Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia21

Jestem dobrą kobietą

Polecane posty

Gość Madzia21

..i kocham męża. Daję mu swoje noszone majtki i zamykam w łazience gdy przychodzi kochanek. Pozdrawiam :)

Gość Madzia 21

..i kocham męża. Dziś uchyliłam drzwi od łazienki i pozwoliłam mu popatrzeć jak kolega wkłada mi palce do pupy by przygotować mój odbyt na przyjęcie dorodnego ...a. Następnym razem poproszę męża by posmarował mi odbyt wazeliną i może pozwolę mu strzepać w naszej obecności.

Gość plusz
9 godzin temu, Gość Madzia 21 napisał:

..i kocham męża. Dziś uchyliłam drzwi od łazienki i pozwoliłam mu popatrzeć jak kolega wkłada mi palce do pupy by przygotować mój odbyt na przyjęcie dorodnego ...a. Następnym razem poproszę męża by posmarował mi odbyt wazeliną i może pozwolę mu strzepać w naszej obecności.

rozumiem że nie tylko anal będzie?

Gość Madzia21

..i kocham męża. Po południu zaprosiłam go ze znajomym na kawę i lody śmietankowe. Został na chwilę sam, gdy udaliśmy się do toalety. Zrobiłam siku a koledze loda z połykiem. Po powrocie do stolika dałam całusa mężowi. Zarumienił się i podziękował za lody :-) W domu czeka go miła niespodzianka. Zdejmę swoje mokre majteczki i pozwolę mu włożyć je pod poduszkę. Na dobranoc szepnę mu jeszcze do uszka, że następnym razem majteczki będą jeszcze bardziej śmietankowe, bo kolega spuści się do cipki..