużo uwagi nie zwraca

Naprawdę gòwno by mnie obchodziło co ktoś by sądził o wyglądzie kogoś kto mi się podoba. Skończ się oklamywac bo to żałosne.

Gość gość

Dziewczyny mają kiepski gust teraz.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

W jakim sensie inna? Wyglądam tak samo albo i lepiej, wszystkie kobiety na mnie patrzą

I właśnie dla tego się plujesz na kafe z rana? Bo wyglądasz jak Brando i cie rwą laski jak rwa kulszowa? 

Gość Gość

Dlatego 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

I właśnie dla tego się plujesz na kafe z rana? Bo wyglądasz jak Brando i cie rwą laski jak rwa kulszowa? 

A czy ja sie pluje. Przecież dla Ciebie najprzystojniejszy facet świata to pasztet bo niski a wysoki to Bóg nawet z mordą szczura czy ziemniaka. To Twoje słowa. Ja spokojnie tłumaczę i sie nie spinam 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

A czy ja sie pluje. Przecież dla Ciebie najprzystojniejszy facet świata to pasztet bo niski a wysoki to Bóg nawet z mordą szczura czy ziemniaka. To Twoje słowa. Ja spokojnie tłumaczę i sie nie spinam 🙂

Nie to nie są moje słowa.

Gość gosc
53 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

Za to mały czlowieczek to mały czlowieczek. Zawsze będzie kojarzył sie z czymś pociesznym a nie meskim, władczym i seksownym. 

Jak to nie Twoje a to? Brando nie jest seksowny tylko pocieszny?

Gość XXX
2 godziny temu, Gość Ona napisał:

No nie, nie ...ne porównanie. Laska z malym biustem może być śliczna z twarzy, taka z męska twarzą może byc super ciepła, wierna i kochająca. Mimo to, kobiety tego typu nie podobają sie każdemu. A niski wzrost u mężczyzny to juz kompletnie policzek. Z NATURY to mężczyzna ma byc dominujący i silny. A jak kobiecie ma kojarzyc się z siłą i władza jakis knypek? Ale by mnie zdominował, strzala by dostał po kurczakowatym łbie i tyle z dominacji samczej 😂😂😂 i te wizyty na placu zabaw... No niewiadomo od tyłu czy tam maz dzieciaka pilnuje czy to kilkuletni syn sąsiadów 

Życzę ci, chamówo, że trafisz, na takiego swojego Sebixa, co, jak spróbujesz go bić, to ci takiego liścia wysprzęgli, na łeb, że się nogami nakryjesz... 

Gość Weronika
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Nie, kobieta wtedy tez patrzy na oczy, twarz, budowe . A poza tym dla kobiety podobno liczy się mózg

Mózg to później, dla kobiety też pierwsze wrażenie jest ważne, też mamy zmysł wzroku i oceniamy. Ja mam 163 cm, jestem niziołkiem, miałam faceta około 170 cm. Nie uważałam go za wysokiego, był niski, w towarzystwie zawsze najniższy z mężczyzn, dziwne byłoby uważać go za wysokiego, gdy sięgał kolegom do ucha,a czasem do brody. 

Gość Gość

Na wzrost wpływu nie mamy, ale na mózg już tak. Polecam czasem użyć.